Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Micu poziom twojego ts spada  :D Ogarnij się i do roboty ! 

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj panie Query jesli to czytasz myslisz ze jak pani Psychopatka zmieni nick na Patka to nikt sie nie pozna ze to ona ?.

Zmienila na Patka bo mylili ją z Tobą.

Micu poziom twojego ts spada  :D Ogarnij się i do roboty ! 

Zauważyłem, najgorzsze jest to, że nie prze ze mnie :)

Opublikowano

OK nigdy niemiałam nicku PsychoPatka niewiem skąd ten pomysł ze to ja i proszę mnie nie mylić z tą osobą niemam również nić współnego z tym serwerem.

Ona miała ρѕу¢нσραткα, a Ty masz ¢утяуηкα. Mylenie jej z Tobą mogło wynikać z użycia podobnych znaków specjalnych. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Nie Polecam tego ts ze względu na administracje małe logi :)

Dziecinada :)

<21:23:35> "ZΛW™" switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "● [sSA] Abu"

<21:23:35> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "ZΛW™" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:23:57> "MIKI" wyszedł kierując się na kanał "● [ROOT] ιναη™ αкα Kυвυś ♥"

<21:24:09> Zostałeś wyrzucony z serwera przez "ZΛW™"

<21:24:09> Disconnected from server

<21:24:14> Trying to resolve hostname fortalk.pl

<21:24:15> Trying to connect to server on fortalk.pl

<21:24:16> Witaj na ForTalk.pl

W celu otrzymania rangi wejdz na Centrum Pomocy lub napisz do Administratora.

W celu otrzymania prywatnego kanału bądz VIP wejdz na Centrum Pomocy.

W celu otrzymania pomocy technicznej wejdz na Centrum Pomocy lub napisz do Administratora.

<21:24:16> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:24:16> "_kacper1234_/ grigoli" disconnected (leaving)

<21:24:21> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:24:21> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:24:28> No permissions to view the description of channel "● Graj z administracją FT"

<21:24:28> You were moved from channel "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-" to "● [ROOT] ιναη™ αкα Kυвυś ♥" by "ZΛW™"

<21:24:28> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:24:32> "Przemo" dropped (connection lost)

<21:24:40> "xMateo" został usunięty z grupy serwera "Youtuber" przez "Patka ♥ .".

<21:24:47> "xMateo" został usunięty z grupy serwera "Zarejestrowany" przez "ZΛW™".

<21:24:52> "Intel425" connected to channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆"

<21:24:56> "xMateo" został dodany do grupy serwera "Karny K***s" przez "ZΛW™".

<21:24:57> "xMateo" został dodany do grupy serwera "Zarejestrowany: Bot Muzyczny" przez "Patka ♥ .".

<21:25:06> "Intel425" disconnected (leaving)

<21:25:10> "xMateo" został dodany do grupy serwera "12+ " przez "Patka ♥ .".

<21:25:11> "GetRekt" disconnected (leaving)

<21:25:13> Zostałeś wyrzucony z serwera przez "Patka ♥ ."

<21:25:13> Disconnected from server

<21:25:16> Trying to resolve hostname fortalk.pl

<21:25:17> Trying to connect to server on fortalk.pl

<21:25:18> Witaj na ForTalk.pl

W celu otrzymania pomocy technicznej wejdz na Centrum Pomocy lub napisz do Administratora.

<21:25:18> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:25:19> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:25:19> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:23> insufficient permission modify power

<21:25:24> Zostałeś wyrzucony z serwera przez "Patka ♥ ."

<21:25:24> Disconnected from server

<21:25:28> Trying to resolve hostname fortalk.pl

<21:25:28> Trying to connect to server on fortalk.pl

<21:25:29> Witaj na ForTalk.pl

<21:25:29> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:25:31> "migot" disconnected (leaving)

<21:25:32> "TurtlettPJ" left, was moved to channel "● Global AFK" by "Fortalk Bot"

<21:25:34> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:25:34> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:35> "TurtlettPJ" appears, was moved from channel "● Global AFK" by "Fortalk Bot"

<21:25:35> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "TurtlettPJ" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:38> You were moved from channel "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-" to "● [ROOT] ιναη™ αкα Kυвυś ♥" by "ZΛW™"

<21:25:38> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:39> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "ZΛW™" (Ochłoń..)

