Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1500 zł] Zestaw

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G3420 jest po prostu nie opłacalny, dołóż to parę złotych do g3258 i go miej, kiedyś zmienisz monitor, i będziesz miał problem, bo Ci procek nie wyrobi, a jak zrobisz oc to będzie dużo lepiej.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Monitora nie zmienię, nie lubię siedzieć przed telewizorem.

Pytałem się na innym forum, tam mi poradzili, że G3258 jest nieopłacalne bo i tak dużo nie wycisnę na tej płycie głównej.

Kupując G3240 mogłem zamienić kartę graficzną z R7 260X na GTX'a który jest wydajnościowo lepszy.

Opublikowano

zmien ramy na cruciale, sa tansze i lepsze

czytam opinie tej plyty i widze ze ludzie ladnie kreca tego pentiuma, to ze tak ci napisali na innym forum nie potwierdaja tego zupelnie opinie na morele

wiec doplata do g3420 jest po prostu bez sensem skoro taniej mozna miec lepszy procesor

­

Opublikowano

Crucial jest o 5 zł tańszy i ma CL11, a GoodRam CL9 więc się nie opłaca.

Wziąłem intel core i3 zamiast tego pentiuma

Opublikowano

No to jak wziąłeś i3 to jest ok, pentiuma byś spokojnie wykręcił, no ale jak się boisz to nie pozostaje nic innego jak i3...

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

myslalem ze sa ballistix ale w wersji 4gb. moj blad

wiec zostaje zmiana na badziej oplacalny procesor

i3 tez spoko, ale tracisz hajs jesli myslisz o modernizacji na i5 (krecony pentium to prawie to samo co i3 w aplikacjach wykorzystujacych 2 rdzenie)

­

Opublikowano

Niektóre gry potrzebują 4 rdzeni, a takie na Pentiumie nie zadziałają. Wiem, że żadnej modernizacji nie będę robić po zakupie, chcę mieć taką stałą jednostkę. 

Już sam nie wiem który wybrać :x

Opublikowano

Niektóre gry potrzebują 4 rdzeni, a takie na Pentiumie nie zadziałają. Wiem, że żadnej modernizacji nie będę robić po zakupie, chcę mieć taką stałą jednostkę. 

Już sam nie wiem który wybrać :x

Jak nie zamierzasz modernizować w niedalekiej przyszłości to bierz i3.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...