Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyBot - Zaawansowany plugin do zwalczania botów ! v.1.0

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@"Xayanix." Proste captche z mapy a nie takie z google udaje się czasami go odczytać

To i tak dobrze, o ile nie klamiesz.
Opublikowano

@Enther_ Oj widać żę nic nie wiesz. prywatna lista proxy socks5 z botneta :> zobacz jak zrobić "serwer" socks5 w c# nie ma jej nigdzie na stronach/ innych gównach.

Boty wtedy odpalają gre i nie wbija 700/1400 botów tylko np 10/20 zalezy od kompa

To forum zawsze było wypełnione ból duperstwem, polaczkami cebulaczkami pewno dla tego go nie używam.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Dziwny pomysł:

użyj packetów i http://www.mpcforum.pl/topic/1323801-dl-charsapi-buduj-napisy-na-swoim-serwerze/ (lub czegoś w tym rodzaju) by stworzyć napis który trzeba przepisać! 

Najlepiej wysyłać go od razu z packetem z mapką, tak by nie dało się osobno odczytywać tych packetów od napisu :D

Pomysł raczej średni bo może być troszkę obciążające :D Ale za to jaki efekt! i powodzenia w łamaniu tego, losowa odległość, losowa czcionka, losowe bloki, rozróżnij teraz co jest napisem a co teren, i potem jeszcze go poskładać. 

Taki tam grejt ajdija!

1438614356923701010629.png

Opublikowano

@Enther_ Oj widać żę nic nie wiesz. prywatna lista proxy socks5 z botneta :> zobacz jak zrobić "serwer" socks5 w c# nie ma jej nigdzie na stronach/ innych gównach.

Boty wtedy odpalają gre i nie wbija 700/1400 botów tylko np 10/20 zalezy od kompa

To forum zawsze było wypełnione ból duperstwem, polaczkami cebulaczkami pewno dla tego go nie używam.

komar c***a potrafisz 

a botneta nie masz 

i nie pierdol jaki ty z*******y jestes w pisaniu botow bypassow i innych tego typu gowien bo nikt normalny ci nie uwierzy 

@MCBloomy przeczytaj sobie moje hobby to dowiesz jak zaawansowanymi rzeczami się zajmuje. (Crypter, Crypting Service na innym forum. wiesz co to w ogole jest? bo mi się wydaje że nie to wytłumacze [bez czepiania się szczegółów] łopatologicznie : powiedzmy że twój keylogger wykrywa każdy anty wirus więc od tego jest crypter aby zrobić plik "FUD" fud - Nie wykrywalny przez anty wirusy.)

Łamaniem Hashów.

Reverse Engineering

Metasploit - Kto wie co to jest na tym forum to oznacza że jest mądrzejszy od 99% tych debili z tego forum.

skisłę xD

Opublikowano

@PolakCebulak  @Enther_   @Xayanix.    @MCBloomy   @OtekPlay

----------------------------------------------------------------------------------------------

@KoMaR1911..

Koniec tego...

Juz mnie cos trafilo. Patrze na te Twoje posty i nie wiem czy to są odruchy wymiotne czy mi Ciebie zal. Nie wiem k***a w jakim Ty czlowieku swiecie zyjesz. Piszesz jakies bzdury, robisz z siebie jakiegos wielkiego programiste - tak na prawde jesteś wielkim bachorem. Rozumiem kazdy to musi przejść, ale prosze Cię przestan robic z siebie idiote, to juz przechodzi wszelkie granice. Nie widzisz, ze kazdy sie z Ciebie smieje? Pewnie normalnie jestes niczym, a w internecie - hakier bonzo  za dyche sie znalazł.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Plugin nie przydatny serwer i tak zostanie obciążony akceptacją/wywalaniem botów i graczy. Tylko tyle że spamu nie będzie. Szczególnie że niektóre eventy są w monitorze...

Opublikowano

@GetFun 1. Nie siedze w Srajkrafcie więc nie wiem. 2 nie zauważyłeś prowokacji? 3. Zajmuje sie programowaniem w C# od 2012 / 11 zaloże się że dzieli nas Ocean Atlantycki w tych językach ty zajmujesz się pisaniem pluignów do Srajkrafta w javie ja zajmuje się pisaniem Wirusów, obejść w C# i exploitami Metasploita ;>

W świecie realnym też jestem kimś mam znajomych, przyjaciół itd jestem uważany za osobę inteligentną w przeciwieństwie do Ciebie.

kwwLI6C.png

Opublikowano

@GetFun 1. Nie siedze w Srajkrafcie więc nie wiem. 2 nie zauważyłeś prowokacji? 3. Zajmuje sie programowaniem w C# od 2012 / 11 zaloże się że dzieli nas Ocean Atlantycki w tych językach ty zajmujesz się pisaniem pluignów do Srajkrafta w javie ja zajmuje się pisaniem Wirusów, obejść w C# i exploitami Metasploita ;>

W świecie realnym też jestem kimś mam znajomych, przyjaciół itd jestem uważany za osobę inteligentną w przeciwieństwie do Ciebie.

