Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg(i) premium do 10.500 golda?

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno prawda.

50 bitew i ci się znudzi? To albo nie umiesz grać tym czołgiem, albo go nie masz (obstawiam to)

100-120k? Chyba na premce jak zrobisz po 2.5k-3k dmg...

K***a, czytanie ze zrozumieniem, takie do trudne dla Ciebie ?

1 bitwa suką i e25 i masz 120k na koncie.

Mam akurat i jagode, is6,e25 i suke i wiem jak zarabiają.

Nie umiem grać ? Szkoda, że mimo tego, że czołgu nie lubię, to i tak mam na nim lepsze staty ;)

Nie wiem jak wy tam zarabiacie, ale 120k łącznie grając jedna bitwę su i e25 to nie jest problem.

Ale większość tego forum to dalej żółte pazie więc się nie dziwie ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ludzie, opanujcie się... Nie możecie zachowywać się na poziomie i nie być tacy agresywni? Jugens i Marvelus.

Top: Jadzia lepsza do zarobku, ale is-6 przyjemniejszy. Gram na zmianę obiema premkami i fajnie się kredki trzepie.

Opublikowano

Ja poczekam sobie to 24.12.2014 i kupię sobie FCM'a ponieważ jest bardzo dobry. A potrzebna mi załoga na AMX 50 B. A VI tier to Type 64 lub SU-100Y ;d

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

K***a, czytanie ze zrozumieniem, takie do trudne dla Ciebie ?

1 bitwa suką i e25 i masz 120k na koncie.

Mam akurat i jagode, is6,e25 i suke i wiem jak zarabiają.

Nie umiem grać ? Szkoda, że mimo tego, że czołgu nie lubię, to i tak mam na nim lepsze staty ;)

Nie wiem jak wy tam zarabiacie, ale 120k łącznie grając jedna bitwę su i e25 to nie jest problem.

Ale większość tego forum to dalej żółte pazie więc się nie dziwie ;)

Wyzywa ludzi od żółtych pazi

Pół roku temu sam był żółty, a teraz rozegrał 5k bitew na czołgach na których robi się po 3k WN8 na bitwę, a i tak ledwo co zielony jesteś.

K***a jugens, ty żałosny jesteś.

Wow, jugens such pro, 100dmg więcej ode mnie, kiedy masz załogę na 4 perkach i siedzisz na niemieckich TDkach od dawna. Wow, so pro. Zaczynałem na załodze na 75%, gdzie Jadzia była moim pierwszym TDkiem niemieckim. Lepsze staty, to gównoargument.

Żeby nie było, żę offtop, to dodam, że Jadzia trzepie kredyty jak powalona. Łatwy dmg, ładnie dinga.

IS-6 wraz z jadzią są najlepszymi kandydatami na czołgi premium dla ludzi mniej doświadczonych, FCM ma największe możliwości w rękach doświadczonego gracza.

E 25 to czołg typowo pod fun, bo dużo golda needed. SU-122-44 łatwo się klepie dmg. Dodam jeszcze info o Pantherce M10, którą mam. W promocji można kupić, ale czołg jajec nie urywa. Zarabia ok, ale preferuję SU-122-44

Opublikowano

Wyzywa ludzi od żółtych pazi

Pół roku temu sam był żółty, a teraz rozegrał 5k bitew na czołgach na których robi się po 3k WN8 na bitwę, a i tak ledwo co zielony jesteś.

K***a jugens, ty żałosny jesteś.

Wow, jugens such pro, 100dmg więcej ode mnie, kiedy masz załogę na 4 perkach i siedzisz na niemieckich TDkach od dawna. Wow, so pro. Zaczynałem na załodze na 75%, gdzie Jadzia była moim pierwszym TDkiem niemieckim. Lepsze staty, to gównoargument.

Żeby nie było, żę offtop, to dodam, że Jadzia trzepie kredyty jak powalona. Łatwy dmg, ładnie dinga.

IS-6 wraz z jadzią są najlepszymi kandydatami na czołgi premium dla ludzi mniej doświadczonych, FCM ma największe możliwości w rękach doświadczonego gracza.

E 25 to czołg typowo pod fun, bo dużo golda needed. SU-122-44 łatwo się klepie dmg. Dodam jeszcze info o Pantherce M10, którą mam. W promocji można kupić, ale czołg jajec nie urywa. Zarabia ok, ale preferuję SU-122-44

5k bitew na czołgach do robienia stat ? hahaha proszę Cie.

Rozumiem, że już Ci się argumenty skończyły na twoje wn8.

Najpierw, że mam więcej bitew i szybciej zacząłem, szkoda, że mamy po równo.

Rozumiem, być żółtym, ale nie gdzie ludzie mają po 20k bitew i dalej nie znają mechaniki gry.

Teraz tłumacz się perkami, to jak wytłumaczysz ogólne staty ? Robię może wn8 na czołgach czy jak ? Jak tak, to gdzie te 5k bitew do robienia stat, wymień czołgi.

Jak się nie potrafi grać to potrzeba golda, wystarczy 10 pestek i to gdy spotkasz czołgi od frontu bez możliwości objechania.

Top : Is6 albo su 122 44. Praktycznie te same działa, su ładuję 6,50 a is 9.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...