Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassins Creed: Syndicate - zapowiedź.

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Z tego co wiem, to jest wciąż Anvil, a na pewno kolejna jest wersja, ale patrząc na gameplay, to po prostu udoskonalony silnik z Unity.

Ja licze, że jednak jeszcze wrócą do Arno :/

Mi się i tak najbardziej podobała 2 cześć.

Wole te starsze klimaty ^^

Może kiedyś wrócą, kto wie, czas pokaże.

Ja bym wolał żeby tak szybko tych części nie wypuszczali tylko zajęli się porządnie nad jedną częścią i posiedzieli przy niej trochę czasu.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Mi się i tak najbardziej podobała 2 cześć.

Wole te starsze klimaty ^^

Może kiedyś wrócą, kto wie, czas pokaże.

Ja bym wolał żeby tak szybko tych części nie wypuszczali tylko zajęli się porządnie nad jedną częścią i posiedzieli przy niej trochę czasu.

Dlatego liczyłem, że Unity będzie kontynuuowane, a Arno będzie nowym Ezio, że też pokażą historie jego życia, a tu klops :/

No i musza koniecznie wrócić do wcześniejszych czasów, bo ta wiktoriańska Anglia, to maksimum, nie chciałbym żeby poszli dalej

EXPmIpC.gif

Opublikowano

­

Dlatego liczyłem, że Unity będzie kontynuuowane, a Arno będzie nowym Ezio, że też pokażą historie jego życia, a tu klops :/

No i musza koniecznie wrócić do wcześniejszych czasów, bo ta wiktoriańska Anglia, to maksimum, nie chciałbym żeby poszli dalej

Kiedyś były chyba przed Unity pogłoski, że będzie się działa akcja w czasach teraźniejszych to już myślałem, że padnę i nie wstanę. Tak samo jakieś SS z przyszłości były, że assasyni mieli miecze świetlne itp.

Bądźmy dobrej myśli. Widzą co robią i co się im najlepiej sprzedawało, więc pewnie do tego powrócą.

Opublikowano

­

Kiedyś były chyba przed Unity pogłoski, że będzie się działa akcja w czasach teraźniejszych to już myślałem, że padnę i nie wstanę. Tak samo jakieś SS z przyszłości były, że assasyni mieli miecze świetlne itp.

Bądźmy dobrej myśli. Widzą co robią i co się im najlepiej sprzedawało, więc pewnie do tego powrócą.

Tzn. mi jest szkoda, że "pozbyli się" Desmonda i ten wątek w teraźniejszości jest póki coś dość niejasny, chociaż no w Black Flagu i Rogue mamy te elementy z teraźniejszości, to w Unity kontakt z rzeczywiścią opiera się na komunikatach głosowych z początku gry i później w riftach, no ciekawe co wymysla dalej ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

­

Tzn. mi jest szkoda, że "pozbyli się" Desmonda i ten wątek w teraźniejszości jest póki coś dość niejasny, chociaż no w Black Flagu i Rogue mamy te elementy z teraźniejszości, to w Unity kontakt z rzeczywiścią opiera się na komunikatach głosowych z początku gry i później w riftach, no ciekawe co wymysla dalej ;)

Oby nie szli za bardzo w przyszłość.

Mi osobiście brakuje tych starych, klasycznych assasynów...

Ezio to był typowy kozak ;)

Może kiedyś ten wątek rozwiną w pobocznym assasynie lub jako główny cel w nowym.

Kto wie? Nam pozostaje teraz tylko gdybać.

Opublikowano

Strasznie nie podobają mi się te całe bomby elektryczne - czy jak to nazwać, gdzie pokazywane są w 3:05. Paskudnie to wygląda a osobiście uważam, że taka zabawka nie pasuje do Assassin's Creed. Kolejna sprawa to "Eagle Vision", ta umiejętność jeszcze jakoś w moim mniemaniu przejdzie, ale niewidzialność? Serio, Ubisoft za bardzo chce upodobnić AC do Predatora. Zrozumiałbym gdyby historia pokazywana w grze rozgrywała się w 2136 roku. Motyw z linką do przemieszczania się po budynkach i innych obiektach jest jak najbardziej okej, jednakże zauważyłem, że AC idzie w złą stronę, ponieważ gra staje się coraz bardziej łatwiejsza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowa zapowiedź ^^

Słabiutka ta zapowiedź. Myślałem że będą jakieś walki czy cuś.

­

Opublikowano

Jeśli nie będzie gorszej optymalizacji niż w Unity, to pewnie zagram. Orientujecie się już jakie mogą być wymagania? Pewnie takie same jak w Unity, lecz warto zapytać. Mam nadzieję, że tym razem bardziej się postarają i będę mógł zagrać na moim pc chociaż w 30 fpsach bez ścinek (na niskich-średnich oczywiście).

Opublikowano

Nad wersją pc będzie pracować kiepskie ukrainskie studio, więc gra może kiepsko działać. Wiem, że AC 3 kiepsko zrobili. Szkoda, że twórcy gier co raz gorzej zajmują się pc.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dwa nowe gameplaye, przedstawiają różnice w rozgrywce rodzeństwem ;)

Kurde, gra się fajnie zapowiada. Jeśli byłby wybór to pewnie grałbym częściej kobitką, bo ja lubię takie sneaky beaky akcje. 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kurde, gra się fajnie zapowiada. Jeśli byłby wybór to pewnie grałbym częściej kobitką, bo ja lubię takie sneaky beaky akcje. 

Poza misjami fabularnymi ma być dowolny wybór, a same misje związane z głównym wątkiem mają być w 25% rozgrywane sterując Evie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Poza misjami fabularnymi ma być dowolny wybór, a same misje związane z głównym wątkiem mają być w 25% rozgrywane sterując Evie.

Trochę slabo, bo jednak assasyn kojarzy się z cichymi zabójstwami. Ty pewnie zamierzasz grać na ps4? 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Trailer, który mi się w końcu bardzo podoba ^^

Noo, wkońcu się postarali. >.> Trailer mi się podoba, animacja także. :)

­

Opublikowano

Oglądałem gameplay i grafika prezentuje się średnio. Pamiętajcie, nie ma takiego czegoś jak optymalizacja. Unity miało bardzo szczegółową i piękną grafikę. 

8902314106109971000808.jpeg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ubisoft podał wymagania sprzętowe dla zbliżającej się wersji na PC.

Minimalne:
System operacyjny: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (64-bitowy)
Pamięć RAM: 
6 GB
Procesor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM z Shader Model 5.0)
Dysk twardy: Około
50 GB wolnej przestrzeni

Rekomendowane:

System operacyjny: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (64-bitowy)
Pamięć RAM: 
8 GB
Procesor: Intel Core i7 3770 @ 3.5 GHz / AMD FX 8350 @ 4.0 GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760 (4 GB) / NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) / AMD Radeon R9 280X (3 GB) lub lepsza
Dysk twardy: Około
50 GB wolnej przestrzeni

Wymagania minimalne trochę się zmniejszyły w stosunku do Unity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...