Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH Malestia + Mini Instrukcja

lichux320

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mp cóż kolego Naruto  znasz inne słowo jak gimbaza ? Wydaje mi się, że nie. Co ja będę pisał czyja to jest praca skoro nie mam jej ani od Siela ani od Inferno czy innego użytkownika tego forum. 

To skąd to miałem nie powinno cię w ogóle interesować. 

Udostępniłem moja sprawa jaki miałem w tym Cel by to udostępnić też nie powinno cię to interesować. Wszystkie twoje posty w tym temacie się są na temat. 

Jeżeli to nie działa będzie nowe. I to czy potrafię zrobić czy nie to już nie twoja sprawa. Ja nie sprzedaje jak wszyscy tylko udostępniłem bo wiedziałem, że je zablokują. 

Zablokują każde kolejne które będzie udostępnione na tym forum lub innych forach ogólno dostępnych. 

Więc nie wiem co cię boli tak naprawdę . Płaczesz jak małe dziecko w tym temacie. I co lepsze nazywasz mnie gimbusem nie wiedząc ile mam lat, a pokazujesz tylko i wyłącznie jaki tak naprawdę jesteś. Jeżeli tak cię to boli bo ludzie grają na WH to po co sam grasz na WH. Żal ci, że ty musiałeś kupić a teraz się pojawiło za darmo. 

Czy może to, że udostępniłem prace rzekomo która należy do niejakiego Siela ? 

To dam ci rade przestań już płakać i najlepiej będzie jak już nie będziesz pisał w tym temacie bo połowy użytkowników nie interesuje twój ból dupy. 

Ani jeden twój post mnie nie przejął. Nie zamknę się w sobie. Tylko proszę cię zmień słowo Gimbus na inny. 

Iskroworo Wysłane Dzisiaj, 16:18
Pijawka

Members
Pip
6 postów
dzięki za udostępnienie wh . bluuur sprwadzil mpc i już nie śmiga. .. gimbazo pierdolona

Bo widzę, że to słowo to teraz bardzo popularne piszecie Gimbaza Gimbaza a połowa z was jeszcze tam siedzi. A prosto w twarz to żaden z was by się nie odezwał. 

Tak działa internet na takie dzieci jak wy... Koniec tyle w temacie. Narazie. 

PS: Chwila Roboty i Wh dziła z powrotem ... 

55790276044839819728.jpg

Opublikowano

Mp cóż kolego Naruto  znasz inne słowo jak gimbaza ? Wydaje mi się, że nie. Co ja będę pisał czyja to jest praca skoro nie mam jej ani od Siela ani od Inferno czy innego użytkownika tego forum. 

To skąd to miałem nie powinno cię w ogóle interesować. 

Udostępniłem moja sprawa jaki miałem w tym Cel by to udostępnić też nie powinno cię to interesować. Wszystkie twoje posty w tym temacie się są na temat. 

Jeżeli to nie działa będzie nowe. I to czy potrafię zrobić czy nie to już nie twoja sprawa. Ja nie sprzedaje jak wszyscy tylko udostępniłem bo wiedziałem, że je zablokują. 

Zablokują każde kolejne które będzie udostępnione na tym forum lub innych forach ogólno dostępnych. 

Więc nie wiem co cię boli tak naprawdę . Płaczesz jak małe dziecko w tym temacie. I co lepsze nazywasz mnie gimbusem nie wiedząc ile mam lat, a pokazujesz tylko i wyłącznie jaki tak naprawdę jesteś. Jeżeli tak cię to boli bo ludzie grają na WH to po co sam grasz na WH. Żal ci, że ty musiałeś kupić a teraz się pojawiło za darmo. 

Czy może to, że udostępniłem prace rzekomo która należy do niejakiego Siela ? 

To dam ci rade przestań już płakać i najlepiej będzie jak już nie będziesz pisał w tym temacie bo połowy użytkowników nie interesuje twój ból dupy. 