<21:25:39> Disconnected from server

<21:31:49> Witaj na ForTalk.pl

<21:31:49> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:31:49> insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions)

<21:31:52> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:31:52> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:31:59> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "ιναη™" (.)

Opublikowano

Pozdrawiam administrację tego TS:

SS: http://i.imgur.com/Z1uOHL0.jpg?1            

http://i.imgur.com/o5R1ZiE.jpg?1

Czy to niejest szczeniackie zachowanie ? Nie POLECAM TS!!! Kolejne bany zanić.......

No zaraz z rozmowy wynika, że też dałaś jej bana, oboje macie jak to napisałaś "szczeniackie zachowanie". Jeden na drugiego naskakuje, śmiesznie trochę.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

No zaraz z rozmowy wynika, że też dałaś jej bana, oboje macie jak to napisałaś "szczeniackie zachowanie". Jeden na drugiego naskakuje, śmiesznie trochę.

Ty się lepiej kolego nie udzielaj i nie wtrącaj skoro niewiesz oco chodzi idz nabijać posty gdzie indziej ;). PS. to ze dostał umnie bana to nieznaczy ze ma mi dawać bana na ts na którym jest HSA a nie jakimś Querym tak przyjacielu co ma inne ts do innego to tak jak co ma piernik do wiatraka ? .

Opublikowano

Ponownie, zostajemy banowani za nic przez pannę Patkę, która nie przestrzega tabeli kar.
Kiedy chcieliśmy złożyć skargę na innych użytkowników, miała nas głęboko w (nieważne gdzie), a nas banuje za nic.
<11:39:42> "River." was banned for 1 day from the server by "✩ ~ ραткαα ." (Zmień avka i pomyśl za co miałeś tamtego bana :))
Dowód:
849261419074209997756.jpg
Screen od Rivera
(Ban bez ostrzeżenia)
Patka zaczęła na nas najeżdżać, że mamy swojego teamspeaka, który akurat uległ awarii i musieliśmy siedzieć gdzieś indziej. Zwyzywała nas, że wszystko skopiowaliśmy od nich (pomijając fakt, iż nasz ts wygląda całkiem inaczej). Hezziol został przez Patkę sprowokowany i powiedział jej kilka słów prawdy na jej temat.
<11:52:57> "Hezziolᴸᴱᴳᴱᴺᴰ WAzna Sprawa" was banned for 1 day from the server by "✩ ~ ραткαα ."
Dowód:
448391419076137997756.jpg

Screen od Hezziola. Został zrobiony o godzinie 12:46, na ss jest godzina wcześniej, ponieważ mieszka on na Islandii i wynika to z różnicy strefy czasowej.
Patka też nie jest bez winy, bo kiedy z Hezziolem wchodzimy na Centrum pomocy czuje się bezkarnie.
Mam wrażenie, że mści się ona za niektóre sprawy z naszego życia prywatnego, ale tego przecież nie powinno się chyba w sprawy ts, nieprawdaż?
Pozdrawiam serdecznie,
N1aa.

EDIT: Dodałem ss bana Hezziola.

Opublikowano

Nie Polecam tego ts ze względu na administracje małe logi :)

Dziecinada :)

<21:23:35> "ZΛW™" switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "● [sSA] Abu"

<21:23:35> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "ZΛW™" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:23:57> "MIKI" wyszedł kierując się na kanał "● [ROOT] ιναη™ αкα Kυвυś ♥"

<21:24:09> Zostałeś wyrzucony z serwera przez "ZΛW™"

<21:24:09> Disconnected from server

<21:24:14> Trying to resolve hostname fortalk.pl

<21:24:15> Trying to connect to server on fortalk.pl

<21:24:16> Witaj na ForTalk.pl

<21:24:16> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:24:16> "_kacper1234_/ grigoli" disconnected (leaving)

<21:24:21> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:24:21> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:24:28> No permissions to view the description of channel "● Graj z administracją FT"

<21:24:28> You were moved from channel "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-" to "● [ROOT] ιναη™ αкα Kυвυś ♥" by "ZΛW™"

<21:24:28> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:24:32> "Przemo" dropped (connection lost)

<21:24:40> "xMateo" został usunięty z grupy serwera "Youtuber" przez "Patka ♥ .".

