Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne bugi z terraria

Tickey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tu piszemy bugi co sie wam wydarzyło w terraria.

Mój pierwszy dzisiejszy:

Zabieram się za Oko Cthulhu mam set złoty muszkiet,Chakram,Blade of Grass arene i przywołuje oko a tu nagle bum 3 oka się pojawiają warto było ile demonitu zdobyłem

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie możliwe, chyba że spawnowane komendą ;c

Jeżeli chodzi o mój, to było po hardmodzie.

Tj. Zabiłem planterę i zdobyłem ostatni składnik do Hallowed Key.

Zrobiłem kluczyk a w skrzynce Mythical Rainbow Gun. Zaraz potem gra mi scrashowała, a z racji że serwer stał na dedyku broń zniknęła całkowicie ;c

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Tickey

Wersja Mobilna czy PC?

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

@Tickey

Na mobilnej to normalne, mi raz przywołały 2 ocramy z jednego spawnera ;d

Co do wersji PC, jak wyłączysz Background, Ustawisz jakość na Low i Lighting na retro, to powinno ci nie lagować, bynajmniej mi tak nie laguje (25 fps)

76561198091611487.png

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKendy

Przechodząc przez drzwi nie trzymasz może różdżki teleportującej?

76561198091611487.png

Opublikowano

kiedy przywołałem EoC on sam umarł ?...

normalnie... przywołuję i z góry spadają itemki :D zamiast bossa...

Edit:

mogę też dodać coś takiego :P

nie stawiałem tego... samo sie wygenerowało : D

5632714193279881143028.png

Opublikowano

Pokonałem na multi-playerze WoF'a, nie zniknął i szedł dalej i mnie dedł .-.

Musiałem znowu zasuwać po itemki.-.

76561198091611487.png

Opublikowano

Kiedyś z kolegami walczyliśmy Z Skeleton Prime. Nagle jej głowa się teleportowała do mnie i kolegów i zabiła na jedno uderzenie. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że pojawił się komunikat, że nastąpiło zaćmienie słońca, a następnie, że nadchodzą piraci. Na wiki jest, że piraci nie mogą przerwać jakiegoś wydarzenia, a jednak. Później przychodzili piraci, a nie gluty czy wampiry ;/

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

wczoraj jak grałem w terraria to z dupy po prostu mnie zabił Dungeon Guardian a dungeon znajdował się na drugim końcu świata

Opublikowano

@Tickey

Na mobilnej to normalne, mi raz przywołały 2 ocramy z jednego spawnera ;d

Co do wersji PC, jak wyłączysz Background, Ustawisz jakość na Low i Lighting na retro, to powinno ci nie lagować, bynajmniej mi tak nie laguje (25 fps)

kolego źle mnie zrozumiałeś mi wogóle gra mi nie chce się uruchomić nie mam kasy na oryginalną

Opublikowano

Jak grałam kiedyś z kolegą na multiplayer to miałam jakieś dziwne lagi ale mniejsza z tym.

Biliśmy EoW i po zabiciu on tak jakby nadal żył, a raczej jego głowa żyła i próbowała mnie atakować, ale DMG nie zabierała.

Dziwne :P.

Opublikowano

@pingwin1324

Miałem to samo godzine temu, tyle że z destroyerem xD

76561198091611487.png

Opublikowano

Tickey jeśli gra ci nie chce działać... a pirat powinien działać jeśli jest to prawdziwy pirat...

to najwyraźniej nie posiadasz XNA i NET Framework... wystarczy to pobrać...

sam korzystam z pirata... mam też oryginalna wersja terrari... ofkors...

ale fakt że korzystam też z pirackiej terrari sprawia że mogę powiedzieć że powinno ci działać...

ja pobrałem sobie stąd terrarię:

xxx

pobierz jeśli chcesz :)

a w przyszłości może i kup grę :D !

Opublikowano

@cd tematu.

Mogę ci wysłać mojego pirata , tam masz odrazu pliki do zainstalowania .Net i .XNA.

Na szczęście już gram na oryginalnej wersji <3

76561198091611487.png

Opublikowano

@cd tematu.

Mogę ci wysłać mojego pirata , tam masz odrazu pliki do zainstalowania .Net i .XNA.

Na szczęście już gram na oryginalnej wersji <3

już działa PanTobi mi pomógł wcześniej działała jak miałem zainstalowane Ozzi:Earth Adventure czy jakoś tak

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

epic bug:zrobiłem wczoraj Holy Hand Grenade i jako wielki fan Wormsów rzuciłem go blisko siebie i nie wiem to dmg jak dynamit czyli 500,wybuch 4x większy a ja dedłem a wiadomość to było coś że Tickey został roszarpany przez ITEMNAME125 więc to jest epic bug

Opublikowano

@Tickey

Jaka wersja terrari mobilnej? ;p

Cd tematu.

Też miałem buga dziwnego. Przed pewna mobilna aktualizacją Włożyłem do skrzynki jednego peta, po aktualizacji "otwarcie " skrzynki wywala mi terrarię ;d

76561198091611487.png

Opublikowano

@Tickey

Jaka wersja terrari mobilnej? ;p

Cd tematu.

Też miałem buga dziwnego. Przed pewna mobilna aktualizacją Włożyłem do skrzynki jednego peta, po aktualizacji "otwarcie " skrzynki wywala mi terrarię ;d

ta najnowsza z udkiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...