Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta League of Legends

FicuS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP:

Zaktualizowane konta EUNE 30 lvl unverified. Dodano 6 kolejnych, większość nadal GOLD, jednak już przeplatane z silverami!

Opublikowano

To twoja strona czy jesteś tylko pośrednikiem ? :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ktoś mi powie o co kaman bo nie kumam ?

Co dam koleśowi psc za 1 $ i co wtedy ?

I nic wtedy. Płatności odbywają się przez payivy które korzysta z paypala.

PSC akceptuje tylko po ówczesnym kontakcie na priv i tylko w przypadku kont niezweryfikowanych.

Opublikowano

I nic wtedy. Płatności odbywają się przez payivy które korzysta z paypala.

PSC akceptuje tylko po ówczesnym kontakcie na priv i tylko w przypadku kont niezweryfikowanych.

A jak z przelewami bankowymi ? Przyjmujesz/przyjmuje ?

Opublikowano

Nie.

Dla posiadacza konta bankowego nie powinno być problemem założenie konta PP bądź kupno PSC.

Problem miałem z dojazdem do sklepu, i tym że paypal nie księguje odrazu płatności ;)

Problem rozwiązałem kupnem pfc na allegro (yay! 1,60 zł w plecy xD). Także ;)

Opublikowano

Work <3

2x Gold V, jedno strasznie słabe c; 20 champów, runy są, skórki nwm. Drugie 60 champów, skórki są, 3 strony na runy + dużo ich c;

Opublikowano

Najs. brakuje 24 champów Gold 5, 4 stronki z runami, 11 skinów za jedyne 3,63zł ^^ polecam.

Konto lepsze niż moje na którym grałem 2 lata... ide się zabić...

Nie polecam kupiłem wszedłem i zmienił hasło nie jaki fakamaza666. Da się zgłosić reklamacje?

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Kupiłeś konto za 1$ i... nie polecasz? Jest wyraźnie napisane, że są to konta verified za 1$ i w większości wypadków nie ma szans na zmianę danych na własne?

Opublikowano

@FicuS  Rozumiem tylko że ja dostałem dane ok... po minucie ktoś je zmienił bo sie wnerwił że go wyrzuciłem z gry ...

Myślałem że chociaż 1 miesiąc konto będzie "moje"  ;)

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Każde konto posiada 30 LVL i randomową liczbę skinów/championów/stron run jak i dywizje. W przypadku kont EUNE za 5$, praktycznie każde konto jest w Gold Division, od Gold V do Gold I!

dostałem konto na EUW które w tym sezonie nie zagrało ani jednej gry i jest bez dywizji pozdro ...

Opublikowano

Również pozdrawiam. Zastanawia mnie tylko czy nie zdałeś sobie sprawy z własnej gafy, mimo zacytowania dobrego fragmentu?

Opublikowano

Również pozdrawiam. Zastanawia mnie tylko czy nie zdałeś sobie sprawy z własnej gafy, mimo zacytowania dobrego fragmentu?

to może dopisz, że konta na EUW to zwykłe gówna które nie są wartę nawet tych 17 złotych :)

bo wydaje mi się, że tego brakuje w całym tym temacie

@btw flame sobie mnie ale pamiętaj każdy ma prawo do własnego zdania

Opublikowano

Każde konto posiada 30 LVL i randomową liczbę skinów/championów/stron run jak i dywizje. W przypadku kont EUNE za 5$, praktycznie każde konto jest w Gold Division, od Gold V do Gold I!

dostałem konto na EUW które w tym sezonie nie zagrało ani jednej gry i jest bez dywizji pozdro ...

lel jak dostales unrankeda ktory nigdy nie mial dywizji to sie ciesz, wiecej warty niz ten gold.

Jeszcze raz przeczytaj to co napisales, a potem sie bulwersuj. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Seria cytatów, czas start:

Selling LoL EUW Accounts:

1. Guranteed level 30.
2. Random League/Division
3. Random amount of Champions (avg. 40-50+)
4. Random amount of Skins (avg. 5-10+)
5. E-mail unverified, you can set yours!

Czas stop.

Wszystkie informacje masz podane na tacy, trafiłeś w słabe konto (pomijając fakt że unranked konta sa w rzeczywistości warte znacznie więcej od kont z dywizją).
Trochę smuci fakt problemów z czytaniem, polecam spróbować myku z totolotkiem. Świstek papieru z brakiem trafień nie jest wart tych paru złociszy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...