<21:24:47> "xMateo" został usunięty z grupy serwera "Zarejestrowany" przez "ZΛW™".

<21:24:52> "Intel425" connected to channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆"

<21:24:56> "xMateo" został dodany do grupy serwera "Karny K***s" przez "ZΛW™".

<21:24:57> "xMateo" został dodany do grupy serwera "Zarejestrowany: Bot Muzyczny" przez "Patka ♥ .".

<21:25:06> "Intel425" disconnected (leaving)

<21:25:10> "xMateo" został dodany do grupy serwera "12+ " przez "Patka ♥ .".

<21:25:11> "GetRekt" disconnected (leaving)

<21:25:13> Zostałeś wyrzucony z serwera przez "Patka ♥ ."

<21:25:13> Disconnected from server

<21:25:16> Trying to resolve hostname fortalk.pl

<21:25:17> Trying to connect to server on fortalk.pl

<21:25:18> Witaj na ForTalk.pl

<21:25:18> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:25:19> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:25:19> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:23> insufficient permission modify power

<21:25:24> Zostałeś wyrzucony z serwera przez "Patka ♥ ."

<21:25:24> Disconnected from server

<21:25:28> Trying to resolve hostname fortalk.pl

<21:25:28> Trying to connect to server on fortalk.pl

<21:25:29> Witaj na ForTalk.pl

<21:25:29> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:25:31> "migot" disconnected (leaving)

<21:25:32> "TurtlettPJ" left, was moved to channel "● Global AFK" by "Fortalk Bot"

<21:25:34> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:25:34> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:35> "TurtlettPJ" appears, was moved from channel "● Global AFK" by "Fortalk Bot"

<21:25:35> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "TurtlettPJ" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:38> You were moved from channel "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-" to "● [ROOT] ιναη™ αкα Kυвυś ♥" by "ZΛW™"

<21:25:38> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:25:39> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "ZΛW™" (Ochłoń..)

<21:25:39> Disconnected from server

<21:31:49> Witaj na ForTalk.pl

<21:31:49> Connected to Server: "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3"

<21:31:49> insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions)

<21:31:52> You switched from channel "[cspacer1]☆ Witamy na ForTalk.pl ☆" to "╚ ->Centrum Pomocy TS3 Wejdz<-"

<21:31:52> Channel group "ForTalk.pl" was assigned to "xMateo" by "Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3".

<21:31:59> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "ιναη™" (.)

Wchodzisz na team speaka nie wiem w jakim celu, prosisz mnie o rangę Zaufany, a jak nie to grozisz ddosami ... Notorycznie wchodziłeś na kanał centrum pomocy, za to już należy się ban. Najpierw zastanów się nad swoim zachowaniem.

Pozdrawiam administrację tego TS:

SS: http://i.imgur.com/Z1uOHL0.jpg?1            

http://i.imgur.com/o5R1ZiE.jpg?1

Czy to niejest szczeniackie zachowanie ? Nie POLECAM TS!!! Kolejne bany zanić.......

Za nic? Dajesz bany na swoim tsie z powodem nie pamietam ale chyba " pozdrow Rokata" czy cos w tym stylu, to dlaczego masz nie mieć bana u nas?

Ponownie, zostajemy banowani za nic przez pannę Patkę, która nie przestrzega tabeli kar.

Kiedy chcieliśmy złożyć skargę na innych użytkowników, miała nas głęboko w (nieważne gdzie), a nas banuje za nic.

