Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza kolekcja mang

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dostałem pakę z Yatty z 14 mangami (15 w drodze T_T ), a że to dość duża aktualizacja, pomyślałem, że się pochwalę. Zwłaszcza że temat padł. :P

VNR9hSL.jpg

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

@554461402688252517908.png Ariness

To się wykosztowałeś :P Z czego to przypinka ? Oraz ważne, że Another :yay: Daj znać czy warto kupić parę tomów z FMA :D

Też walnę swoją bibliotekę,powiększyła się od ostatniego postu :D .Czaję się na 2 tom oblubienica diabła (wiem, że czarnoksiężnika ale zawsze myli mi się z diabłem) . Mam jeszcze 1 tom Girls und panzer ale koledze pożyczyłem 

WPFVItf.jpg

Niby te paręnaście złoty ale przy "większym" zakupie (~8 tomów) to już stówka mniej w kieszeni  :v

gfgdf

Opublikowano

Ogólnie anime zacząłem oglądać 4 lata temu, a zakup mangi zacząłem parę tygodniu temu :D 

Jak na razie posiadam 1 mangę ( mam dopiero jedną ponieważ wcześniej nie miałem jak złożyć zamówienia, ale gdy teraz mogę bezproblemowo to będzie ich co raz więcej i więcej :D)

Jest to Tokyo Ghoul tom 1.

Ogólnie nie spodziewałem się, że już po 1 tomie zauważę taką różnicę między anime a mangą. Ogólnie tom 1 bardzo mi się podoba. Polecam :D

Anime oceniam na 7/10 a mangę już po 1 tomie na 8/10 :D

.

Opublikowano

Zapytam się tu, bo nie chcę zakładać nowego tematu.

1. Opłaca się wymieniać pkt na mangi ? Żadnych przypinek czy innych dupereli nie chcę "kupować".

2. Znacie jakiś dobry romans z małą liczbą tomów?

gfgdf

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam dużo mang, m.in dlatego, że nie mam jakoś dużo kasy, w empiku juz nie wiem gdzie są, bo przestawili, a przez internet nie zamawiam, dlatego rzadko coś kupuję, ale mimo to przyjemnie się patrzy na nawet skromną kolekcję, więc chyba będę kupował więcej mang:

mnohx5.jpg

Mam też kilka książek, których w sumie jeszcze nie przeczytalem, jakby kogoś to ciekawiło :P :

nOwzd4.jpg

6108514433687761429644.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...