Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nic

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to niezle :) coraz ciekawiej sie robi na tym forum :)) im wiecej ludzi podejmuje z saba wspulprae tym wiecej plikow mozna sobie potestowac ^^ jak dla mnie spoko :)) ale walki ladne sobie cisniecie , heh dzieki za udostepnienie , mysle ze dobrego hamaka albo jakiegos slabego vps'a na tym wykrece 

Opublikowano

Kiedy będzie gotowa maszyna :D?

nie będzie, wystarczy wrzucić pliki do /usr/home

mysql do /var/db/mysql i dodaj swoje account np z terenzo. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ty już się zamknij wszystko się da, dungeony działają sprawnie tyle że jedyny problem (o jakim mi wiadomo) to że działają tylko na ch1

primo 2 jeszcze z komnatami jest cos nie tak, v3 nie dziala a reszta jest jak najbardziej ok, takze zamknij sie bo malo wiesz asfenku

btw. ostry ból dupy masz widze, powiesz na czym stoi aturis? essenia? moze ja tez tutaj zawitamy?

Dobra, dobra ty się już tam nie odzywaj bo sam byś tego nie ogarnął.

Jak ty chłopie jak startowałem z Xantisem nawet nazwy w tabelce bonów nie potrafiłeś zmienić z Neudia pff..

Gdybyś chociaż miał trochę mózgu byś coś tam pozmieniał, a nie żeś wziął Neudię + Klienta z Neudi i pozmieniałeś IP i startowałeś..

Nie wspomnę jak prosiłeś się mnie o jakieś pliki na GG czy nie mam pff..  xD  xD

Opublikowano

Dobra, dobra ty się już tam nie odzywaj bo sam byś tego nie ogarnął.

Jak ty chłopie jak startowałem z Xantisem nawet nazwy w tabelce bonów nie potrafiłeś zmienić z Neudia pff..

Gdybyś chociaż miał trochę mózgu byś coś tam pozmieniał, a nie żeś wziął Neudię + Klienta z Neudi i pozmieniałeś IP i startowałeś..

Nie wspomnę jak prosiłeś się mnie o jakieś pliki na GG czy nie mam pff..  xD  xD

ok, nie umiem, ale ty jesteś nadal debilem, skończ już się ośmieszać. :v

sprawdzał ktoś czy działa?

Opublikowano

ok, nie umiem, ale ty jesteś nadal debilem, skończ już się ośmieszać. :v

sprawdzał ktoś czy działa?

Nie, niestety nie działa. :/  xD  xD

Ty jesteś z*******y żeś dał gotowe pliki i myślisz że będziesz lepszy ode mnie? Pfffii.

Widzę za bardzo się poczułeś, może ja za dużo nie potrafię ale nie wstawiam jakiś gotowych gównianych plików na MPC...

Idź z swoim Hardem na Aliosach czy tam Lastivi startować... :)

Opublikowano

Wgrałem do mysql tabele account od torenzo, ale przy zakładaniu konta wywala mi taki błąd

"1036-Table "account" is read only" i nie bardzo wiem o co chodzi. Wyjaśni ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Wgrałem do mysql tabele account od torenzo, ale przy zakładaniu konta wywala mi taki błąd

"1036-Table "account" is read only" i nie bardzo wiem o co chodzi. Wyjaśni ktoś jak to naprawić?

zmień nazwe account na deila_account bo są symlinki 

Opublikowano

Wgrałem Pliczki i mysql nadać uprawnienia 777? 

I jaką komendą uruchomic server? mysql błąd 2003 a filezilla chodzi pieknie

Opublikowano

Wgrałem Pliczki i mysql nadać uprawnienia 777? 

I jaką komendą uruchomic server? mysql błąd 2003 a filezilla chodzi pieknie

cd /usr/home/deila.pl 

sh start.sh

1

Opublikowano

ok dziekuje :0 poszło :0 a mam pytanie wgralem account z  terenza i chce klikanc na hasło aby skopiować to mam bład 1365 fiel "last_play cos takiego

Opublikowano

ok dziekuje :0 poszło :0 a mam pytanie wgralem account z  terenza i chce klikanc na hasło aby skopiować to mam bład 1365 fiel "last_play cos takiego

wgraj query z plikow terenzo, ew napraw tabelke account chociaz w 100% pewien jestem ze chodzi o query

Opublikowano

I działa dziękuje! :) Al;e mam jeszcze jeden problem :D

Po odpaleniu servera takie cos: http://scr.hu/0gu4/ir9db

i jeszcze jakiego clienta uzyc? :)

z connection refused sprawdz sysser w ch, auth i db, rowiązanie gdzieś znajdziesz

klient starczy neudii, xantisa (w temacie xantisa są gdzieś linki i łatki) sam klient starczy i edytuj go pod siebie

Opublikowano

I działa dziękuje! :) Al;e mam jeszcze jeden problem :D

Po odpaleniu servera takie cos: http://scr.hu/0gu4/ir9db

i jeszcze jakiego clienta uzyc? :)

Zapewne tabelki w navicacie są zepsute napraw je.

Jeżeli nie pokaż plik startowy + działasz na VPS?

Opublikowano

Nie wiem co jest z tą bazą, a mam Clienta Xantisa i Neudii, rozpakowałem rooty w Neudii i tam w serverimfo.py jest pusto nie ma nic, a w Xantisie zmieniam serverimfo.py na moje z hamachi z koncówka .100 i jak wpisuje byle jakike passy przy wylaczonej maszynie, mam nieprawidłowa nazwa uzytkownika lub haslo co oznacza ze server działa, ale chyba nie umnie :p była by mozliwosc pomocy z waszej strony na jakims ts3 czy cuś? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...