Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z KamerModem i WH

MCDiaxowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kamermoda z wh by xtymekx. I oto jest moj problem: Gdy chce zarobic troche kasy odpalam kamermoda i wh, zeby go wlaczyc np na 1h. I mnie wywala co chwile z serwera, roznie to bywa raz co 2 min a raz co 5. Gram na pandoramt2. Sorki, ze tak chaotycznie ale mam teraz chwilke czasu, dzieki za pomoc dla najlepszego daje plusa :)

Opublikowano

Mam off szybsze bicie i chodzenie. Co do WH to nie wiem czy mozna cos zmienic.

@edit. Mam wlaczone tylko pelerynki, zeby przyciagalo i auto pickup, zeby podnosilo sztaby. I do tego ten WH .

Opublikowano

Ja mialem tak samo .. dropil  i tez logalo co 5-10 min wiec ustawilem auto loga... gdy loglo  i wybrało passy i postac to z wyboru postaci do wyboru passów i tak w kółko i na normalnym kliencie i na modzie ... ;/ nw co dalej zrobic

Opublikowano

Ustaw większy czas przywołania mobów.

Mialem ustawione na 1. Zmienilem na 15 ( tak jak bylo na poczatku ). Dam edita jak wywali znowu.

Ja mialem tak samo .. dropil  i tez logalo co 5-10 min wiec ustawilem auto loga... gdy loglo  i wybrało passy i postac to z wyboru postaci do wyboru passów i tak w kółko i na normalnym kliencie i na modzie ... ;/ nw co dalej zrobic

Sproboj zrobic to co powiedzial @Up. Mi narazie dziala ale dropie tylko 2 minuty. Dam ostatecznego edita jak nie wywali po 0.5h .

Opublikowano

Dobra, dziala jak powinno, nie wywala :) Tylko juz przy okazji nie chce robic nowego tematu. Mozna cos zrobic, zeby postac sie sama "krecila dookoła " bo jak tylko stoi to nie zbiera mi wszystkich sztabek, a jak by sie krecila to bedzie zbierala wszystkie :)

Opublikowano

Ten gość chyba kombinacją jakiś klawiszy to zrobił, nwm jak to jest w XP.

Możesz podczas kręcenia kliknąć Ctrl + Alt + Delete, odpalić menadżer zadań i obczaić czy kręci się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...