Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne bugi z terraria

Tickey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja miałem takiego buga, że zapomniałem wyjąć itemki z randomowej skrzynki i od razu chciałem ją rozwalić, a tutaj bum i mogłem ją rozwalać w nieskończoność, takie naturalnie wygenerowane klonowanie skrzynek :D

graphic.png

Opublikowano

@Yrokin

Mobile / PC / Console?

Cd. tematu. Kolejny bug (nie jestem pewny).

Po wyeliminowaniu CAŁEJ korupcji ze świata, ona i tak się rozrasta .-.

W sensie pojawiają sie nowe "złoża" w miejscu starej korupcji.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja raz miałem buga kiedy to walczyłem z King Slime'm, a on sobie nagle podczas tej bitwy zniknął. :D

Bo Cię zabił, albo za daleko odszedłeś.

Opublikowano

Ginę spalony przez meteoryt i zyskuje praktycznie z nikąd 12 platynowych pinionszkuf ;)

ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA |

Opublikowano

I kolejny bug.

Byłem sobie ja w korupcji, żeby zawalczyć z EoW'em, bije sobie go bije, a tu bach ! Dungeon Guardian mnie zabija .-.

Nie mogłem odzyskać swojej kasy, a było tego sporo,(25 golda).

@1361622928-U485574.pngKateshii

Kiedy sie do mnie odezwiesz? ;d

76561198091611487.png

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Bo Cię zabił, albo za daleko odszedłeś.

Czy ja powiedziałem, że coś takiego zrobiłem? Normalnie biłem w niego mieczem i zniknął. Nie zabił mnie, ani nie uciekałem.

Opublikowano

Kiedyś z kolegami walczyliśmy Z Skeleton Prime. Nagle jej głowa się teleportowała do mnie i kolegów i zabiła na jedno uderzenie. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że pojawił się komunikat, że nastąpiło zaćmienie słońca, a następnie, że nadchodzą piraci. Na wiki jest, że piraci nie mogą przerwać jakiegoś wydarzenia, a jednak. Później przychodzili piraci, a nie gluty czy wampiry ;/

To nie bug,

Skeletron Prime:

Za dnia skeletron prime dostaje rage i zabija na hita

Zaćmienie: 

Zrobił się dzień, potwierdzenie 1

Piraci:

Nie mogą przerwać, ale mogę występować razem z zaćmieniem

76561198044975849.png

Best Member

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

Dziś na serwie terraspace przekuwam cobalt sworda i wywaliło mnie z serwa wchodze a mam 2 miecze

Opublikowano

co to za pomysł aby przekuwać Cobalt Sworda...

to tak jakby iść do Goblina i robić Legendary Copper Sword...

po co ci taki ? ;_;...

Opublikowano

Tickey jeśli gra ci nie chce działać... a pirat powinien działać jeśli jest to prawdziwy pirat...

to najwyraźniej nie posiadasz XNA i NET Framework... wystarczy to pobrać...

sam korzystam z pirata... mam też oryginalna wersja terrari... ofkors...

ale fakt że korzystam też z pirackiej terrari sprawia że mogę powiedzieć że powinno ci działać...

ja pobrałem sobie stąd terrarię:

xxx

pobierz jeśli chcesz :)

a w przyszłości może i kup grę :D !

No cóż, jednak nie wolno piracić i jesteśmy przeciw temu ;)

#Topic

Mi kiedyś się pojawiły 4 przywoływaczki Plantery koło siebie, zniszczyłem jedną a 4 plantery się pojawiły :O Oczywiście 3 następne przywoływaczki zniknęły ... :D

2s6wxf4.png

Opublikowano

Za czasów jak grałem(1.2.4.1) idąc zabić WoF-a próbowałem go zrespić i nic. Wrzucałem kolejne i kolejne lalki i nic. Po wrzuceniu piątej laki zrespiło mi się 5 WoF-ów na raz. Na szczęście nie zrobiło mi to jakiegoś Super Hard Mode.

OWSLA-530x200.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

co to za pomysł aby przekuwać Cobalt Sworda...

to tak jakby iść do Goblina i robić Legendary Copper Sword...

po co ci taki ? ;_;...

jak mi 2 legendary wypadły

Opublikowano

ehh ten bug legenda żeby sie na świecie 2 Eye Of Cthulhu zrespiły :jeden samoistnie a drugi z przywoływacza:)

Opublikowano

Ja mam jakieś dziwne bugi w najnowszych terrariach (od 1.3.0.1).

Mianowicie gdy ileśtam razy załaduje postać (tzn wybiore) to crashuje mi terrarie i zacina Steama .-. . Muszę wtedy wyłączać przez menedżera zadań. I tak samo robi się przy ładowaniu światów.

76561198091611487.png

Opublikowano

U mnie natomiast pojawił się na mapie prędzej glitch niż bug i nadmienię, że dzieje się to jednej z moich map w wersji xbox'owej gry. Blisko mojego domu znajduje się dziwna struktura ziemi (nie pamiętam czy wygenerowana, czy naruszona przeze mnie). Jednak to nie jest dzura. Zwykle na niej blokują się zwierzęta i niektórzy przeciwnicy. O ile zombiaki mogą jeszcze wydostać się skokiem, to zwykłe moby nie mają szans na ucieczkę. Najczęściej ofiarą tego błędu zostają zające, które nie potrafią uratować się kicnięciem, więc skracam męki pozbawiając ich życia. Wiem, jestem zły. :D

76561198038425183.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z nowego cyklu:bugi na serwerze:

Na Terraspace bijemy moon lorda i po walce postanowiłem strollować graczy i znalazłem po domkiem jakiegoś gracza Plantera Bulb i go rozwaliłem i szybko na powierzchnię a inni WTF?! tak sie śmiałem przy kompie że o jezu

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przypomniał mi się jeszcze jeden błąd, ale z wersji gry na Androida. Dotyczył on jednak bardziej menu głównego i usługi osiągnięć Gry Play. Kiedyś logując się przez tą dodatkową aplikację menusy wywalały mnie szybko z gry. Nie pamiętam, czy już to naprawili.

76561198038425183.png

Opublikowano

Ja to kiedyś nastraszyłem swojego brata Dungeon Guardianem:

a mianowicie nie pojawiał mi sie w dungeonie po wejściu głębiej.

Ide ide a mój 3 letni brat cioteczny chce na tablecie pograć.

Daje mu a nagle wyskakuje ten paskudny ryj i brat spieprza ile sił w nogach z pokoju i krzyczy w niebogłosy że go śp dziadek atakuje.

ROFLa zaliczyłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...