Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta League of Legends

FicuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seria cytatów, czas start:

Czas stop.

Wszystkie informacje masz podane na tacy, trafiłeś w słabe konto (pomijając fakt że unranked konta sa w rzeczywistości warte znacznie więcej od kont z dywizją).

Trochę smuci fakt problemów z czytaniem, polecam spróbować myku z totolotkiem. Świstek papieru z brakiem trafień nie jest wart tych paru złociszy :(

tak unrankd jest duzo warty, gdyby nie to ze konto w s3 było w bronzie <3

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem konto za 1$ dla testu i wszystko jest w porządku. Gold III wiele skinów i postaci. Polecam ;)

Dane do konta są uzyskiwane przez sprawdzanie tych samych haseł co loginów na X kontach? 

Opublikowano

Polecam serdecznie! :)

Nie dość że tanio, dobre konta się trafiają, to jeszcze obsługa bardzo miła :P

Opublikowano

Jeśli w jakieś ofercie brakuje kont - dajcie znać :) Z reguły pojawiają się do dnia/dwóch od wyczerpania zapasów, obserwujcie! :)

Opublikowano

Nie polecam, kolega podał mi passy, zmieniłem na swój email, pograłem około tydzień. Wyjechałem, siadam do kompa i nie mogę się zalogować. Próbuje odzyskać konto poprzez stronę LoLa i nic :( . Prawdopodobnie ktoś odzyskał. Pisałem do @FicuS na skype lecz on mówi ,że nie ma możliwości mi pomóc :(

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś odzyskał. Pisałem do @FicuS na skype lecz on mówi ,że nie ma możliwości mi pomóc :(

Skype obsługuje kolega. Twierdzisz, że zmieniłeś e-mail, na skype mówiłeś podobno, że nie zmieniałeś?

Nie ma żadnych kont na EUNE.

Jutro wieczorem / pojutrze dodam nowe jak znajdę chwilę wolnego.

Opublikowano

wtf ? jak gość mógł odzyskać konto kiedy potwierdziłem e-mail tuż po transakcji ?

gość nie grał gdzieś od lutego w lola więc jakim cudem by mu się odwidziało ?

sprzedajesz te same konta co kilka tyg ?.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wtf ? jak gość mógł odzyskać konto kiedy potwierdziłem e-mail tuż po transakcji ?

gość nie grał gdzieś od lutego w lola więc jakim cudem by mu się odwidziało ?

sprzedajesz te same konta co kilka tyg ?.

Miałem to samo, gość który sprzedaje te konta to oszust. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...