Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny znak (od boga?)

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj o godzinie 23:00 +- 30 minut rozmyślałem co by było, gdybym umierał czy widziałbym boga oraz, że jestem na drodze wyboru czy żyć dalej czy iść do nieba. Po tych rozkminach położyłem się spać. 

W nocy (nie znam dokładnie godziny) Obudziłem się z przeraźliwym krzykiem tzn. Nie wiem czy on mi się śnił (czy ja się czegoś wystraszyłem o.O), najdziwniejsze jest to, że pamiętam to jak mnie ten "krzyk" obudził, ale jednocześnie mój organizm czuje, że takie miejsce nie miało miejsca.

O co może chodzić? Zwykły przypadek czy może "info" od boga. (jestem chrześcijaninem)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Pytanie o takie rzeczy na MPC to głupota tutaj średnia wieku nie przekracza 14 lat.

Idź z tym na jakieś fora gdzie się tym zajmują.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeśli jesteś chrześcijaninem, to pisz imię Boga z wielkiej litery.

Ja wyczuwam trolla, jeśli jednak piszesz na serio, to myślę, że ta nocna pobudka była czystym przypadkiem i że śniło Ci się po prostu coś nieprzyjemnego.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wczoraj o godzinie 23:00 +- 30 minut rozmyślałem co by było, gdybym umierał czy widziałbym boga oraz, że jestem na drodze wyboru czy żyć dalej czy iść do nieba. Po tych rozkminach położyłem się spać. 

W nocy (nie znam dokładnie godziny) Obudziłem się z przeraźliwym krzykiem tzn. Nie wiem czy on mi się śnił (czy ja się czegoś wystraszyłem o.O), najdziwniejsze jest to, że pamiętam to jak mnie ten "krzyk" obudził, ale jednocześnie mój organizm czuje, że takie miejsce nie miało miejsca.

O co może chodzić? Zwykły przypadek czy może "info" od boga. (jestem chrześcijaninem)

A stygmaty na rękach Ci się nie pojawiły??

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Yyyy, sen. Żaden znak od Boga, nic takiego nigdy nie miało miejsca i nie będzie miało. Bycie chrześcijaninem i wiara w takie rzeczy to według mnie to głupota. Równie dobrze mógłbyś wierzyć w słońce, bo daje Ci ciepło w lecie. Żałosne jak tacy ludzie dają się złapać na głupią książkę napisaną przez człowieka :v

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Sam widziałem boga jak się spaliłem 2 razy. Nie był rozmowny, ale za to codzień gawędzę sobie ze śmiercią, wiem przynajmniej że nie umrę szybko :>

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...