Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassins Creed: Syndicate - zapowiedź.

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaszcze nie odetchnęliśmy po Unity a tu juz następna cześć sie szykuje. Tym razem prawdopodobnie będziemy zwiedzać XIX Londyn 

385371417564024262029.jpg

356541417564024262029.jpg

750841417564024262029.jpg

1388363882-U262029.png
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg... Ludzie jeszcze nawet nie przeszedli kampani i tu juz nowy sie tworzy... Zajeli by się błędami a nie.

PS: Skąd masz te SS? I informacje?

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Kurcze ja miałe to napisać ale mnie wyprzedziłeś.

Ja jestem wielkim fanem Assasynów i chętnie czekam na nowe odsłony seri.

@DangoPL

Z kotaku

Ps: Wiecie że AC:Victory był tworzony razem z Unity ?

Tylko że nowego assassyna tworzy inny oddział.

76561198151853599.png
Opublikowano

Omg... Ludzie jeszcze nawet nie przeszedli kampani i tu juz nowy sie tworzy... Zajeli by się błędami a nie.

Victory jest tworzone przez Ubi Quebec - oddział dotąd odpowiedzialny za The Tyranny of King Washington i Freedom Cry(DLC do III i IV). Teraz Montreal i Quebec będą robić gry na zmianę, tak jak CoD(na zmianę przez 3 studia, Infinity Ward, Treyarch i Sledgehammer). Aktualnie Montreal wciąż zajmuje się łataniem błędów, a to jest AAA i wychodzi co rok.

PS: Skąd masz te SS? I informacje?

Wiszą porozwieszane w całym internecie, oprócz tego zostały ostatnio potwierdzone przez Ubi.

Wiadomo coś może o fabule/misjach?

Jedyna misja, która wyciekła to tylko zabójstwo Rodericka Bulmera. Jej streszczenie wkleiłem niżej.

3 screen, czyżby nowy asasyn był spider-manem? xD

Wróciła linka z hakiem, teraz najwyraźniej będzie można ją zaczepić gdzieś i się na niej tak przemieszczać. O nie było czegoś takiego dostępnego w każdym miejscu, o tyle takie linki są na statku w IV i Rogue, a w IV jest jeszcze jedna taka linka pod koniec misji przejmowania liniowca(jest nawet dodatkowy cel, trzeba zabić kapitana rzucając się z niej). Może są też gdzieś w Rogue, nie wiem bo nie grałem.

Streszczenie filmu:

Film zaczyna się od pokazania asasyna, prawdopodobnie protagonisty, który wspina się na wieżę i spogląda na Londyn. Kamera ukazuje misje poboczne - gry hazardowe w pubie, wyścigi powozów. Asasyn skacze w dół, na ulicę, dociera do pobliskiego powozu zaprzężonego w konie i akceptuje zlecenie od tajemniczej, zamaskowanej kobiety. Zadaniem jest zabicie człowieka zwanego Roderick Bulmer, który sprzedaje małe dziewczynki odwiecznym wrogom asasynów. W czasie rozmowy powóz zostaje zaatakowany. Asasyn musi pokonać kilku przeciwników - templariuszy, a jednocześnie utrzymać równowagę na poruszającym się pojeździe. Po zabiciu przeciwników, dociera do stacji kolejowej Charing Cross, gdzie zdejmuje kaptur i zakłada cylinder. Następnie przedziera się przez tłum, ignorując misje poboczne, by dopaść Bulmera stojącego w tłumie na środku placu. Asasyn skacze ku platformie nad pociągami, zabija strażnika, po czym wykorzystuje nowy gadżet - linę z hakiem, by przelecieć do Bulmera i dźgnąć go w klatkę piersiową. Gdy Bulmer pada martwy, asasyn skacze na jadący pociąg, walczy z kolejnymi templariuszami i przejeżdża przez Tamizę, na końcu skacząc do dogodnie podstawionego siana. Kamera znów pokazuje miasto, a na ekranie pojawia się napis: Assassin's Creed Victory

Źródło: http://zakon-ac.info/newsy-n-1328-Nowa-odslona-Assassins-Creed-Victory-zabierze-graczy-do-wiktorianskiej-Anglii-Ubisoft-potwierdza-wyciek

Jeszcze jeden screen:

854151417626851699239.jpg

Opublikowano

Świetna część się zapowiada, Lincolny i inne. <3

Jest wiadoma +/- data wydania?

Jesień 2015 r. prawdopodobnie. 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

No ja mam bardzo mieszane uczucia, szczególnie, że maksuję Unity i mega mi szkoda, jeśli faktycznie porzucają Arno :< 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ezio niektórym się znudził, ale jednak takie zmienianie głównych bohaterów jest trochę... nudne. Może powinni robić kolejną część z tym samym bohaterem, jeśli się spodobał a nie obliczać wszystko na 12 sekwencji.

