Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrac?

SirReppi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście polecam, bo warto. Super gra, wielu bogów i masę możliwości. 

Jeżeli chodzi o kupno postaci, to za wygrane rundy otrzymujesz favory (waluta), za 5,5 k możesz kupić boga - są tańsze postacie, ale kilka.

Ogółem wszystko postacie są za favory, lecz jeżeli chcesz kupić oryginalnego skina lub voice packa, to musisz zainwestować w gemy; lub poczekać na eventy.

Grę polecam ze względu na administrację, która bardzo się interesuje losami... Co kilka dni są aktualizację i różne bajery.

Łatwa i przyjemna gra, a grając 1-4 rundy dziennie, znudzi Ci się za kilka lat ;) 

Polecam

(sorry za błędy, pisane na szybko)

Opublikowano

A postacie się kupuje np jak w lolu?

W końcu 3 osobowa czy 1 ? bo słyszałem, że 3 ;p

Mozesz tez kupic za 100 zl god packa ze dostajesz wszystkie postacie + te co beda wychodzic. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja z kolei uważam, że gra postaciami znanymi z mitologii różnych kultur jest bardzo fajną zabawą. Nie brakuje tu wad, ale Smite za parę lat może wspiąć się na szczyt gier MOBA.

Opublikowano

Znakomita gierka :)

Postacie mitologiczne, dobra rozgrywka, masa eventów i świetna zabawa :)

Nie byłem przekonany nigdy do lol'a a ta gra odmieniła moje widzenie na tego typu gry :)

Polecam ! :)

Opublikowano

A ja się wypowiem jak Hirez nam dopieszcza.

Ostatnio przez 3 dni (pt-ndz) Hirez odblokował nam wszystkich bogów a na dodatek podwoił zdobywanie masterek... Za wygranie wszystkich trybów dostawało się 100 gemsów, czyli można było zdobyć 300 gemów.

Jeśli trafisz na promocje skinu do Twojego boga to ekskluzywnego skina o wartości 600 gemów masz za 300!

Odkąd gram, Smite dał mi za free ok. 1200 gemów. Czyli gdzieś ok. 60-70zł jeśli się nie mylę. 

Gra jest wyśmienita, polecam. :D

Opublikowano

Jak najbardziej gra warta polecenia , gra Moba z widoku pierwszej osoby jeśli lubisz dynamikę to gra dla ciebie : ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej polecam, wciągnąłem się w ciągu tygodnia i mnie bardzo zafascynowała. ;)
Gram od roku i dalej gram i mi się nie nudzi . ;>

108185545_whxasee.jpg

Opublikowano

A ja się wypowiem jak Hirez nam dopieszcza.

Ostatnio przez 3 dni (pt-ndz) Hirez odblokował nam wszystkich bogów a na dodatek podwoił zdobywanie masterek... Za wygranie wszystkich trybów dostawało się 100 gemsów, czyli można było zdobyć 300 gemów.

Jeśli trafisz na promocje skinu do Twojego boga to ekskluzywnego skina o wartości 600 gemów masz za 300!

Odkąd gram, Smite dał mi za free ok. 1200 gemów. Czyli gdzieś ok. 60-70zł jeśli się nie mylę. 

Gra jest wyśmienita, polecam. :D

To krótko grasz, ja za darmoche minimum 2,5k gemów zarobiłem.

sygnature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...