Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiaMu Season 6 Episode 3 Hard PvP Server PL/EN (BETA TESTY) START 19.12.2014

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Server Information:

Site: imperiamu.sytes.net
Version: Season 6.3 (ORGIANAL WEBZEN FATURES!)
Experience: 25x
Drop: 50%
Reset: 1 Rebirth (200 Points) stats will be reset
Important to Say: IS NOT A PAY TO WIN SERVER, Check details of our system below!

Game Play Info:

- Create your DL, MG, SUM, RF in Level 1 !!! (HOT!)
- Cash Shop for Online Time (Goblin Points) ~>
- ALL FATURES WEBZEN
- Server Full PvP
- ORGINAL SKILL TREE ~>

Initial Configurations:

- Exp: 25x
- Exp ML: 25x
- DROP: 50%
- Soul 60% (Luck 85%)
- JOL 60%
- CM: 75% / 75% / 65% / 50% / 35% / 25% ~> Luck +15%
- Rebirth: 1x 200 points reset cost 2000000000zen

ScreenShots:

642801418921093886299.jpg263471418921094886299.jpg506991418921096886299.jpg506991418921096886299.jpg873321418921099886299.jpg466661418921100886299.jpg

More Power MuOnline

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Night112233 pisze:
Bardzo długo zapraszam tez hakerów do pokazania co potrafia , każda próba ataku skończy się zainfekowaniem komputera i dołączeniem do mojego bardzo duzego botnetu wiec zapraszam cfaniaków także  Nasza współpraca z Firma AVAST i KASPERSKY LAB (Opracowaliśmy System ochrony przed dossem 99% skuteczny ) osiągneła bardzo pozytywny wynik system jest dosteny dla użytkowników Avast i Kaspersky oczywiscie tylko za opłata licencij pracujemy tez z DarkSide network i IGCN oczywiscie odpłatnie nasi sponsoży zainwestowali bardzo dużą sumę pieniędzy wiec projekt nie może sie skończyc niepowodzeniem z tego co wiecie to prace nad tym serverem trwały az pół roku i jestesmy z niego bardzo dumni to wszystko co chciałem dodać nie bedę odpisywać na beznajdziejne komentarze typu 

nonamemuonline.dyn.pl  <--- ta sama strona hmmm

Opublikowano

ja nie jestem administratorem tego servera wiec nie ma obaw :) poproszono mnie o dodanie publikacij

A jednak masz cos do powiedzenia 

cytat : hmm nie ma sprawy max M lvl 200 załatwione wingi tez zostana wycofane .

Więc proszę odpowiedz na pytanie, czy tu pracują logistycy  ? 

Niedawno reklamowałeś serwer z logistykami w tle ..pełny profesjonalizm  ^_^ 

Opublikowano

Haha nastepny bedzie tak jak z tamtym serwem mial wystartowac byl poslizg a na drugi dzien temat do kosza 0 wzmianki o tym co sie stalo nie polecam sie napalac bo serwer pewnie nawet nie wystartuje  choc fajnie jakby taki serwer ruszyl i postal no ale pewnie tak sie nie stanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak serwer online , sa testy kazdy moze wejsc i zobaczyc
a co do tamtego serwera co kiedyś porzuciłem to był atak chakerski który zdossował cały domowy hosting nic z tym nie mogłem zrobic. teraz serwer stoij w profesionalnej firmie hostingowej tak jak kiedys MystMu na awhost

serwer jest online trwaja beta testy kto chciał by zobaczyc niech pobierze client zarejerstruje sie i wejdzie do gry jezeli cos bedzie nie tak dajemy znac tutaj

More Power MuOnline

Opublikowano

a co do tamtego serwera co kiedyś porzuciłem to był atak chakerski który zdossował cały domowy hosting nic z tym nie mogłem zrobic. teraz serwer stoij w profesionalnej firmie hostingowej tak jak kiedys MystMu na awhost

serwer jest online trwaja beta testy kto chciał by zobaczyc niech pobierze client zarejerstruje sie i wejdzie do gry jezeli cos bedzie nie tak dajemy znac tutaj

Opublikowano

Co do resetów to maksymalnie tylko raz i to za kolosalną cenę, cena 200 milionów to za mało, bo 1 JoG warty jest 20M w sklepie.

Przed chwila 3 razy dc dostałem pod rząd.

Itemy w sklepach maksymalnie poziomu dragon/legendary/guardian +3+4+L, bo skoro są teraz itemy 380lvl w sklepie to traci sens chodzenie na drop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...