PS: Powodzenia w maksowaniu Unity xD Ja próbowałem zrobić 100% tylko w Wersalu, zebrałem wszystko ale została jedna nieoznaczona na mapie kokarda... i biegaj po dwóch dzielnicach szukając małego błyskającego punktu. W Paryżu da się zobaczyć ile czego brakuje w danej dzielnicy, ale to i tak tragedia. Jak próbowałem znaleźć ostatni artefakt, to przez kwadrans musiałem biegać po jakiejś totalnej wsi aż znalazłem go zawieszonego na tyle jakiegoś biednego domu... A kokard przecież jest niesamowita ilość i są mniejsze. Mam już ponad 100, ale nawet mnie nie ciągnie do zbierania ich...

Opublikowano

Widziałem to wcześniej i myślałem że Rogue się trochę zmieniło. Ubisoft jednakże zatwierdził iż jest to prawda. Jeszcze kilka części i AC będzie się działo w przyszłości :D

3 screen, czyżby nowy asasyn był spider-manem? xD

Nie będzie działo się w przyszłości. 

Opublikowano

Niech to szlag, mam mało czasu na zebranie na PS4. :/

Fajnie się zapowiada, kiedy ja jeszcze nie wiem, czy mi PC uciągnie Unity, czy nie uciągnie. Będzie potrzebna konsola. :P

1389638202-U295319.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niech to szlag, mam mało czasu na zebranie na PS4. :/

Fajnie się zapowiada, kiedy ja jeszcze nie wiem, czy mi PC uciągnie Unity, czy nie uciągnie. Będzie potrzebna konsola. :P

Zostało jeszcze ok. roku., więc jest szansa.

Sam chyba zacznę zbierać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Serwis Kotaku oglądał 7-minutowy gameplay z walki na rozpędzonym pociągu z tego co wyczytałem z PSX. Ogólnie prezentuje się pięknie. Wreszcie Ubi ma szansę odpracować sobie zaufane fanów przez tragiczne Unity.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwis Kotaku oglądał 7-minutowy gameplay z walki na rozpędzonym pociągu z tego co wyczytałem z PSX. Ogólnie prezentuje się pięknie. Wreszcie Ubi ma szansę odpracować sobie zaufane fanów przez tragiczne Unity.

Jakby naprawił bugi to by było OK

76561198001815076.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zamiast ogłaszać kolejną część powinni zająć się łataniem błędów w Unity - mineło trochę czasu od premiery ale nadal są błędy które psują przyjemność z gry. Victory fajnie się zapowiada ale mam mieszane uczucia z powodu Unity i ogólnie tego co Ubi odwalało w tym roku - okrojenie grafiki, błędy Unity [oj dalej tez można by było wymieniać].Ciekawe co będzie w tym roku a może w następnym ? zobaczymy. Ja narazie [jak ktoś gdzieś na jakimś forum napisał xD] wylogowuje się z Animusa. Przynajmniej do tego czasu aż dostane grywalny, wykończony, nie okrojony produkt. ;]

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

misja typu "black box" w której sami wybieramy styl gry dla osiagnięcia celu, wygląda obiecująco, ale założę się że tej akurat misji nie będzie w ogóle w grze, tak jak zeszłorocznej z polowaniem na Markiza :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przed premierą mogliby jeszcze załatać parę dziur w Unity. Mam nadzieję, że ta odsłona AC będzie wyglądała i działała świetnie (jak cała seria). Patrząc po trailerach gra wygląda niesamowicie. Na jakim silniku będzie? :)

who cares?

Opublikowano

­Jaram się *.*

Mam nadzieję, że tylko nie będzie zbugowane jak Unity.

Jeżeli nic nie popsują to zapowiada się miodna gra i tylko czekać.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Przed premierą mogliby jeszcze załatać parę dziur w Unity. Mam nadzieję, że ta odsłona AC będzie wyglądała i działała świetnie (jak cała seria). Patrząc po trailerach gra wygląda niesamowicie. Na jakim silniku będzie? :)

Z tego co wiem, to jest wciąż Anvil, a na pewno kolejna jest wersja, ale patrząc na gameplay, to po prostu udoskonalony silnik z Unity.

­Jaram się *.*

Mam nadzieję, że tylko nie będzie zbugowane jak Unity.

Jeżeli nic nie popsują to zapowiada się miodna gra i tylko czekać.

Ja licze, że jednak jeszcze wrócą do Arno :/

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...