<11:39:42> "River." was banned for 1 day from the server by "✩ ~ ραткαα ." (Zmień avka i pomyśl za co miałeś tamtego bana :))

Dowód:

849261419074209997756.jpg

Screen od Rivera

(Ban bez ostrzeżenia)

Patka zaczęła na nas najeżdżać, że mamy swojego teamspeaka, który akurat uległ awarii i musieliśmy siedzieć gdzieś indziej. Zwyzywała nas, że wszystko skopiowaliśmy od nich (pomijając fakt, iż nasz ts wygląda całkiem inaczej). Hezziol został przez Patkę sprowokowany i powiedział jej kilka słów prawdy na jej temat.

<11:52:57> "Hezziolᴸᴱᴳᴱᴺᴰ WAzna Sprawa" was banned for 1 day from the server by "✩ ~ ραткαα ."

Dowód:

448391419076137997756.jpg

Screen od Hezziola. Został zrobiony o godzinie 12:46, na ss jest godzina wcześniej, ponieważ mieszka on na Islandii i wynika to z różnicy strefy czasowej.

Patka też nie jest bez winy, bo kiedy z Hezziolem wchodzimy na Centrum pomocy czuje się bezkarnie.

Mam wrażenie, że mści się ona za niektóre sprawy z naszego życia prywatnego, ale tego przecież nie powinno się chyba w sprawy ts, nieprawdaż?

Pozdrawiam serdecznie,

N1aa.

EDIT: Dodałem ss bana Hezziola.

River miał ustawione zdjęcie Patki, czego ona sobie nie życzy. Hezziol ma bana za tyranie jej, z tego co mi mówi, mnie przy tym nie było. Zauważyłem, że cały czas macie do niej jakieś "Sprawy". Może załatwicie to poza tsem Fortalk.pl? Może wejdźcie na skype lub coś i tam banów nie będziecie dostawać. Bo co ja moge zrobić w sytuacji, kiedy nie słyszałem tej rozmowy.

Opublikowano

Wchodzisz na team speaka nie wiem w jakim celu, prosisz mnie o rangę Zaufany, a jak nie to grozisz ddosami ... Notorycznie wchodziłeś na kanał centrum pomocy, za to już należy się ban. Najpierw zastanów się nad swoim zachowaniem.

Za nic? Dajesz bany na swoim tsie z powodem nie pamietam ale chyba " pozdrow Rokata" czy cos w tym stylu, to dlaczego masz nie mieć bana u nas?

River miał ustawione zdjęcie Patki, czego ona sobie nie życzy. Hezziol ma bana za tyranie jej, z tego co mi mówi, mnie przy tym nie było. Zauważyłem, że cały czas macie do niej jakieś "Sprawy". Może załatwicie to poza tsem Fortalk.pl? Może wejdźcie na skype lub coś i tam banów nie będziecie dostawać. Bo co ja moge zrobić w sytuacji, kiedy nie słyszałem tej rozmowy.

Oj Micu nie ośmieszaj się... Spójrzmy prawdze w oczy masz Chu**** administracje i tylko... DDOS? Daj mi rozmowe nagrane albo ss jakiś. Prokolox był świadkiem jak to IVAN & ZAW ( 2 Pionki ) Mówili że jak jeszcze raz wejdę to dostanę ddos i nie będę miał neta przez rok. Dałem moje ip kazałem żeby walili i dupa nie dali rady . Bany tylko :) JOŁ
Opublikowano

Oj Micu nie ośmieszaj się... Spójrzmy prawdze w oczy masz Chu**** administracje i tylko... DDOS? Daj mi rozmowe nagrane albo ss jakiś. Prokolox był świadkiem jak to IVAN & ZAW ( 2 Pionki ) Mówili że jak jeszcze raz wejdę to dostanę ddos i nie będę miał neta przez rok. Dałem moje ip kazałem żeby walili i dupa nie dali rady . Bany tylko :) JOŁ

