Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH Malestia + Mini Instrukcja

lichux320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@charlie120 hahahahaha? Gdyby potrafil to zrobic nie dodawal by czyjejś pracy tylko zrobił by Swoje wh ; ) - twierdze ,ze nie potrafi bo cała ta wstawka to jeden wielki plagiat i tyle w temacie,a i cos jeszcze skoro uwazasz ,ze na + jest dodanie tego wh ok nie ma problemu - wroc tutaj za 2 dni i zacznij plakac spowrotem ,ze Ci wh zablokowali ; ) , ze wstawil nic nie da bo jak zablokuja to to nowego raczej nie dostanie juz wiec nie bedzie mial co wstawiac ; ) ,a wy znow z bulem dupy ,zeby Wam wh zrobic bo przeciez Wam sie nalezy .

Dlaczego mi ciagle double dodaje.... omg

// ;-)

sygna2.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@charlie120 hahahahaha? Gdyby potrafil to zrobic nie dodawal by czyjejś pracy tylko zrobił by Swoje wh ; ) - twierdze ,ze nie potrafi bo cała ta wstawka to jeden wielki plagiat i tyle w temacie,a i cos jeszcze skoro uwazasz ,ze na + jest dodanie tego wh ok nie ma problemu - wroc tutaj za 2 dni i zacznij plakac spowrotem ,ze Ci wh zablokowali ; ) , ze wstawil nic nie da bo jak zablokuja to to nowego raczej nie dostanie juz wiec nie bedzie mial co wstawiac ;  ) ,a wy znow z bulem dupy ,zeby Wam wh zrobic bo przeciez Wam sie nalezy .

Nie muszę nikogo prosić o wh po znajomości dostane.  Zresztą nie ma 100% zabezpieczeń więc problemu z tym nie będzie.

IDcncno.png

Opublikowano

2xUP Bez znajomosci jestes kupa i tyle ; ) nawet bys czesci tego wh sam nie zrobil wiec prosze nie osmieszaj sie bardziej : / , idz szukaj nowych znajomych gdzie indziej moze beda tak wpliwowi ,ze....

sygna2.png

Opublikowano

2xUP Bez znajomosci jestes kupa i tyle ; ) nawet bys czesci tego wh sam nie zrobil wiec prosze nie osmieszaj sie bardziej : / , idz szukaj nowych znajomych gdzie indziej moze beda tak wpliwowi ,ze....

Czyli według ciebie ludzie którzy nie znają się zbytnio na budowie hacków są kupami ? Ciekawe. Zresztą czego można było się spodziewać po "Naruto". Ahh i jak coś jest taka opcja "cytuj" zapewne  jesteś kupa i nie wiesz tego.

IDcncno.png

Opublikowano

@naruto393

Boli Cie dupa, że to wh nie jest dostępne dla ograniczonej liczby osób tylko dla ogółu ? 

Czy o co Ci chodzi ? Bo nie rozumiem ... To twoje WH ?

Wrzucił to wrzucił...

Jeżeli to nie jest jego to niech wyjaśnia sobie to z osobą, która to zrobiła i spokój a nie siejesz

zamęt pod tym tematem jakby nie wiadomo co to było.

WH jak WH, serwer jak serwer. Nie sraj.  :huh:

Do autora leci lajk, może się przyda po świętach, jak serwer będzie nadal stał  :D

Opublikowano

Czyli według ciebie ludzie którzy nie znają się zbytnio na budowie hacków są kupami ? Ciekawe. Zresztą czego można było się spodziewać po "Naruto". Ahh i jak coś jest taka opcja "cytuj" zapewne  jesteś kupa i nie wiesz tego.

Napisałem Ci ,ze jestes kupa bo nie umiesz robic hackow? Napisalem ,ze jestes kupa bo polegasz na znajomosciach ,a sam nawet nie starasz sie nic zrobic ; ) . Co do Mojego nicku - sprawdz kiedy zalozylem konto na mpc :ninja: .

