Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urgot only

Domilos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam na poważnie grać Urgotem, top/mid/adc/support. Na razie normale, potem się pójdzie na rankedy.

Mid przeciwko Xerathowi:

hLUQ6Jn.png

Opublikowano

@Będę dawać ss'a z każdej gry :p

Tym razem top na Jayca:

WGx0B18.png

Odddałem Ahri mida, bo prosiła, ale kiszka, miała staty 2/10 (dosłownie), poprawiła je gdy brali nam nexusa  ;/ Ogólnie na topie zależało od tego kto trafi skillshotem. Jego EQ bolało dosyć mocno. W teamfigtach starałem się ultować LB i albo uciekała, albo mnie w tym czasie zabijali.

Mid przeciwko Oriannce:

as8fX3V.png

FhAD7hn.png

Orianka dostała 2/0/1 w early ze wzlęgu na ganki mastera, przez co było dosyć ciężko. Gdybym miał blue coś bym tam zdziałal, ale master sądził, że on bardziej potrzebuje regeneracji many ;c Ogólnie gra przyjemna. Nie czułem za dużo dmg'u, ale ładnie eliminowałem Ori i Dravena dzięki pasywce i ultowi.  Starałem się oddawać farmę i kille innym, bo mi zbytnio nie była przydatna, byłem raczej jako support Zirytowało mnie jedynie to, że oddaliśmy darmowego dragona. Trochę dziwny dmg u mastera na końcu gry. Bił aż miło, ale jakoś na wykresie tego nie widać ;/

Opublikowano

Powiedz mi, opłaca się kupić Urgota? Grałem nim tylko raz na Jaxa 1 vs 1, Urgot potrafił go poskładać podczas ucieczki. Ale nie wiem jak to z nim na 5 vs 5

Opublikowano

Postać posiada spory dmg, ale niestety żadnego escape systemu i słabe ulti w tfie 
Da się nim coś ugrać, ale są lepsze postacie z tego co pamiętam ktoś nim kiedyś na lcach grał.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

normale nie ma sie czym chwalic ja na normalach lepsze staty krece ap masterem dżi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...