Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fortalk.pl | Public Server TeamSpeak3

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

576191415125939310572.png

Oferujemy:

-Profesjonalną administrację

-Szybką pomoc

-Ciekawe eventy

-Miłą atmosferę

-I wiele więcej

Korzystanie jest całkowicie bezpłatne! Kanały oraz rangi są przydzielane za darmo na życzenie zarejestrowanych użytkowników ;). Regulamin jak i inne przydatne informacje dostępne na serwerze ;) Lista wszystkich rang dostępna jest na serwerze. By połączyć się z nim wystarczy wpisać 1 z poniższych adresów w kliencie TeamSpeak:

ForTalk.pl

Ts-Easy.pl 

Serwer posiada aktualnie do dyspozycji 256 slotów.

Licensed hosting provider [ płatna ] 

Micu   ;)

oDYVDfv.gif
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na serwer, poprosiłem o kanał i zostałem zbanowany.
<20:38:38> You were banned permanently from the server by "Aquax" (ja tez kc)

DFscvbZ.jpg
Nie polecam, ze względu na Psychopatkę, bardzo niemiła osoba, która psuje reputację temu serwerowi.

Jedynie Micu jest tam na poziomie, pozdrawiam.
(Wyraziłem jedynie swoją opinię)

736181470940422997756.png

Opublikowano

No i tak jak kolega @OVERWERK Proszę bardzo.

00095287132531028323.jpg

Opis sytuacji: NIC NIE ROBIŁEM, Siedziałem tylko na Afku nic więcej nie mam pojęcia dlaczego ban, ale prosiłbym o zdjecie rangę Administracji dla tej osoby, jest bardzo nieodpowiedzialna...

Opublikowano

Ja także dostałem Perma :)

<17:27:31> Trying to resolve hostname fortalk.pl
<17:27:32> Trying to connect to server on fortalk.pl
<17:27:32> You are banned permanently. Reason: "elo"

Od pani Cytrynki aka Psychopatka, Najlepsze jest to że bana dostałem za Nick i o to że miałem z tą panią spine kiedyś, jeżeli to ma być administracja TS to nie Polecam mam nadzieje że Micu wyjaśni to i zostaniemy odbanowani.
Opublikowano

Ja też bym chciała zgłosić taką sytuację: <16:29:21> Trying to resolve hostname Fortalk.pl
<16:29:22> Trying to connect to server on Fortalk.pl
<16:29:23> You are banned permanently. Reason: "wyjdz lepiej dziewczynko" Na chwilę obecną nie Polecam z względu na takie sytuacje.

Ja także dostałem Perma :)

<17:27:31> Trying to resolve hostname fortalk.pl
<17:27:32> Trying to connect to server on fortalk.pl
<17:27:32> You are banned permanently. Reason: "elo"

Od pani Cytrynki aka Psychopatka, Najlepsze jest to że bana dostałem za Nick i o to że miałem z tą panią spine kiedyś, jeżeli to ma być administracja TS to nie Polecam mam nadzieje że Micu wyjaśni to i zostaniemy odbanowani.

Ja niemam nić współnego z tym TS ;). Jesli omnie chodzi panie DeVcio.

Opublikowano

Nie wiem możliwe ale na moim Ts była pani Psychopatka która miała na GG Cytrynka więc mogłem się pomylić ;) Przepraszam i prosiłbym o akceptacje na GG panią Cytrynke :)

Opublikowano

Z tego co słyszałem a słyszałem podobno administracja się zmieniła więc zmieniam skład na Mica tylko ;)  

oDYVDfv.gif
Opublikowano

A na UB nie możemy liczyć ? ;).

Tego nie wiem aż tak się nie dowiedziałem ;p dostałem tylko takie info wiec ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Serwer wyglądał na porządny, dopóki jedna osoba z wyższego stanowiska nie postanowiła dać mi bana - od taki kaprys.

Do tego chamsko walicie swoje reklamy po innych TSach - według mnie takie zachowanie to akt desperacji a reklamie na pewno nie sprzyja, bo gdy widzę adres takiego TSa reklamowanego na siłę - nie mam zamiaru wchodzić.

Tutaj zagościłem ze względu na tą prezentację i szczerze - nie polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Aha czyli bana dostaliśmy z dupy za darmoche i teraz nie możemy liczyć na UB po prostu mega -.-

Mogę Ci załatwić kontakt do Mica ;)

Serwer wyglądał na porządny, dopóki jedna osoba z wyższego stanowiska nie postanowiła dać mi bana - od taki kaprys.

Do tego chamsko walicie swoje reklamy po innych TSach - według mnie takie zachowanie to akt desperacji a reklamie na pewno nie sprzyja, bo gdy widzę adres takiego TSa reklamowanego na siłę - nie mam zamiaru wchodzić.

Tutaj zagościłem ze względu na tą prezentację i szczerze - nie polecam.

Na początku było fajnie teraz się troszkę zjebało ;c 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Osoby:

@OVERWERK

@RiverGP

@1361622928-U485574.pngDeVcio1964

@¢утяуикα ♥

Jako Query przepraszam za zaistniałą sytuację i obiecuję, że się to nie powtórzy, a jeżeli już, to osoba nadająca takie bany poniesie konsekwencje.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dziękuję serdecznie za ub.
Micu, czy mogę prosić na pw o jakiś kontakt do Ciebie?

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...