Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie więc najlepsze dostępne słuchawki z mikrofonem w jak najniższej cenie. 

Nie wiem, czy Ty jesteś ślepy, czy co, bo propozycje już dostałeś. Superlux hd681 + Zalman zm-mic1.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nie wiem, czy Ty jesteś ślepy, czy co, bo propozycje już dostałeś. Superlux hd681 + Zalman zm-mic1.

Wszyscy tutaj mówią że słuchawki poniżej 100zł są słabe bez modyfikacji, chciałbym się dowiedzieć które są dobre.

Opublikowano

Wszyscy tutaj mówią że słuchawki poniżej 100zł są słabe bez modyfikacji, chciałbym się dowiedzieć które są dobre.

żadne z mikrofonem ponizej 200 nie sa dobre

­

Opublikowano

No do luja pana! Czy Ty masz problemy z czytaniem? Przecież napisałem. SUPERLUX HD681 + ZALMAN ZM-MIC1

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Tym razem chodzi mi o powyżej 100zł. 

Podajcie więc najlepsze dostępne słuchawki z mikrofonem w jak najniższej cenie. 

To się k***a zdecyduj. Podałem Ci takie o jakie prosiłeś. Propozycję słuchawek powyżej stówy masz wypisane w tym temacie, użyj mózgu i umiejętności czytania ze zrozumieniem, chyba, że nie posiadasz tych rzeczy.

KLIK!

Opublikowano

Chyba się nie do końca rozumiemy. Pytałem o najlepsze dostępne słuchawki w jak najniższej cenie. Polecono mi na innym forum "Superlux HMC631 albo AKG GHS-1". Biorąc pod uwagę ich kosmiczną cenę muszę się przyjrzeć tym tańszym superluxom i temu mikrofonowi. Mam nadzieje że nie będzie z nich spadał po podpięciu. 

Opublikowano

To dobry sprzęt, grają mniej więcej jak K618/K619. Problem w tym, że leżą na uszach i mogą być nieco niewygodne, chociaż ty masz Fatal1ty które też mocno uciskają więc teoretycznie powinno być dobrze.

Problem jest taki, że promocja na akg się skończyła i kosztują 250zł :/

Opublikowano

Fatal1ty też są niewygodne, jeśli dla Ciebie są wygodne to GHS1 też będą dobre :p Ale najlepiej wyjdzie jak wybierzesz osobno słuchawki i mikrofon

Opublikowano

Problem ze słuchawkami osobno a mikrofonem osobno mam taki, że boje się że to będzie jakoś źle się podpinało, spadało itd.

Opublikowano

Możesz zainwestować też w mikrofon biurkowy, część problemów znika, część się dla niektórych pojawia.

Jeśli chcesz w miarę szybszą pomoc to zapraszam na GG/Skype podane w profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...