Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia Powiadomienie o dodaniu posta przez inną osobę pod naszym tematem

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

proponuję dodać powiadomienie takie jak na facebooku że jak ktoś odpisze pod naszym tematem to żeby wysoczyło okienko 'user odpisał pod twoim tematem'.

Opublikowano

Jet już takie coś że jeżeli przeglądasz temat to wyświetla 'dodano x wiadomości' co i tak nie zawsze działa więc poco robić coś co i tak nie będzie działać?

Ps. Masz Notyfikacje i to powinno wystarczyć.

Opublikowano

Nie, jest od tego opcja śledzenia tematu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Na tak, ale

"Wyłączmy, bo będzie obciążać forum" ~@kierzek Coelho

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

tyle że mi to nie dochodzi -.-

Wejdź w opcje powiadomień, znajdź linijkę odpowiadającą wysyłaniu ich po dodaniu odpowiedzi w śledzonym temacie.

Opublikowano

Jeśli byłaby to opcja opcjonalna i kogoś faktycznie by takie rozwiązanie zadowoliło, to nie mam nic przeciwko, chociaż ja tego używać nie będę, gdyż tradycyjne powiadomienia w zupełności wystarczają, poza tym nie lubię żadnych dźwięków wydobywających się z forów (jak komunikaty o wpisach na shoutboxie na niektórych forach albo automatycznie odtwarzana muzyka na profilach), o ile takie powiadomienia miałeś na myśli.

Jestem neutralna w tej kwestii.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...