Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] projectQ - Statystyki dla gildii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa demo ;c

Masz rację ;/ Ale myślę, że niedługo dam demo w innym miejscu :) Oczywiście demo pierwszego projectQ, o wersja Reloaded jest w trakcie prac :P

Opublikowano

Wszędzie tego szukałem! Like :D

;) Myślę, że skoro samo projectQ (statystyki) jest przydatne to wersja Reloaded (statystyki, banlista, newsy, admin panel i inne) będzie miało jeszcze większe zainteresowanie ;)

Opublikowano

Postanowiłem, że dla projectQ Relodaded będziecie musieli nabyć ode mnie licencję ;)

@Edit

Jednakże licencją będzie w pełni bezpłatna, a do jej otrzymania będzie potrzebne podanie emaila i adresu serwera (adresy serwerów posłużą do celów statystycznych, a email tylko do kontaktu ze mną w razie problemów). Oczywiście, projectQ Reloaded będzie działał również bez potrzeby posiadania licencji ;)

Opublikowano

@ref

Postęp prac niewielki, ale co raz więcej widać ;) Mam nadzieję, że Wam się podoba (pierwszy SSy ze strony informacji o gildii, a drugi z listy gildii - mam tylko 14 w bazie ;...)Screenshot_2015_04_02_20_05_05.png

Screenshot_2015_04_02_20_21_46.png

Opublikowano

Znakomite wykonanie, rozwijaj dalej.

Bany dobrze działają ?

Na demo nie wczytało mi tej zakładki.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Bo projectQ Reloaded jest w trakcie prac. Na razie tej zakładki nie ma ;P Chwilowo muszę się zając czym innym, więc nie mam czasu pracować nad projektem, gdy będę miał go trochę więcej to prace z powrotem ruszą na przód (już nawet nie liczę ile godzin mi zeszło i zejdzie na ten projekt).

Opublikowano

Postarales sie! Na pewno ktos uzyje ;)

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Bardzo ciekawa strona jak i fajna.

Mam pytanie, w demo widziałem kategorie Admin jakoś tak, i tam jest logowanie. Po co komu takie logowanie ? Co jest w panelu, jakiś dodawanie graczy ?

Opublikowano

Bardzo ciekawa strona jak i fajna.

Mam pytanie, w demo widziałem kategorie Admin jakoś tak, i tam jest logowanie. Po co komu takie logowanie ? Co jest w panelu, jakiś dodawanie graczy ?

W panelu będzie (przynajmniej na razie zakładam, że dodam takie funkcje):

- konfiguracja modułów (włączanie i wyłączanie modułów, zmiana ustawień baz danych),

- osobna konfiguracja sklepu (jeśli moduł włączony),

- osobna konsola serwera (jeśli moduł włączony)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...