Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiaMu Season 6 Episode 3 Hard PvP Server PL/EN (BETA TESTY) START 19.12.2014

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to DC to napewno z powodu ciągłych prac administracij dopieszczaja żeby nam się miło grało na start

Jeżeli mamy problem przy uruchamianu lanchera wyskakuje nam błąd z MSINET.OCX , uruchamiamy jako administrator

More Power MuOnline

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pobraniu plików antywirus znalazł mi wirusa Win32/Heur, jak czytałem to może być tylko prewencyjne ostrzeżenie, ale może ktoś jeszcze miał taki przypadek?

Opublikowano

Ja bym tego nie pobieral tez mi wykrylo wirusa a wczesniej tez byla publikacja tego serwera o identycznych ustawieniach ktory nawet nie wystartowal a ten co zalozyl temat wywalil go do kosza zeby nie bylo sladow pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym tego nie pobieral tez mi wykrylo wirusa a wczesniej tez byla publikacja tego serwera o identycznych ustawieniach ktory nawet nie wystartowal a ten co zalozyl temat wywalil go do kosza zeby nie bylo sladow pozdro

powiedz mi dlaczego ten ktoś by miał wywalać do kosza coś nad czym pracował przez kilkanaście dni to trzeba być idiotom żeby w ogóle tak pomyśleć ty nawet człowieku niezdajesz sobie sprawy co gadasz i ile trzeba zrobic zeby postawić server wiec ten ktoś poco by miał to robić żeby wywalić to od tak wszystko do kosza ?? (nie chcesz nie graj nikt cie nie zmusza)
Client nie posiada żadnych virusów i został przeskanowany są to jedynie ddlki tak jak win32. czyli versja WINRARA podączona do lanchera służąca do rozpakowywania nowych update dla mnie to jest śmieszne wypisywanie takich bzdur

More Power MuOnline

Opublikowano

powiedz mi dlaczego ten ktoś by miał wywalać do kosza coś nad czym pracował przez kilkanaście dni to trzeba być idiotom żeby w ogóle tak pomyśleć ty nawet człowieku niezdajesz sobie sprawy co gadasz i ile trzeba zrobic zeby postawić server wiec ten ktoś poco by miał to robić żeby wywalić to od tak wszystko do kosza ??

Client nie posiada żadnych virusów i został przeskanowany są to jedynie ddlki tak jak win32. czyli versja WINRARA podączona do lanchera służąca do rozpakowywania nowych update dla mnie to jest śmieszne wypisywanie takich bzdur

Skasuj tę publikacje. Wyłącz serwer i daj sobie spokój.

Opublikowano

mam nadzieje ,że serwer wystartuje i nie padnie po 1-2 dniach.
Ps Night zaopatrz się w słownik prosze :P

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Ty mnie nie pytaj dlaczego bo sam sie zastanawiam co  za debil robi publikacje serwera i tak jak napisal ADMINISTARATOR TEGO FORUM NA PROSBE ZALOZYCIELA TEMATU , TEMAT ZOSTAL PRZENIESIONY DO KOSZA tu sa identyczne ustawienia wiec serwer nawet nie wart marnowania czasu ja osobiscie nie zagram i tylko ostrzegam innych bo moze ktos sie napala na zagranie na tym privie a niewarto i tyle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem tyle poczekam godzine max 2 po starcie by obserwować na stronie czy ktoś w ogóle gra ^^

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

tak serwer online , sa testy kazdy moze wejsc i zobaczyc

a co do tamtego serwera co kiedyś porzuciłem to był atak chakerski który zdossował cały domowy hosting nic z tym nie mogłem zrobic. teraz serwer stoij w profesionalnej firmie hostingowej tak jak kiedys MystMu na awhost

serwer jest online trwaja beta testy kto chciał by zobaczyc niech pobierze client zarejerstruje sie i wejdzie do gry jezeli cos bedzie nie tak dajemy znac tutaj

Padłem hahahahaha koniec .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...