Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg(i) premium do 10.500 golda?

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też myślałem o zarabiaczu z tego niższego przedziału cenowego- kupię chyba SU-122-44 jak będzie na przecenie 30%

Opublikowano

Od jutra są zniżki, ja kupuję FCM'a. Mam is-6, gra mi się bardzo przyjemnie. Jagoda jest bardzo wolna i jest czołgiem sytuacyjnym, zależnym od mapy.

Opublikowano

Chyba, że kupić Jg 8,8 ?

Możesz wybrać: Jg tig 8,8, lub E25, jeżeli chcesz czołg do zarabiania kredytów. :) Tog II, jest zbyt duży, mulisty, ale ma dobre działo. Jednak nie kupowałbym go.

Opublikowano

Ja mam jagdtigera 8.8 i bardzo go lubię za 2k dmg i bez premki masz 40-50 tyś na czysto a zrobienie tylu dmg to pikuś. Posiadam rówierz t26e4 czołg jak dla mnie jest nie grywalny ale może dla tego że mam na nim słabą załogę. E25 zarabia po 15-30 tyś bez premki. TOG nawet spoko jest ale nie jako zarabiacz. Sam mam teraz trochę Golda i zastanawiam się nad zakupem jakieś premki(t34,FCM,is6,su12244,pantherm10). AAA i z tego co wiem to zniżki na premiumy zaczynają się od 24 grudnia!!!

Opublikowano

@DobryBWS
Śmieszne. Czołg jest niegrywalny, jak to kolega nad tobą napisał. Nawet z załogą która kończy 3 perk jest nietęgi i w starciach bezpośrednich mało może zrobić.
Ja ci polecam kupić ISa-6/FCMa 50t/Jadzię 8.8. Pierwszy kupuję jak się zaczną zniżki (24 grudnia), pozostałe dwa mam. Jadzia jak się dobrze ustawi, to jest nie do zatrzymania. Przytrzyma całą flankę z pomocą jednego czołgu (2vs6 powiedzmy. Ostatnio tak zrobiłem, 4200 dmg)

Poza tym @Juri. - zniżki na czołgi premium są od 24 grudnia.

Opublikowano

zgadzam się SP jest nielubiany przez większość graczy lecz jak się trochę pogra tym mułowatym medem to spokojnie z premką się zarabia między 60-80k lecz dla bardziej doświadczonych graczy polecał bym fcm lub jg 8.8 jeśli chodzi o zarobki

Opublikowano

To też zależy jaką linią grasz. Nie wiem ile będzie kosztować T34 na przecenie ale go bym na Twoi miejscu kupił. Każdy czołg premium (8t) jest dobry i ma swoje zalety jak i wady.

Moja ocena JT 8,8

Wyżej nie wspomnieli, ze JagdTiger 8,8 jest strasznie powolny i bardzo wolno się obraca. Grając nim mam problemy z dojechaniem gdziekolwiek bo przeciwnicy już giną i robie niewiele dmg. Chyba że ci się poszczęści i twoja drużyna zginie to wtedy możesz nastukać obrażeń. Schowasz dolną płytę to jesteś nie do przebicia.

SU-122-44

Bardzo przyjemny niszczyciel, którym należy grać agresywniej niż normalnie. 390dmg/6s pozwala robić kosmiczne wyniki. Do tego jego mobilność połączona z pancerzem, który potrafi "dingnąć". W miare dobrze zarabia.

SP teraz nie opłaca się kupować, ja zrobiłem kiedyś na niego misje ale normalnie bym go nie kupił.

graphic.png

Opublikowano

zgadzam się SP jest nielubiany przez większość graczy lecz jak się trochę pogra tym mułowatym medem to spokojnie z premką się zarabia między 60-80k lecz dla bardziej doświadczonych graczy polecał bym fcm lub jg 8.8 jeśli chodzi o zarobki

SP dobra bitwa to pewnie ok. 3,5k. Dziś bitwa is-6, 5k dmg, 120k na czysto. Nie często się to zdarza, ale is-6 na pewno jest lepszy od sp'ka.

Opublikowano

T34 już mam, zastanawiam się czy kupić VIII [Jg8,8]  czy  VII [E25] i VI [Type64] -> lepiej kupić jeden czołg premium VIII czy dwa VII i VI ?

Opublikowano

Ile średnio wyciągasz?

Nie gra się nią przyjemnie.

Po 50 bitwach Ci się znudzi i ją odstawisz.

Tak samo miałem z is6, tylko, że znudził się po prawie 1k bitew ^^

Już lepiej mi się gra i zarabia e25 i su 122 44.

Jedna bitwa tym i tym i masz około 100-120k i fun z gry ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Gówno prawda.

50 bitew i ci się znudzi? To albo nie umiesz grać tym czołgiem, albo go nie masz (obstawiam to)

100-120k? Chyba na premce jak zrobisz po 2.5k-3k dmg...

Opublikowano

Mam 2,5k na IS'ie-6 i dalej go uwielbiam ja w dzień zakupu. 

I nie wprowadzaj w błąd, że jedna bitwa E 25 czy Suką to za 100k kredytów, bo to nie prawda. Jedynie przy lepszej bitwie 5k dmg.

Średnio te czołgi zarabiają dwa razy mniej niż Ty podałeś ich zarobki.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem.

Su 60-70k średnio, e25 po 50-60k.

Łącznie masz coś koło 120k ;)

Pewnie tyle jak była misja i ją wykonałeś - dostałeś 80k kredytów  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...