Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium czy opłaca się kupować?

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, grałem kiedyś w mc ale stwierdziłem, że to syf i już nie grałem, teraz nie mam co zrobić ze stuffką na psc i sobie pomyślałem, że kupił bym primium mc, i tu moje pytanie opłaca sie? co daje? itp xD

Opublikowano

No w sumie się opłaca :) sprawiłem sobie "prezent mikołajkowy" i kupiłem :)

• Granie na zajebistych serwerach
  • No te skiny itd
  • Jest wiele różnic między non-premium a premium :) opłaca się moim zdaniem

Opublikowano

Nie opłaca się, daje tylko możliwość zmiany skinów które się nudza po pewnym czasie. Ja osobiście zmarnowałem 85zł, nie polecam :P

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nikt na forum nie odpowie ci na to pytanie :P musisz sam zdecydować, czy będziesz grał jeszcze na tyle, żeby ci się opłacało, czy może lepiej kupić sobie jakieś gierki na steamie 

Opublikowano

Aktualnie? Nie opłaca się. Skiny które ustawiam są widoczne tylko na wersji 1.7.2, a 60% Graczy nie widzi w ogóle mojego skina.

Serwery premium? W Polsce ich praktycznie nie ma, a specjalne kupowanie premium żeby pograć na zagranicznym serwerze totalnie się nie opłaca.

Opublikowano

A nie prawda bo ja właśnie kupiłem premium tylko po to aby grać na zagranicznych serwerach na modach. 

Takowych serwerów jest bardzo dużo i można sobie wybierać od a do z, na jakim chcemy grać. Są niemieckie,duńskie,angielskie, a więc każdy coś znajdzie.

Ja lubię grę na modach i jeżeli też lubisz to polecam Ci kupić premium bo, na prawdę przydaje się. W Polsce nie ma fajnych serwerów tego typu dlatego gram na zagranicznych.

Kappa.

Opublikowano

Sporo daje :p premium to zawsze premium...

Masz możliwość poznania prawdziwych graczy bo niestety na pirackich nikt nie zagra, możesz zobaczyć prawdziwe oblicze MC nie tylko od strony ciemnej ale też od tej gdzie ludzie budują pokazują takie rzeczy że włos się jeży...

Zmiana skina to mała rzecz w tym ale zawsze coś...

Masz pewność że na serverach premium nikt wcześniej nie grał twoim nickiem i spokojnie się zalogujesz :p ponieważ na piratach masz 50% szans że zagrasz takim nickiem...

Ludzie inaczej patrzą jak piszesz że masz problem z premium a nie keinettem albo McZyczu czy innym...

A jeżeli się znudzisz zawsze można to sprzedać 10zł mniej i po kłopocie ;)

TEMAT

Opublikowano

Premium , no jasne ze się opłaca zyskujesz dużo plusów np.

- Własny Skin Który Każdy Widzi

- Nie będą się wyzywać jak "O Nonpremium jaka ciota hahah"

- Możesz też dokupić pelerynke optifine za 35zl która możesz sobie zawsze zmienić ;)

Sam teraz też kupiłem Premium polecam :D

Pomogłem ? Licze na lajka ;x

Opublikowano

Ale rozumiecie że to od niego zależy.

Poszukaj kolege.

Poczytaj na internecie jakie możliwości masz.

7n5yvle5wlat.png

Opublikowano

jak masz zamiar grasz jeszcze dłużysz czas w minecraft'a to opłaca się, jeśli nie wiesz jak się gra na zagranicznych serwerach wejdź sobie na "publiczne konta" 

-skiny

-gra na serwerach premium

-SŁEG

Opublikowano

No oczywiście! Za niedługo M$ może zacząć blokować non-premki ;)

Opublikowano

- Skiny
- Wiele serwerów wymaga premium, chociażby żeby dostać się do Administracji. 
- Dostęp do serwerów premium 

- ten respekt ze masz premke... :v 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...