Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFORMACJE

----------------------------------------------------------------------------------

SERWER: SkyBlock+PvP+Prace+Parkour

IP serwera: mc-skyblock.ench.pl

Potwory: Wlaczone

PvP : Wlaczone

Zwierzeta: wlaczone

Whitelist: wylaczona

----------------------------------------------------------------------------------

EKIPA SERWERA

Wlasciciciele serwera: _Daniel i amek

Kontakt z nami: skype nazwa: mcserwery_daniel

PLUGINY

Posiadamy pluginy dobrze zmodifikowane oraz spolszczone , mamy tez skrypty wlasnego autorstwa i nie tylko...

INFORMACJE DODATKOWE

>>  Serwer: SkyBlock+PvP+Prace+Parkour

>>  Lista komend oraz pomoc i informacje pod: /pomoc

>> Lista warpow: /warp

>> Informacje o rangach: /rangi

>> Zmiana spawnera: /spawner

>> Teleport na arene pvp , parkour , jedzenie , sklepy [ wejdz w teleport odpowiedni znajdujacy sie na spawnie

>> Informacje o wyspie pod:  /wyspa

Wejdz koniecznie na serwer! IP : mc-skyblock.ench.pl

Serdecznie zapraszam _Daniel :P

Opublikowano

A teraz ładnie powiedzcie czy cokolwiek na serwie jest waszego ?

1) Mapa - nic wam nie da ze utniecie z dołu i wkleicie resztę bo i tak widać , że mapa jest ściągnięta bo taką już widziałem na necie

a w dodatku jest OKROPNA , zamiast pomyśleć i zrobić dzięki niej coś ładne woleliście iść na skróty i tyle ,

2) Co do plugin , jak wy możecie mieć autorskie skrypty i inne skoro nawet nie umiecie Permissji dobrze wgrać już nie mówiąc o tym kicie którego nie raz widziałem

a poznać ze ściągnięty można po rozwalonej siekierce .

3) Ekonomia - jak widzę wasza eko to już mnie w gardle ściska , bo jest bez sensu skoro jest to skyblock to powinno być w miarę nietanie zdobycie itemów

a sam sklep sms wskazuje , że jedynie lecicie na HAJS bo żeby sprzedawać właściciela i HeadAdmina to naprawdę trzeba być mocno za przeproszeniem

pojebanym .

Tyle odemnie , dla mnie serwer jest to kitu , gdyż jest to jeden z najgorszych serwerów jakie widziałem a inne były już trochę lepsze od tego czegoś 0/10

Opublikowano

== sklepsms ? hajs??? sa 3 rangi do kupna a ty mi gadasz hajs hahahaha.

== spawn wlasy , mapy pvp parkoury sklepy wlasne!!!!!!!!

== pluginy dobrze skonfigurowane!!!!!!!!!!!!!!!

== skrypt wlasnego autorstwa

== plugin na wyspy islandworld! i co !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie oceniaj tak , bo sie nie znasz [k***o]

ref

Opublikowano

== sklepsms ? hajs??? sa 3 rangi do kupna a ty mi gadasz hajs hahahaha.

== spawn wlasy , mapy pvp parkoury sklepy wlasne!!!!!!!!

== pluginy dobrze skonfigurowane!!!!!!!!!!!!!!!

== skrypt wlasnego autorstwa

== plugin na wyspy islandworld! i co !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie oceniaj tak , bo sie nie znasz [k***o]

ref

Ładna odpowiedz do gracza :) już napewno nie zawitam .. a jestem osobą która lubi pakować w sms shop :) to pacz peszek 

może na następny raz dzieciaku nauczysz się z szacunkiem odnosić do graczy pozdro 600 .. 

tak jak kolega 2xup mówił .. denny serwer - szkoda wgl zaglądać 

NIE POLECAM

Opublikowano

Twoja wypowiedz świadczy jedynie , ze nie masz już argumentów żeby się bronić

A skoro twoja "Autorska Mapa" jest twoja to co robi ona robi na YT https://www.youtube.com/watch?v=IswXq8f3tqk , może i nie jest świąteczna , ale to jest tylko

stara wersja jej a twoja to nowa wersja tego autora wiec mi tu nie kłam , że autorska .

I chyba coś źle widzisz bo na serwerze jest 5 rang do kupienia takich jak : Vip , Svip , Admin , HeadAdmin oraz Właściciel co świadczy jedynie o leceniu na Hajs a nie na rozrywkę .

Nie będę ci już odświeżał bo niema po co takiego serwera gdzie Właściciel  jest chamem i prostakiem , który nie umiał nawet przyjąć do siebie prawdy od graczy .

Opublikowano

Hahaha , jak zobaczyłem komentarze to mówię że na pewno nie wejdę na serwer ;)

jak można sprzedac head admina czy własciciela ..

widać ze jesteście jakieś dzieci -,- jak jeszcze mapa sciagnieta no to sory...

pozdro nie wszedłem na serwer i już widze ze serwer 0/10 ;)

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

­Z dniem dzisiejszym oświadczam że straciłem wiarę w ludzkość. Weźcie zamknijcie to, bo aż mnie Was szkoda jak widzę to.

Serwer jak wyżej się wypowiedzieli, jeden wielki hajs szajs. Nie polecam.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

jaki hajs? 2 rangi do kupna i hajs ??? wbij na mysg.pl oni to maja hajs itd : [ zobacz na ceny ] [ oni zarabiaja miesiecznie to z 10000tys ] host + serwer minigames + hardcore

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...