Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore.pl s1 [Dedyk] [4Fun]

EragonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej, jak zrobicie nowy serwer z tymi animkowymi postaciami, to wam normalnie z eee 10zł od serca przeleje xD ale tak to raczej sie nie opłaca zaczynać, pomyslcie nad tym, bo dosyć dużo graczy by było, tylko musielbiscie miec opcje że albo chcesz być mangozjebem i grać anime postaciami czy normalnymi :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

SZEF to chyba był od DragonaMT2. Trochę lipa.

Nie wiem skąd szef ale serwer cudo. +chyba ma już około 2 lata więc to dowód, że serwer będzie długo stał i nie liczą na kasę 

Opublikowano

Nie wiem skąd szef ale serwer cudo. +chyba ma już około 2 lata więc to dowód, że serwer będzie długo stał i nie liczą na kasę 

Możliwe. Mam nadzieję, że nie zostawią go jak dragona.

Opublikowano

Postacie w prezce z anime Mahou Shoujo Madoka Magica. Tak trzymać :).. chętnie bym zagrał.. ale ta liczba osób online trochę mnie zniechęca ;

Opublikowano

Łukasz nie spamuj tak  :) Stwórz coś swojego jak ci mówiłem daj sobie spokój z tymi plikami rykoxa zrób coś własnoręcznego i wtedy się wybijesz z serwerem 

Pozdrawiam SGM Nico  :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...