Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

efekty nudów - mapy minigames, spawny, hub'y

ZgredzioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, ogólnie zajmuje się budowa hub'ow, map, spawnów, na serwery minigames i take zwykle... 
pomyślałem czemu nie pochwalić by się filami tutaj... będę zamieszczał z każdym nowym projektem w tym miejscu nowy film, nie jest to może coś pięknego i wykwintnego, ale myślę że komuś się moje prace spodobają. 

zamieściłbym tu po prostu screeny ze wszystkich prac, ale mi się nie chce  xD

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Shadery + noc potrafią nawet z brzydkiej mapki zrobić ładną.
Więc trudno mi oceniać. Na filmie jest bardzo ładna.
CubeGame jest beznadziejny.

Opublikowano

@ZgredzioPL

Za nutkę z Fairy Tail'a zawsze Like :)(nazwę tego covera jakbyś podał to byłby wdzięczny, bo to raczej nie jest normalny soundtrack z anime)

Co do mapy... to cóż... pośród całego chłamu jaki na codzień człowiek widuje to prezentuje się ładnie, ale nie jest to jakieś arcydzieło :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ładna schludna mapka. Szkoda tylko że są Shadery i noc. te efekty mogą co nie co zamaskować.

Lecz na moim serwie bym jej nie zastosował, nie mój styl ;)

4462514400953061278225.png

Pasjonat
Opublikowano

Siemka, mapa ładna.

Widać, że potrafisz kombinować, zapewne radzisz też sobie z dobrze z WE i ewentualnie VS. Co do mapy to dobra robota. Na pewno w przyszłości będziesz budować jeszcze lepiej! Powodzenia.

7,5/10 - yloby więcej gdybyś nagrał też w dzień :P. I brakuje mi z 2 drzew jeszcze na tej łysej górce.

lzJdkMd.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładne wykonanie! Przyczepiłbym się tylko do tego domku w 47 sekundzie. Ale to tylko moje zdanie :x

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna mapka. Może i noc oraz shadery trochę zakrzywiają odbiór, ale jest jak najbardziej epicka :D Powodzenia w dalszych projektach :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna Mapa. Dużo Detali + Świetny Wybór Mini Games'a. Grałem kilka razy w SkyWalls i trafiałem na (moim zdaniem) słabe mapy. Świetna Robota i Powodzenia w Dalszym Budowaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...