Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Planuję zakupić słuchawki. Skoro tu jestem to nie wiem jakie.

- do 100 złotych

- mikrofon jak najlepszej jakości

- mają wytrzymać względnie dużą ilość ewentualnych upadków

- nie za duże

- wygodne

- bardzo dobra jakość dźwięku

Sądzę że da radę takie zakupić do 100 zł.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Nie kupisz dobrych słuchawek z mikrofonem do 100zł, minimum 150 (promocja na AKG GHS1) a najlepiej 250-300.

Jak do stówy to masz np. Maxell Retro DJ, Superlux HD681 + np. Zalman Mic1, MT391

Opublikowano

Nie kupisz dobrych słuchawek z mikrofonem do 100zł, minimum 150 (promocja na AKG GHS1) a najlepiej 250-300.

Jak do stówy to masz np. Maxell Retro DJ, Superlux HD681 + np. Zalman Mic1, MT391

Nie kupię? Od dwóch lat mam słuchawki Creative Fatality Gaming HS-800 które dostałem za 110 zł. Są idealne pod każdym względem, jedynie słabo wykonane dlatego teraz mi dość często dźwięk w lewej słuchawce przerywa.

Opublikowano

Tylko ze mikro w nich lipne, dźwięk rowniez, mówisz tak że są dobre bo nie masz porównania

Dobre słuchawki z mikro to koszt 250 zł

Jedynie co mogw ci polecić to kupno odzielnie słuchawek i mikrofonu

­

Opublikowano

Nie kupię? Od dwóch lat mam słuchawki Creative Fatality Gaming HS-800 które dostałem za 110 zł. Są idealne pod każdym względem, jedynie słabo wykonane dlatego teraz mi dość często dźwięk w lewej słuchawce przerywa.

Dość ciekawe, miałem te same słuchawki. Akurat jakość wykonania nie licząc kabla nie jest tragiczna, za to mikrofon i dźwięk oryginału bez modyfikacji już są. Na twoim miejscu jak masz stówę to oddałbym je do założenia nowych kabli + modyfikacji komuś kto się na tym zna. Do stówy nic z mikrofonem lepszego nie znajdziesz

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale zachowujecie się jak by wszystkie słuchawki poniżej 200 zł były zbudowane ze schabowego. Ja nie potrzebuje sprzętu z nasa. W sumie cokolwiek bym kupił i miało normalny dźwięk byłoby dobre. 

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale zachowujecie się jak by wszystkie słuchawki poniżej 200 zł były zbudowane ze schabowego. Ja nie potrzebuje sprzętu z nasa. W sumie cokolwiek bym kupił i miało normalny dźwięk byłoby dobre. 

Nie wszystkie, bo już wyżej polecone Maxelle i Superluxy zagrają lepiej, a kosztują mniej niż 100zł. 

Różnicy między tym sprzętem nie usłyszy tylko głuchy. 

Opublikowano

Bo większość jest ze schabowego. Z dobrych konstrukcji masz np. maxell Retro DJ, Superluxy różne (np. 681, 668b), takstar hd2000 i inne. Ale żadne z nich nie mają mikrofonu.

Opublikowano

Dlatego niestety odpadają, potrzebuje czegoś z mikrofonem. Bo potem słuchawki 100, mikrofon kolejne 100 i już jest 200. A Creative Fatality nie planuję znowu kupić mimo że są wspaniałe. 

Opublikowano

Jak do grania to prawdopodobnie Superlux HD681 lub Maxell Retro DJ. Drugie są bardziej basowe i gładsze, pierwsze dość ostre brzmienie, dużo wysokich i detali

Opublikowano

Jak do grania to prawdopodobnie Superlux HD681 lub Maxell Retro DJ. Drugie są bardziej basowe i gładsze, pierwsze dość ostre brzmienie, dużo wysokich i detali

Czyli mam rozumieć że dla zwykłego gracza wystarczy?

Opublikowano

Chyba zaraz kupie drugie creative fatality bo z tego wynika że słuchawki poniżej 200 zł nie są słuchawkami że aż trzeba nowe karty dźwiękowe mieć. 

Opublikowano

Nie trzeba, ale powinieneś mieć porządną kartę nawet do Fatal1ty jeśli chcesz osiągnąć np. dobre pozycjonowanie w CS'ie.

Zamiast kupna drugich fatal1ty jak już mówiłem polecam oddać je do zrobienia.

Opublikowano

Chyba zaraz kupie drugie creative fatality bo z tego wynika że słuchawki poniżej 200 zł nie są słuchawkami że aż trzeba nowe karty dźwiękowe mieć. 

Potrafisz czytać ? Napisaliśmy propozycje KILKUKROTNIE ! 

Opublikowano

nie mówimy że wszystko poniżej 200zł to s**t, wiekszosc headsetow z mikro ponizej 200zł to s**t (albo mikrofon jest c*****y albo dzwiek)

podalismy tobie juz propozycje, odczujesz roznice nawet bez karty dzwiekowej, a z karta jeszcze wieksza

­

Opublikowano

Nie chcę tutaj nikogo obrazić, ale po prostu nie mogę pojąć że do 100zł nie dostanę dobrych słuchawek z mikrofonem. W tym momencie chociażby te Creative Fatality kosztują 90zł i mikrofon mają bardzo dobry, a dźwięk jeszcze lepszy. 

Opublikowano

Nie chcę tutaj nikogo obrazić, ale po prostu nie mogę pojąć że do 100zł nie dostanę dobrych słuchawek z mikrofonem. W tym momencie chociażby te Creative Fatality kosztują 90zł i mikrofon mają bardzo dobry, a dźwięk jeszcze lepszy. 

Bez modów dźwięk mają jak gówno, o mikrofonie nic nie wiem, ale podobno jest w porządku. 

Nie słuchałeś nic lepszego stąd brak możliwości porównania. 

Opublikowano

Bez modów dźwięk mają jak gówno, o mikrofonie nic nie wiem, ale podobno jest w porządku. 

Nie słuchałeś nic lepszego stąd brak możliwości porównania. 

Możliwe. Swego czasu miałem inne słuchawki, nie wiem ile kosztowały ale pewnie z 300zł i jedzą Creativy na śniadanie, ale tak jak mówiłem nie potrzebuje tak wspaniałego sprzętu. Pewnie 3/4 polaków ma słuchawki za 10zł i nie słyszałem żeby mieli z tym jakiś problem. 

Opublikowano

Możliwe. Swego czasu miałem inne słuchawki, nie wiem ile kosztowały ale pewnie z 300zł i jedzą Creativy na śniadanie, ale tak jak mówiłem nie potrzebuje tak wspaniałego sprzętu. Pewnie 3/4 polaków ma słuchawki za 10zł i nie słyszałem żeby mieli z tym jakiś problem. 

ale ty chcesz najlepsze w tej cenie? nie bronie ci kupna sluchawek za 10zl ale ty w koncu chcesz najlepsze w tej cenie wiec je dostales 

cos jeszcze? bo nie wiem co tu jeszcze dopowiedziec

­

Opublikowano
Pewnie 3/4 polaków ma słuchawki za 10zł i nie słyszałem żeby mieli z tym jakiś problem.

Nie słyszysz lepszego sprzętu - myślisz, że twój (nawet za 10zł) gra dobrze.

Najlepszym headsetem do 100zł są Fatal1ty głównie po modyfikacjach, z reszty nie da się nic wykrzesać. Jak chcesz kupić dobre słuchawki i ich nie ruszać to kup albo takie bez mikrofonu, albo headset za 200zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...