Co do tematu nie sram sie o nic tylko niech podpisze ,ze hack nie jest jego tylko tworzy temat jak by hack byl jego, a rownie dobrze Ja moglem Wam tego hacka wrzucic juz 2 dni temu :), ale uwazam ,ze autor hacka gdyby chcial sam by zrobil temat z udostepnieniem tego wh.

sygna2.png

Opublikowano

Napisałem Ci ,ze jestes kupa bo nie umiesz robic hackow? Napisalem ,ze jestes kupa bo polegasz na znajomosciach ,a sam nawet nie starasz sie nic zrobic ; ) . Co do Mojego nicku - sprawdz kiedy zalozylem konto na mpc :ninja: .

Co do tematu nie sram sie o nic tylko niech podpisze ,ze hack nie jest jego tylko tworzy temat jak by hack byl jego, a rownie dobrze Ja moglem Wam tego hacka wrzucic juz 2 dni temu :), ale uwazam ,ze autor hacka gdyby chcial sam by zrobil temat z udostepnieniem tego wh.

Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś... To że polegam na znajomościach nie oznacza że sam nie staram się czegoś zrobić. Piszesz że chodzi Tobie o podpis lecz tak naprawdę cała sprawa toczy się o to że Ty kupiłeś tego hacka a ktoś inny ma za darmo. Tym samym zakończę ten spór jak coś pisz pw żeby nie zaśmiecać tematu.

IDcncno.png

Opublikowano

@mateusz92929a Pajacem to jestes Ty :  ) - madruejsz sie ,a nawet nie zrobił byś 20% tego wh wiec zamilcz :) liczysz na gotowe,nie szanujesz nawet czyjejś pracy, zachowujesz sie tak jak Tobie to wh by sie nalezalo. Yyyyyy...uzywaly to osoby a)ktore potrafily to wh zrobic i B) ktore to wh kupily wiec duzo tych osob nie bylo, ale gimbom zawsze malo i czekalem tylko ,az ktos doda to na forum ; ) widac dlugo czekac nie musialem. Hm placze nad gospodarka? Po 1 , 1 przyklad gospodarki jak wygladala np ravia s2 przy banowaniu botów - ceny było ok, jak botów nie ma kto tam juz banować ceny sie zjeba%^ w dol :) tutaj maks 2 dni i bodzie beda warte tyle co kamyk w bucie. Ale jak wiemy gimby uwazaja ,ze wszystko sie nalezy im i tyle w temacie :) adminom nie bdzie sie chcialo tyle banowac gimbików to WH zaraz zablokuja i tak dlugo nie podropicie ; ) jaki jest tego + ? Ze My - osoby potrafiace to zrobic zrobimy 2 , dzialajace : ) ,a gimby znow beda plakac 2 tygodnie nad wh i mysle ,ze jezeli zablokowali by to WH i trzeba by bylo robic nowe to nikt nie doda tego nowego wh tak szybko jak tego ; )  bo to po prostu dodał gimbus i tyle, gdyby nie On caly czas dzieci byscie siedzialy bez wh.

@naruto393 Na czyms czego nie zrobil? Uwierz Mi wlozyl w to 3 razy wiecej pracy niz Ty w pisanie tych durnych postów ; ) i gdyby nie On ten Twoj moberek by nie działał leszczyku wiec troszke szacunku, bo bez siela bys kurw$ teraz nie bociła

ale co tak bronisz ten syfiasty serwer który padnie do 3 miesięcy ? 

Opublikowano

HahahahahahahahA? Co zrobiłem? Sielu sam mi tego hacka wysłał 2 dni temu , ale tak sie sklada ,ze mialem juz gotowego Swojego :) moze wyslac archa jezeli jestem tak malo wiarygodne? Napisalem ,ze jestes kupa bez znajomosci ,a sam nawet nie zrobil bys czesci tego wh wiec czego nie rozumiesz? A starasz sie? Chyba napisać"podeślij Mi to wh bo cos nie moge zrobic". Ostatni post w temacie bo widze gimby pany B)

Panie UP Bronie bo sprzedaje tu yangi i spierda%^ mi wlasnie tym ceny ; ) , ale Swoje juz mam zarobione wiec powodzenia

sygna2.png

Opublikowano

HahahahahahahahA? Co zrobiłem? Sielu sam mi tego hacka wysłał 2 dni temu , ale tak sie sklada ,ze mialem juz gotowego Swojego :) moze wyslac archa jezeli jestem tak malo wiarygodne? Napisalem ,ze jestes kupa bez znajomosci ,a sam nawet nie zrobil bys czesci tego wh wiec czego nie rozumiesz? A starasz sie? Chyba napisać"podeślij Mi to wh bo cos nie moge zrobic". Ostatni post w temacie bo widze gimby pany B)

