Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore.pl s1 [Dedyk] [4Fun]

EragonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem Clienta i system automatycznie mi go wyrzucił.. (tzn. client zawirusowany)

Opublikowano

Lepiej grać na s1 czy s2? 

Jak wchodzą bonusy? Łatwo o zrobienie perfekt eq czy średnio

Jak expi się Surą BM? ; x

Ile średnio osób jest koło 15? Z tego co widzę na stronie na s2 jest max 5 osób, a na s1 60..

Opublikowano

wszystko spoczko... tylko te zbroje strasznie odstraszają, przynajmniej mnie  :angry:

Opublikowano

Kiedyś ten serwer był spoko, ale za czasów [sGM]Nico wtedy to było po 500 osób +, teraz po wywaleniu GM Madzi, wrongweya i evila ten serwer jest już zgubiony. Sam osobiście nie lubię hejtować ale jeszcze niedawno mogłeś odkupić swoje konto z bana od Szefa za 30zł smsem. Po 2 teraz możesz za 30zł odkupić zbanowane konto nie swoje ale kogoś z eq. To co się dzieje na tym serwerze to jedna wielka parodia. Polecam każdy inny serwer z osobna ale nie ten. Ktoś kto tam grał dość długo wie co mam na myśli :)

Opublikowano

"Piękny ładny serwer wcale nie pod IS" Ale nwm po co tam już grac skoro gdy coś osiągniesz to i tak dostaniesz bana za osobowość i twoje itemki zostaną skasowane lub sprzedane a o to piękna rozmowa z głównym GA684811420034296379816.jpg Pozdrawiam GA, który zbanował mnie od razu jak zobaczył że ss'y polecą na mpc forum :3

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...