Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrotekGaming - początkujący YouTuber :)

michu8971

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny odcinek. Polecam i jeszcze raz polecam. Nabierasz doświadczenia z każdym nagranym filmikiem.

Bardzo dziękuję za te milutkie słowa ziomeczku! Już niebawem dostanę rysowany avatar oraz banner, więc mam nadzieję, że to będzie lepiej wyglądało! Co więcej? Zakupiłem program Adobe Audition CC 2014, więc odcinek w poniedzialek (06.01.2015) będzie już pięknie obrobiony (audio) i myślę że Wam się spodoba! 

Opublikowano

Super kanał:)głos masz świetny, jak ktoś to wcześniej zauważył brak emocji , jednak one pojawią się w momencie jak wzrośnie ilość oglądających (presja:) )

Trzymaj tak dalej! Kariera przed tobą:)

Jest super!

Oczywiście sub :)

Opublikowano

Super kanał:)głos masz świetny, jak ktoś to wcześniej zauważył brak emocji , jednak one pojawią się w momencie jak wzrośnie ilość oglądających (presja:) )

Trzymaj tak dalej! Kariera przed tobą :)

Jest super!

Oczywiście sub :)

Dzięki za suba, brak emocji jest moją obecnie moim największym problemem, który staram się naprawiać. 

Opublikowano

Hehe. Wbijam na odcinek z skywars i jestem przy 5 minucie, a słowo ziomeczki zostało wypowiedziane z 20 razy. Trochę tych ziomeczków bym ograniczył. 

Pomysł na kanał jakiś masz, ale powiem jedno. Trudno będzie ci się jakoś wybić.

9/10

Czemu 9/10? Za dużo tych ziomeczków jak dla mnie ;)

Opublikowano

Hehe. Wbijam na odcinek z skywars i jestem przy 5 minucie, a słowo ziomeczki zostało wypowiedziane z 20 razy. Trochę tych ziomeczków bym ograniczył. 

Pomysł na kanał jakiś masz, ale powiem jedno. Trudno będzie ci się jakoś wybić.

9/10

Czemu 9/10? Za dużo tych ziomeczków jak dla mnie ;)

Okej ZIOMECZKU :P Postaram się ogarniczyć.

Przyjemny dla ucha glos, pomysł dobry. A co najważniejsze wykonanie na dobrym poziomie.

Dzięki za opinie!

Opublikowano

Uff. już myślałem że 15 lat i będzie masakra z głosem ;d jest dobrze, ale lekko zamulasz. Rozkręć się, baw się tym! ;) powodzenia.

Dzięki za opinię! Teraz nie wrzucam odcinków bo właśnie skończyłem kończenie serwera, na którym będę grał i z niego nagrywał :)

Opublikowano

Masz dosyć fajny głos do nagrywania :) Chicaż mogłaby byc trochę lepsza jakość.

Seria dosyć ciekawa, nie przymulasz, można powiedzieć, że starasz się przyciągać widza.

Osobiście mam trochę niedosyt po obejrzeniu 2 odcinków 8/10 chyba będzie odpowiednią oceną. 

dodać muszę, że na tle początkujących wypadasz bardzo dobrze ;) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie, ale mógłbyś częściej filmy wrzucać! Jak zobaczę więcej filmów to poleci sub :D

To dziwne, jak trudno wywołać echo w najbardziej pustych głowach.

Opublikowano

Niezłe filmiki :P Będę cię polecał xD

Dzięki :)

Wszystko fajnie, ale mógłbyś częściej filmy wrzucać! Jak zobaczę więcej filmów to poleci sub :D

Wszystko przez to, że tworzyłem serwer, co się przedłużyło! Wracam do nagrywania, w środę pojawi się odcinek z mojego serwera, później filmy powinny się pojawiać regularnie. Oto rozpiska:

Poniedziałek - Minecraft MiniGame 17:00

Wtorek - ----

Środa - SkyBlock 17:00

Czwartek - ---

Piątek - Minecraft MiniGame 17:00

Sobota - ---

Niedziela - SkyBlock 17:00

Opublikowano

Czy wszyscy Minecraftowi youtuberzy musza mieć podobne intra?... A tak ogólnie to masz spoko głos jak na 15 lat, ja mam 16 i brzmię o wiele gorzej. ;d

Opublikowano

Czy wszyscy Minecraftowi youtuberzy musza mieć podobne intra?... A tak ogólnie to masz spoko głos jak na 15 lat, ja mam 16 i brzmię o wiele gorzej. ;d

Za głos - dzięki, co do intra.. Ja mam wiele intr, mieszam je co jakiś czas żeby nie było monotonii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...