Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiaMu Season 6 Episode 3 Hard PvP Server PL/EN (BETA TESTY) START 19.12.2014

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy kto co lubi. Dla zabicia czasu można się pośmiać z admina.

1. Po kilku dniach chyba dwóch event o wingi. A dzisiaj chciał zrobić o blesa. Na szczęście zrobił o 10.

2. Eventy bez sensu wszystkie typu znajdzie mnie i dajcie trade. Tak jak dziś "jestem noria . Szukajcie"

3. Można zauważyć że kilka osób pisze po angielsku bo nie znają polskiego. Proszą wiec żeby admin podczas eventu pisał po angielsku. Admin to olał, widocznie nie zna podstaw.

4 elf miał buga z dmg i tak sobie grali. A przecież zapewniali ze serwer był testowany.

Od początku wyglądało to tragicznie nie wspominając o bokach poza miastem. Ja gram czekając na inny serwer . Przynajmniej pośmiać się można. Proponuje sprawdzić jolowanie i poprawić drop itemow

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest błąd w publikacji. Napisane jest ze gildie można założyć od 300 lvlu. Ja założyłem przy lekko ponad 200.

Może ktoś z adm napisać mi jaki jest procent jolowania. I czy ktoś to sprawdził.

Opublikowano

70%(ZWIEKSZONY) jolowania 2 sprawa to prawdopodobienstwo zamknięcie serwera i otwarcie na nowo w innym terminie  czyli tak zwany RE Open z res acc

More Power MuOnline

Opublikowano

Tragedia. Ajaka jest tego przyczyna?

przyczyna jest taka że jest mała ilość graczy

jak taka tragedia to zrób swój serwer i pokaż klasę miszczuuuuu :)

oj , ja nie mam lagów i wątpliwe zeby byly choć zdażaja sie takie osoby co na lagi nazekają ale server stoij na dedyku w ovh

łącze 100MB/s

8 GB RAMU

1 TERA GB DYSKU

4 rdzeniowy procesor 3.2GHz

More Power MuOnline

Opublikowano

Tragedia. Ajaka jest tego przyczyna?

przyczyna jest taka że jest mała ilość graczy

jak taka tragedia to zrób swój serwer i pokaż klasę miszczuuuuu :)

oj , ja nie mam lagów i wątpliwe zeby byly choć zdażaja sie takie osoby co na lagi nazekają ale server stoij na dedyku w ovh

łącze 100MB/s

8 GB RAMU

1 TERA GB DYSKU

4 rdzeniowy procesor 3.2GHz

More Power MuOnline

Opublikowano

W jaki sposób chcesz przyciągnąć graczy? Pewnie nic nie zrobisz tylko res acc i od nowa to samo. A co do lagow to chyba wszyscy maja . Nie często i tylko chwilowe

Opublikowano
Wellcome all ,server has been shut down due to a small number of players, we invite all for three weeks server will be re-opened
Sorry for inconvience,
Phantamare

^^
Opublikowano

Wellcome all ,server has been shut down due to a small number of players, we invite all for three weeks server will be re-opened
Sorry for inconvience,

Phantamare

^^

Tylko co da taki re-opening w przypadku serwera bez resów z małym expem gdzie różnicę expa da się nadrobić bo szczyt postaci jest łatwo osiągnąć  .

Takie re-openingi to w przypadku serwerow z resami gdzie ranking juz zawalony jest i ludzie nie wchodzą , w tedy raczej ma to większy sens .

gif.gif

Opublikowano

Prace cały czas trwaja tutaj skutki mało changelog dla zielonych :) server powróci prawdopodobnie z resami na tym samym expie i configu jaki był przed wyłączeniem servera zaprasam juz 20 stycznia :)
- All features of Season 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

- New Duel System
- New Golden Monsters
- New Cash Shop
- New Talismans (Charms / Statues and etc.)
- New Period Item System
- New Expanded Jewels Packing System
- New Expanded Inventory & Warehouse- Lucky Item System- MuHelper (MuBot)
- Gens System- Master Skill Tree System- Doppelganger Event- Imperial Guardian Event- Medusa Event- Rage Fighter (all skills, formuls and etc.)
- Anti disconnect solution

Unique features:- News Board (In-Game)

- Reset System (In-Game)
ResetSystem.jpg

- Unique Monster Life Bar
HPBar.jpg

- 3D Camera with UI
3DCam.jpg

- Fully fixed Speed Bug
SpeedBug.jpg

- Fully fixed Damage / HP / Mana and etc. values
Stats.jpg

- New jewels with full server side configuration
Jewels.jpg

- Minimize in Tray
Tray1.jpg
Tray2.jpg
Tray3.jpg

- Offline Trade
- Party leader change command
- Extra class formuls configuration
- PVP zones configuration
- Item price configuration
- Extra mix configuration

More Power MuOnline

Opublikowano

Reset system ma wyglądać tak jak na foto? ^^. Proponuje zrobić testy a nie ponownie zmieniać wszystko gdy już ktoś będzie grał

Opublikowano

napisze jak już bede wiedzieć wszystko jeżeli masz jakieś fajnie pomysły i chcesz pomóc fajnie ustawić serwer bez lipy  to powiedz co mogli byśmy zmienic

More Power MuOnline

Opublikowano

Najważniejsze to zrobić porządne testy żeby nie było takich niespodzianek jak elf. Jak będę miał czas to chętnie sprawdzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...