Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

awp noscope

#hasztag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie.

jaka jest technika noscope bronia awp w CS Go? :)

znalazlem gdzies ze trzeba kucnac i ze zawsze wtedy sie trafi. to prawda?

czy jest jakas inna technika?

TEMAT SIE ZDUBLOWAL, PROSZE O USUNIECIE JEDNEGO Z NICH

Opublikowano

Bierzesz nóż oraz kawałek plasteliny ( mini pici kawałek xD) i naklejasz następnie zmieniasz na awp i wła la xD

Jeśli pomogłem daj like

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

hahahah, prosilbym o inny sposob moze taki nie zwiazany z naklejaniem czegos na monitor xD

Zawsze można pisakiem, nic ci się nie stanie, jak przetrzesz palcem to zniknie. Albo poszukaj, gdzieś widziałem program zewnętrzny rysujący kropke na środku ekranu (nie ingeruje w csgo - 100% vac safe)

Opublikowano

Musisz trochę potrenować (np na DM) i po jakimś czasie będziesz ogarniał gdzie jest środek monitora. No scope to jest głównie strzelanie na wyczucie, chociaż po jakimś czasie nie ma z tym dużego problemu..Jedyne co musisz pamiętać żeby nie strzelać w ruchu, stanąć najlepiej ewentualnie jakiś wyskok z kucnięciem jeśli masz pewność co do pozycji przeciwnika. Polecam bardziej skupić się na Fast Zoomie, na pewno jest celniejszy a nie zabiera dużo więcej czasu. Jest trochę podobne to do no scope, z tym że szybko nacelowujesz na gościa (względem środka ekranu), oczywiście potem szybko PPM I LPM. Ja osobiście grając AWP kiedy tylko mogę rzadko co używam no scope, bo to bez używania lonety wystrzał jest czasami loterią, a w przypadku fast zooma używasz jednak tej lunety i leci tam gdzie nacelujesz. Kiedyś jeszcze za czasów 1.6 pobrałem sobie celownik do awp, ale stwierdziłem że to nie ma sensu i nauczyć się tego bez żadnych wspomagaczy jest o wiele lepiej i ciekawiej.

Opublikowano

Jezeli jestes na blisko, to tylko zjeb nie trafi, na daleko to juz hardcore. Wydaje mi sie, ze na blisko naprawde jest latwo trafic. Techniki raczej na to nie ma, musisz miec wyczute awp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...