Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy i ludzie.

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Duzo osob gra w smita? Jest po co grac, czy ta gra ma przyszlosc?

2. Ile czeka sie w kolejce na rankedy? Duzo osob gra gry o pozycje w rankingu? Dobrze dziala matchmaking, czy zdarza sie ze braz gra z playna?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jeżeli grasz z myślą o rankedach, to sobie tą grę odpuść. Ograłem 7 rankedów, i nigdy więcej, od teraz tylko normale, z paru względów:
1. Na pierwszego rankeda czekałem półtorej godziny (tak k***a, 90 minut), na drugiego, nieco ponad godzine. Na inne różnie do godziny, ale nigdy nie mniej niż 20 minut. Oczywiście, jak jakiś debil wyjdzie z lobby to od nowa, i nie ma że krócej. Grałem 22:00 - 2:00.
2. Matchmaking jebie gównem paskudnie. Łączy w jednym teamie 5 randomów, z a w enemy 3 gości z diamentu z bogami na X levleu wymasterowania, i tak w KAŻDEJ JEDNEJ GRZE z tych siedmiu. Raz u mnie banda prosów która dosłownie rozjebała enemy tak, że ci po prostu szli w afka, w innych meczach takie osoby w enemy, i od razu było wiadomo, że nie ma co z bazy wychodzić.
3. Mentalność ludzi na rankedach. Nie ma za bardzo flejmu jeżeli sztywno trzymasz się mety, jak feedniesz, to może ktoś tam coś z raz czy dwa napisze, ale ogólnie git. Ale k***a, tylko spróbuj RAZ k***a, tylko RAZ KURWA SPRÓBUJ, zrobić COKOLWIEK, co nie jest w mecie, czy to pick niestandardowy, czy to nie zaczęcie od odpowiedniego campa na jungli, a leci tak absurdalnie, monstrualny flame, że to się w pale nie mieści. Czegoś takiego nawet w LOL'u nie widziałem. Po pięciu grach, jak już wiedziałem, że będę wbijał tylko na Normale picknąłem sobie Nu We Na supporta, first pick. Kurwa, jaki flame w lobby, last pick i tak picknął Aresa, i tak kupił itemy na suppa, poszedł ze mną na linię, ADC polazł solo, i dostał dokurw 0/5 do 10:00, flame tak absurdalny, że niewiadomo było czy sie śmiać czy płakać. Drugim razem już właściwie strollowałem Janusem na suppie, ale mentalność ta sama, trollpick, flame, choć wygrywaliśmy grę chyba to było 13/6, a i tak w 10:00 momentalny insta surr. Trzymaj się mety, ale masz strollowane gry.

Ogólnie rankedów nie polecam, tylko i wyłącznie normale, jeżeli zależy ci na twoim zdrowiu psychicznym.

Opublikowano

Z obecnym doborem meczów, to masz pracje, za długo się czeka. Wcześniej było lepiej. 

Co do matchmakingu nie mam zastrzeżeń. Nigdy nie oceniaj ludzi po masterkach, bo to tylko dowodzi że długo grają tą postacią, nigdy nie wiesz jak im w tym meczu pójdzie.

Co do tej mentalności na rankedach, ani razu się z tym nie spotkałem aby już podczas wybierania postaci na kogoś leciał flame (no chyba że sam robisz coś absurdalnego jak np: bierzesz na mida guana, chociaż widzisz że enemy team ma poseidona). 

Z tego co napisałeś, sam trollowałeś mecze, więc co sie dziwisz ze przegrywasz ? 

Ja osobiście rankedy polecam, oraz polecam aby każdy kto chce grać bądź już je gra pobrał curse voice do głosowej komunikacji podczas gry. 

Opublikowano

Żal trochę tobie odpowiadać, ale jako dobry człowiek, to mogę ci polecić byś nie uciekał z ostatniego polskiego u siebie w gimnazjum, bo baaaaardzo ciężko u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.

Opublikowano

Ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Ten temat dotyczy popularności smite i naszym zdaniu odnosnie rankedow. Z tego co widze to ty zaczynasz mi tu wyjeżdżać z brakiem poprawnosci w jezyku Polskim, wiec prosze zacytuj gdzie popelnilem blad.  

Nie rozumiem ludzi ktorzy sami robia od groma bledow, a czepiaja sie innych(i nie, nie chodzi tylko o ortografie  czy skladnie zdan w jezyku polskim). 

Opublikowano

Ja tam na rankedy nie narzekam, grając w goldzie trafiam na goldy lub platyny już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem bronze czy qualifying. Mam szczęście albo coś, bo na kolejki nie czekam dłużej niż 5 minut grając w godzinach wieczornych. Na początku będzie ciężko grając w bronzie ale jak zepniesz się i awansujesz to będzie tylko lepiej.

Opublikowano

Rankedy nie wiem bo nie mam jeszcze 30 lvla.

Ale zwykłe gry, są dość przyjemne. Oczywiście jeżeli trafisz na dobry team. Fajnie gra się ze znajomymi np. 3 vs 3.

Co do "przyszłości gry" to w sumie zależy co masz na myśli.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...