Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega Drop, Survival + Gildie, 50 Nowosci, Automatyczne Sloty, Duzo Graczy]

TheMasterOfMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1973614177893711123868.jpg

3854514177893721123868.png

3787314177893721123868.png

Adres IP serweramc.xfast.pl

Ilość slotówAutomatycznie się zmienia

Typ serweraEasy survival + gildie + dodatki

RekrutacjaNIE

Wersja serwera1.7.9

PremiumNIE

Biała lista (whitelist)NIE

PotworyNIE

ZwierzętaNIE

NetherNIE

EndNIE

PvPTAK

4661014177893721123868.png

[Właściciel] SlimxaQ
[Właściciel] Zbucki
[Admin] kukubaczeek
[Admin] PogromcaVB
[Helper] MaNiAaAK
[Helper] Fonciak

4290414177893721123868.png

Witam,
Chciałbym zaprezentować wam serwer xfast na serwerze panuje tryb easy, przez co wszystko łatwo się zdobywa oczywiście, żeby się nie znudziło jak większość serwerów easy oferujemy nowe dodatki, jakimi są specjalne coinsy oraz uzbrojenie jest tego za duzo, aby to opisywać wiec przejdę do konkretów głównym dodatkiem, jaki został dodany to tzw. Technologie jest 5 poziomów technologi technologia wypada w mniejszym procencie od pozostałego dropu, ponieważ za nią można kupić dodatkowe przedmioty technologie sprzedaje się w sklepie z villagerami, aby otrzymać wcześniej wspomniane coinsy im wyższy poziom technologii (1-5) tym więcej można otrzymać coinsow za mniejsza ilość technologii posiadamy autorskie pluginy bez tych podstawowych oraz funnyguilds (gildie), aby rozgrywka toczyła się jak najlepiej dotychczas mamy zakupiona maszynę indywidualna, lecz tylko czekamy aż dojdą do sprzedaży maszyny dedykowane, aby ja zakupić dobrze wróćmy może do coinsow nie spoczęliśmy tylko na samych coinsach za coinsy można kupić extra coinsy są one cenniejsze, przez co można kupić cenniejsze przedmioty oraz ultimate coinsy są to najlepsze coinsy, dzięki którym można zakupić rzadkie przedmioty takie jak beacon lub inne, aby to wszystko opłacić dodaliśmy także płatne możliwości, jakimi są rangi VIP, oraz eVIP nie pozwalają one na jakaś większa przewaga nad graczem, lecz chodzi tutaj o wsparcie serwera w dalszym jego rozwijaniu np. Kupowaniu reklam u youtuberow oczywiście posiadamy doświadczona administracje która pomoże ci w rozwiązaniu różnych nieścisłości, aby cala ekonomia serwera była dla ciebie zrozumiała, jeżeli jednak ktoś z administracji byłby nie dostępny, lub łamał swoje prawa i obowiązki można go zgłosić na maila właściciela podanego na serwerze oczywiście można byłoby się tutaj bardzo dużo rozpisywać, lecz troszkę by to zajęło a czytanie stalo by się monotonne wiec, aby sprawdzić wszystkie zasługi naszego serwera najłatwiejszym sposobem będzie zagranie na nim oczywiście chcemy podkreślić że chętnie przyjmujemy krytykę, aby to, co wam nie pasuje szybko można było naprawić, lub tez polepszyć sadze że te argumenty, jakie napisałem pomogą wam w wyborze serwera, jakim jest mc.xfast.pl i będzie to gra na długie godziny z kolegami, lub tez bez Dlatego zachęcam was do grania na tym serwerze.

Małej pomocy udzielił mi generator HardStyl3r ponieważ nie jestem jakims mega grafikiem dlatego uzylem kilku obrazkow z jego generatora.
1349314177893731123868.png

Really ._. Pomyliły mi się działy -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...