Ani jeden twój post mnie nie przejął. Nie zamknę się w sobie. Tylko proszę cię zmień słowo Gimbus na inny. 

Iskroworo Wysłane Dzisiaj, 16:18
Pijawka

Members
Pip
6 postów
dzięki za udostępnienie wh . bluuur sprwadzil mpc i już nie śmiga. .. gimbazo pierdolona

Bo widzę, że to słowo to teraz bardzo popularne piszecie Gimbaza Gimbaza a połowa z was jeszcze tam siedzi. A prosto w twarz to żaden z was by się nie odezwał. 

Tak działa internet na takie dzieci jak wy... Koniec tyle w temacie. Narazie. 

PS: Chwila Roboty i Wh dziła z powrotem ... 

4103514187485271061058.jpg

Kiedy łatka do wh? :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

A czego oczekujecie od typa z nickiem "naruto"? XDDDD  Cebula co cudem od kogoś dostała WH i myśli, że to nie wyszłoby na światło dzienne.

btw. Autorze masz index/pack key? Nie bawiłem się dłużej ale chcę po prostu rozpakować pliki PC a po zmianie rozszerzenia i tak nie działa. Głównie chcę sam gotowca zrobić bo mam tego hacka od misiekantosa (patrz film sword hack crados mt2) więc myślę, że tutaj by poszło ale muszę mieć jak rozpakować pliki.

Opublikowano

Bronz i wszystko jasne zapraszam na tsa zaprezentuje Ci jaka jestem cebula :) czy wolisz 1 vs 1 na lolu?

Co do tematu i tak Wam nie wstawi tego wh ; )

sygna2.png

Opublikowano

Bronz i wszystko jasne zapraszam na tsa zaprezentuje Ci jaka jestem cebula :) czy wolisz 1 vs 1 na lolu?

Co do tematu i tak Wam nie wstawi tego wh ; )

xDDDDDDDDDDDDDD. Jesteś mocny w tyraniu przez INTERNET? Ciekawe jakbyś zamiauczał w realu.

WH udostępnione zostanie na 100% bo w końcu wstawi ktoś ;]   A jak tylko dostanę się do rozpakowywania plików PC klienta to efekt będzie taki :

Posiada tego hacka tylko misiekantos i ja. No chyba, że jeszcze podał jakiemuś koledze. Jak dotąd nikomu nie zostało to udostępnione a uwierzcie Sword hack > WH.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDD. Jesteś mocny w tyraniu przez INTERNET? Ciekawe jakbyś zamiauczał w realu.

WH udostępnione zostanie na 100% bo w końcu wstawi ktoś ;]   A jak tylko dostanę się do rozpakowywania plików PC klienta to efekt będzie taki :

Posiada tego hacka tylko misiekantos i ja. No chyba, że jeszcze podał jakiemuś koledze. Jak dotąd nikomu nie zostało to udostępnione a uwierzcie Sword hack > WH.

O ile te PC rozpakujesz ;]

Opublikowano

Czekamy ...

btw wrzuci ktoś te WH za darmo ?

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Czyli te wh z  1 strony tematu nie działa i nie warto wgrywać?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czy nie ogarniecie tego ,ze nikt tu tego wh nie wstawi bo zostanie zaraz zablokowane jak to ktore ten Gimbi umiesicl w tym temacie? Sadze ,ze nawet to wh  by dzialalo gdyby nie to ,ze zachcialo mu sie kilka lajków na mpc dostac i je dodal ; ).

sygna2.png

Opublikowano

To może jak już jest tak każdy taki "chciwy" to udostępnił by mi to Wh poprzez podany link do bocika przez PW? Oczywiścię mogę sie odwdzięczyć poprzez $.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jest na forum expot Malestia tam masz Wh

Otóz powiem Ci kolego że szukam i szukam i coś znaleść nie mogę.Mógł bym Cię prosić o zapodanie linka ?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...