@naruto393 Bronie bo sprzedaje tu yangi i spierda%^ mi wlasnie tym ceny ; ) , ale Swoje juz mam zarobione wiec powodzenia

z czego co zauważyłem właśnie teraz ty zachowujesz się jak typowy Gimbus i polaczek cebula-czek 

Opublikowano

Wklejasz zawartość folderu "WHBOT" do głównego katalogu gry :)

Wgrałem , ale nie działa O_O

I0vVebf.png

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Zawartość folderu  WHBOT wgrywasz do clienta a nie caly folder. W folderze gry masz mieć pliki takie jak mb.py itp

Dzięki , pozdrawiam :)

Na

League Of Legends <3

Opublikowano

Mam pytanie

Czy dostane bana na moją główną postać jeżeli będę używać bota na innym koncie i emailu ?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

3 2 1....PUACZ,ŻE WH NIE DZIALA! Jak mowilem tak jest : ) dlugo Wam podziałało? Podziękujcie gimbowi który to dodał ; ) serwer odpalony od godziny ,a Ja juz mam dzialajace 100% wh : (  kto jest teraz smieszny?

Btw : Powodzonka moze za 2 tygodnie ktos Wam da ; )

2xUP Banuja po ip ja dostalem 4 bany (w tym bana na sklep), ale niewylogowali Mi zadnego konta :D wiec zdazylem przezucic wszystko co sie dalo ; ) (btw. nie jestem idiota ,zeby miec odpalony sklep + wh , ale odpalilem wh tylko na 10 min bo musialem dodropic kilka rzeczy i o dziwo dostalem bana,ale to dlatego,ze juz polowa serwera miala to wh i zaczeli konkretnie sprawdzac - .- ) na szczescie wh juz nie dziala i zanim zobaczymy jakiegos szczyla w m1 (nie liczac Mnie) bocącego nie minie mniej niz tydzien pewnie.

sygna2.png

Opublikowano

3 2 1....PUACZ,ŻE WH NIE DZIALA! Jak mowilem tak jest : ) dlugo Wam podziałało? Podziękujcie gimbowi który to dodał ; ) serwer odpalony od godziny ,a Ja juz mam dzialajace 100% wh : (  kto jest teraz smieszny?

Btw : Powodzonka moze za 2 tygodnie ktos Wam da ; )

2xUP Banuja po ip ja dostalem 4 bany (w tym bana na sklep), ale niewylogowali Mi zadnego konta :D wiec zdazylem przezucic wszystko co sie dalo ; ) (btw. nie jestem idiota ,zeby miec odpalony sklep + wh , ale odpalilem wh tylko na 10 min bo musialem dodropic kilka rzeczy i o dziwo dostalem bana,ale to dlatego,ze juz polowa serwera miala to wh i zaczeli konkretnie sprawdzac - .- ) na szczescie wh juz nie dziala i zanim zobaczymy jakiegos szczyla w m1 (nie liczac Mnie) bocącego nie minie mniej niz tydzien pewnie.

Jeżeli zrobili na szybko to:

void LogManager::SpeedHackLog(DWORD pid, DWORD x, DWORD y, int hack_count)
{
Query("INSERT INTO speed_hack%s (pid, time, x, y, hack_count) "
"VALUES(%u, NOW(), %u, %u, %d)",
get_table_postfix(), pid, x, y, hack_count);
}

do tego dodali wylogowanie i tyle :>

więc łatwo ominąć edytując te wh.

jeżeli zrobili inaczej to da się na zasadzie zwykłego bicia bez wh.

zresztą nie ma to różnicy i tak mi działa a miało już nie działać  :(

no ale ja się w to już nie mieszam, bawcie się sami cziterzy. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

{
}

To mógłbyś się podzielić informacją ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

{
}

jeżeli zrobili inaczej to da się na zasadzie zwykłego bicia bez wh.

no ale ja się w to już nie mieszam, bawcie się sami cziterzy. 

Coś więcej 'my friend'?

Jak edytować co i jak :)?

Na

League Of Legends <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...