Nie mam rozmowy nagranej, a ssa z rozmowy przedstawić się nie da ;) Twierdzicie, że mam słabą administrację, to zapraszam do przedstawienia dowodów, nagrań. Dajecie ssy banów z powodem, przedstawiacie swoją wersję wydarzeń i co mam powiedzieć jak druga strona twierdzi inaczej, a nikt nie ma wystarczających dowodów by odkryć prawdę? Sam SS z powodem bana nic nie mówi. Co do mat3o z przyznam, że z logów wynika, że administracja zdejmowała ci rangi, a może prowadziliście jakąś rozmowę na kanale, z czego to wynikło? Nie mam pojęcia. Dlatego proszę następnym razem przedstawiać mi SSy z rozmowy (jeżeli coś pisaliście), lub nagrania z rozmowy. Same SSy z powodem banów i przedstawienie sprawy z jednej strony nic mi nie mówi. Tyle w temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to dlaczego ona miesza nasze sprawy do ts'a i się na nas mści? ZAW też nie wie, o co biega, a z ryjem do mnie wyskakuje, jak tylko poproszę o pomoc. Zdaje mi się, że Patka poustawiała tam swoich pionków przeciwko mnie. Nie rozumiem kompletnie tego zachowania. ;) To tylko ośmiesza Waszego teamspeaka.

Opublikowano

No to dlaczego ona miesza nasze sprawy do ts'a i się na nas mści? ZAW też nie wie, o co biega, a z ryjem do mnie wyskakuje, jak tylko poproszę o pomoc. Zdaje mi się, że Patka poustawiała tam swoich pionków przeciwko mnie. Nie rozumiem kompletnie tego zachowania. ;) To tylko ośmiesza Waszego teamspeaka.

A po co wstawiać jej zdjęcia na avek itp? Skończcie po prostu z nią gadać, albo idźcie na innego ts/skype jeśli wam nie odpowiada i będzie ok.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na chamskie i dziecinne zachowanie administracji oraz reklamują sie na innych serwerach namawiajac ludzi do zmian adresu. Gratuluje głupoty !!

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na chamskie i dziecinne zachowanie administracji oraz reklamują sie na innych serwerach namawiajac ludzi do zmian adresu. Gratuluje głupoty !!

daj dowody. jezeli do tego doszlo porozmawiam z tym co to robil, jesli nie przedstawisz dowodow oznacza ze chcesz tylko zepsuc reputacje. pozdrawiam

Opublikowano

@Norder

Było to u mnie na serwerze wiec jestem pewny. Co do dowodów nie robiłem screenow bo nie potrzebowałem. Wiem co widziałem i stad moj post. Nie potrzebuje psuc komus reputacji i tego nie robię. Pisze co widzę.

Opublikowano

@Norder

Było to u mnie na serwerze wiec jestem pewny. Co do dowodów nie robiłem screenow bo nie potrzebowałem. Wiem co widziałem i stad moj post. Nie potrzebuje psuc komus reputacji i tego nie robię. Pisze co widzę.

No okej. To ja też mogę wyssać z palca, że u mnie tez ktoś reklamował, nie przedstawiając dowodów i to jest prawda, tak? Byc moze ktos to pisał kto się stara o rangę lub coś, ale ja za to nie odpowiadam ale na pewno nie byl to nikt z administracji.Wyobraź sobie sytuację, że ktoś chcąc zepsuć reputację Twojego serwera idzie na FG i zaczyna Ci go reklamować. Masz na to jakiś wpływ? Nie bardzo. Pozdrawiam!

Opublikowano

Ależ Panie Norder pan cały czas sie tych dowodów dotrzepił z tego co wiem to pan dRACUZOR się tylko wypowiedział. Ja również nie polecam tego serwera zszedł na psy administracja same dzieci a jeszcze doszedł tam pan Prokox pod nickiem Hoolsing czy coś w tym stylu ;) .

Opublikowano

Ależ Panie Norder pan cały czas sie tych dowodów dotrzepił z tego co wiem to pan dRACUZOR się tylko wypowiedział. Ja również nie polecam tego serwera zszedł na psy administracja same dzieci a jeszcze doszedł tam pan Prokox pod nickiem Hoolsing czy coś w tym stylu ;) .

Ty się tam nie interesuj kto doszedł kto odszedł to są sprawy pomiędzy Włascicielami ts3 

Nowy rekord online 182 osoby dziękujemy mamy nadzieje że będzie was więcej z nami 45296908933836559713.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...