Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Almeria

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autor to złodziej proszę uważać na niego, serdecznie współczuje ludziom którzy muszą coś z nim robić, gdyż jak on wstawia jakieś pliki i sam ich nie potrafi odpalić to gdzie tu logika? Jedynie co mu się udało to wyciągnąć ode mnie 15zł i uciec jak tchórz...

Opublikowano

Autor to złodziej proszę uważać na niego, serdecznie współczuje ludziom którzy muszą coś z nim robić, gdyż jak on wstawia jakieś pliki i sam ich nie potrafi odpalić to gdzie tu logika? Jedynie co mu się udało to wyciągnąć ode mnie 15zł i uciec jak tchórz...

Pozdrawiam z podłogi. Odpaliłem Ci pliki przez TV :) a że jesteś jakiś nie ogar to nie moja sprawa :) Pozdrawiam.

Opublikowano

jestem ciekaw w którym momęcie wysłalem Ci esa, napisałes ze idziesz na fajke i tyle Cie zobaczyłem... Pozdrawiam nieudaczniku :D

15zł nie skarb a Ty sobie fajna reputacje zbierzesz

Opublikowano

jestem ciekaw w którym momęcie wysłalem Ci esa, napisałes ze idziesz na fajke i tyle Cie zobaczyłem... Pozdrawiam nieudaczniku :D

15zł nie skarb a Ty sobie fajna reputacje zbierzesz

Pliki kolego się odpalały.

Odświeżam.

Opublikowano

Ta baza to napewno jest od tego serwa bo wyskakuje w syserr że nie ma w item_proto itemów które są w drop_item i serwer sie nie włacza

/usr/home/rw3/CH1 # tail -10 syserr
SYSERR: Dec 18 17:17:35 :: ReadSpecialDropItemFile: ReadSpecialDropItemFile : there is no item 92711 : node ľżš°_ťóŔÚ_Äł˝Ă
SYSERR: Dec 18 17:17:35 :: Boot: cannot load SpecialItemGroup: locale/germany/special_item_group.txt
SYSERR: Dec 18 17:22:27 :: ReadSpecialDropItemFile: ReadSpecialDropItemFile : there is no item 92710 : node ľżš°_ťóŔÚ_Äł˝Ă
SYSERR: Dec 18 17:22:27 :: Boot: cannot load SpecialItemGroup: locale/germany/special_item_group.txt
SYSERR: Dec 18 17:24:40 :: ReadSpecialDropItemFile: ReadSpecialDropItemFile : there is no item 71127 : node ľżš°_ťóŔÚ_Äł˝Ă
SYSERR: Dec 18 17:24:40 :: Boot: cannot load SpecialItemGroup: locale/germany/special_item_group.txt
SYSERR: Dec 18 17:26:41 :: ReadMonsterDropItemGroup: ReadDropItemGroup : there is no item 71128 : node red_metin1
SYSERR: Dec 18 17:26:41 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/germany/mob_drop_item.txt
SYSERR: Dec 18 17:31:14 :: ReadMonsterDropItemGroup: ReadDropItemGroup : there is no item 46210 : node red_metin4
SYSERR: Dec 18 17:31:14 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/germany/mob_drop_item.txt

Opublikowano

Dlaczego mam błędny decrition code ?

...................\/...................

Opublikowano

Może ktoś wstawić dobrego clienta ponieważ po pobraniu go i próbie wypakowania wyskakują znaki ostrzeżenia.  Z góry dzięki ;)

[HA]Depesz-Metin3 Nowa Era!-Zapraszamy na serwer !-1.png

Opublikowano

Te pliki to crap nie oplaca sie ich odpalać nawet. Tam nic nie ma nawet w kliencie itemy które sa w item proto to po wpisaniu komendy ich nie ma w grze.A cześć przedmiotów nie da sie założyć bo jest zły antiflag.Nawet fryzury mają w kliencie zły antiflag.Po prostu crap.Tu na mpc to jeszcze chyba nikt nie wrzucił plików które nie byłyby pomieszane z czymś innym.Generalnie to sam crap.Chyba ten dział sie powinien nazywać Crap files DL.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

HAHA, no bo zaraz sie popłacze. ! Osobiscie pracowałem na tych plikach x  serii powstałych  serwerów, i z przykrością stwierdzam, ze owe pliki w tym udostepnionym wydaniu to dno. 

Dlaczego ? 

1. Zbugowany game, dziura prawie jak ozonowa

2. Crash co 5-10h 

3. Nasrane w nich wszystkiego i niczego 

Jedyna rzecz jaka jest dobra to interface :D  Jest teraz serwer na tych plikach, oczywiscie po  aktualizacji ......... Dodanych jest tam multum rzeczy, serwer wyglada fajnie ... Ale od strony technicznej... złom. 

Opublikowano

HAHA, no bo zaraz sie popłacze. ! Osobiscie pracowałem na tych plikach x  serii powstałych  serwerów, i z przykrością stwierdzam, ze owe pliki w tym udostepnionym wydaniu to dno. 

Dlaczego ? 

1. Zbugowany game, dziura prawie jak ozonowa

2. Crash co 5-10h 

3. Nasrane w nich wszystkiego i niczego 

Jedyna rzecz jaka jest dobra to interface :D  Jest teraz serwer na tych plikach, oczywiscie po  aktualizacji ......... Dodanych jest tam multum rzeczy, serwer wyglada fajnie ... Ale od strony technicznej... złom. 

na lepsze pliki mpcforum nie zasługuje najwyraźniej ^^.

Masz rację pliki to jeden wielki syf :)

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• 3 lata później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...