Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś coś? Sknerus.pl?

Viktor25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spójrz na punkt 6. https://sknerus.pl/pl/jak_licytowac

Dokładnie opisują w przeciągu jakiego czasu wysyłają produkt. 

Dziękuje. Nie mam pojęcia jak mi to umknęło. 

To może teraz bardziej ogólne pytanie. Ktoś korzystał z tej strony? Jaka jest szansa na wylicytowanie tych tańszych rzeczy na których nie ma takiego popytu?

Pozdrawiam

Wiktor

Opublikowano

Czyżby kryptoreklama?

To jest w stylu za 10 groszy, tzn. gdy czas się kończy (1 sekunda) to robot automatycznie podbija sumę, w ten sposób użytkownik zostaje oszukany i wpłaca coraz więcej.

Nie korzystałbym z tej/tych stron.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Haha ;)

Nie wiem czy oni potrzebują kryptoreklamy na mpcforum skoro ich reklamę znalazłem na kwejku ;) Ale dobre spostrzeżenie. Wolałem napisać tutaj gdzie więcej ludzi ma styczność ze sklepami internetowymi etc. Gdzie miałem zapytać, na forum wędkarskim? :D

Dzisiaj kupiłem najtańszy pakiet bidów. Jak nic z tego nie będzie to trudno, ale wierzyć trzeba. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

hej, ja ostatnio zaczęłoam korzystać ze sknerusa i powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że faktycznie można na takich stronach coś tanio wylicytować. Jestem pozytywnie zaskoczona:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...