Nie będę się znizal do Twojego poziomu poprzez dyskusje. Jednak lubisz robic z siebie idiote, ale cóź nic na to nie poradze.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skoro ma te osobna "whiteliste" to może ustal, ze jak dany gracz spedzil na serwerze juz te np. 2h to zostaje tam dodany? Wtedy podczas blokady ktoś kto grywa na serwerze moglby mimo wszystko wbic.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

e.disallow(PlayerLoginEvent.Result.KICK_OTHER, this.log.pokoloruj("\n&bSerwer wykryl atak botow !\nProsze sprubowac za " + (this.konf.getAuthorizationTime() - diff2) + " sekund."));

"sprubowac"?

http://sjp.pl/spr%F3bowa%E6

this.log.logger("&cWystapic blad podczas wysylania statystyk");
Opublikowano
e.disallow(PlayerLoginEvent.Result.KICK_OTHER, this.log.pokoloruj("\n&bSerwer wykryl atak botow !\nProsze sprubowac za " + (this.konf.getAuthorizationTime() - diff2) + " sekund."));

"sprubowac"?

http://sjp.pl/spr%F3bowa%E6

this.log.logger("&cWystapic blad podczas wysylania statystyk");

Poprawione, wersja 1.0.1

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest pewna metoda na zwalczanie połączeń przychodzących z Proxy - mianowicie ten snippet:

http://bukkit.org/threads/class-skip-get-informations-about-your-players.279120/

Wystarczy sprawdzić lokalizację gracza w PlayerLoginEvent, następnie anulować to połączenie ewentualnie dać bana.

if(!SkIP.getIPData(SkIP.getPlayerIP(player)).getCountryName().equalsIgnoreCase("Poland")) return evt.disallow(Result.KICK_OTHER, ChatColor.RED + "Nie mozesz polaczyc sie z tym serwerem z innej lokalizacji niż Polska.");

Należy jednak mieć na uwadze, że pierwszy pakiet trafia w server (handshake), ale to ma mniej groźne skutki niż zarejestrowanie Entity w świecie (normalne dołączenie do serwera)

~M

~Niniejszy post jest trollem.

Powód trollowania; Zanizajacy sie poziom na MPC, nawał pseudo-koderów gimbusów.

Jestes ze mna? wklej to sobie w sygnature.

Opublikowano

Jest pewna metoda na zwalczanie połączeń przychodzących z Proxy - mianowicie ten snippet:

http://bukkit.org/threads/class-skip-get-informations-about-your-players.279120/

Wystarczy sprawdzić lokalizację gracza w PlayerLoginEvent, następnie anulować to połączenie ewentualnie dać bana.

if(!SkIP.getIPData(SkIP.getPlayerIP(player)).getCountryName().equalsIgnoreCase("Poland")) return evt.disallow(Result.KICK_OTHER, ChatColor.RED + "Nie mozesz polaczyc sie z tym serwerem z innej lokalizacji niż Polska.");

Należy jednak mieć na uwadze, że pierwszy pakiet trafia w server (handshake), ale to ma mniej groźne skutki niż zarejestrowanie Entity w świecie (normalne dołączenie do serwera)

~M

PlayerLoginEvent to też już trochę późno.

Packety to jedyne sensowne miejsce na anty-boty.

Handshake lub LoginStart (w tym drugim mamy już dostęp do nicku gracza)

Samo rozwiązanie jest jednak dość eeem ryzykowne. Wielu graczy jest w innych krajach bo np są na wakacjach czy mieszkają tam od jakiegoś czasu.

Opublikowano

PlayerLoginEvent to też już trochę późno.

Packety to jedyne sensowne miejsce na anty-boty.

Handshake lub LoginStart (w tym drugim mamy już dostęp do nicku gracza)

Samo rozwiązanie jest jednak dość eeem ryzykowne. Wielu graczy jest w innych krajach bo np są na wakacjach czy mieszkają tam od jakiegoś czasu.

AntiBotUltra ma podobne rozwiazania, tylko ze tam takie sprawdzanie czy gracz ma proxy, masakrycznie obciaza serwer.

Więc z dwoja złego lepiej zostawić tak jak jest.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

AntiBotUltra ma podobne rozwiazania, tylko ze tam takie sprawdzanie czy gracz ma proxy, masakrycznie obciaza serwer.

Więc z dwoja złego lepiej zostawić tak jak jest.

maszynę raczej, chyba że to miałeś na myśli pisząc server.

Bo tak to serwera niezbyt obciąża, packety lecą jednak w innych wątkach niż główny.

I nikt nie rozkazuje ci robić od razu jakiś masakrycznych sprawdzać, można zrobić prawie to samo, ale używając packetów i zyskać dzięki tamu na wydajności.

Opublikowano

Zaatakowałem swój srv botami , ale plugin jakoś je powstrzymał ! Leci + !

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...