Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na Balmorze?

Fananit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osob gra ? Jak z cenami i zarobkiem ? Oplaca sie ? Prosze o pomoc daje laajki :D

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Opłaca się, ale jak kto woli.

Zarabia się na wyżynie, z której lecą zwoje egzo (mają bardzo przyzwoitą cenę), do tego wszystkiego można również wbić 75 poziom i biegać do ripa i śmierci (dt). Tak na oko na serwerze online jest 400-600 osób.

Jeżeli serwer Ci się znudzi po jakimś czasie grania zawsze można sprzedać ekwipunek za złotówki i się troszeczkę z tego dorobić ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Gdy grałem kiedyś w metina to moge powiedzieć tyle że najlepszy server jaki powstał kiedy kolwiek, nie ma zbędnych g*wien, itp. No na pewno lepszy od ravi

pozdro

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Raczej się nie opłaca . Polecam ci Ravie s2 ^_^

Już po twoim zdjęciu profilowym stwierdzam że nawet tam nie grałeś a komentujesz :)

A co do tematu, polecam serwer :) wbiłem 80 no ale miałem sporo pracy i musiałem sprzedać konto :/ ale planuje wrócić!

Pozdrawiam :)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Już po twoim zdjęciu profilowym stwierdzam że nawet tam nie grałeś a komentujesz :)

A co do tematu, polecam serwer :) wbiłem 80 no ale miałem sporo pracy i musiałem sprzedać konto :/ ale planuje wrócić!

Pozdrawiam :)

Tak nie grałem i komentuje ,lecz wolę serwer który jest nowszy i gra więcej osób.

Opublikowano

Nie opłaca się grać. Lepsza gra już na Invori :) 

Invoria a Balmora to dwa różne serwery...

Na Balmorze opłaca się grać, mimo iż stoi już tyle czasu nadal jest świetnym serwerem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tak nie grałem i komentuje ,lecz wolę serwer który jest nowszy i gra więcej osób.

Może i gra więcej osób na Ravi, ale to tylko dlatego ze Isamu wykręcił sobie sporą reklamę.

A Balmora pomimo braku (obecnie) żadnej reklamy trzyma sie bardzo dobrze.

Opublikowano

Może i gra więcej osób na Ravi, ale to tylko dlatego ze Isamu wykręcił sobie sporą reklamę.

A Balmora pomimo braku (obecnie) żadnej reklamy trzyma sie bardzo dobrze.

Ta trzyma się też ze sprzedaży baryłek przez Fubu.

Opublikowano

No jasne, a Isamu najprawdopodobniej jest święty i nie sprzedał żadnej rzeczy na swoim serwerze :)

A poza tym nie sądzę żeby Fubu miał teraz czas skoro tworzy Balmore s2 .

Afera z bryłkami ucichła. A Itemy są sprzedawane na każdym serwerze tylko trzeba to zobaczyć :)

Opublikowano

Komentuj jak zagrasz, po c**j spamisz? JP Wysrarnia o.O

Bynajmniej ma hajs, a Ty go nie masz i musisz grać na serwerach Easy <3

Do tematu:

Serwer stoi dość długo, lecz jak najbardziej opłaca się grać :)

Da się wybić, co jest najważniejsze :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Widać że typowy gimb .. od Isamu ..

Ravia też schodzi na psy bo Perry sprzedaje na allegro robione przez komendy eq wiec ..

Dorabia na boku i to jest jakby P2W. - Pay To Win.

Btw nie grałeś nie masz co do gadania..

Co do Balmorki.

Fajna jest i tak jak ktoś na górze napisał jak się znudzi można zawsze na allegro sellnać yangi i eq to się uzbiera na gierke lub co tam chcesz se kupić w necie :D

Opublikowano

Balmore polecam moze nie ze wzgledu na ilosc graczy +-600 + czesc z nich to stare wygi ale ze wzgledu ze dorobic sie nie jest trudno i zarobic na balmorze nie jest trudno . Takze jesli nuda doskiwera to polecam

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się.

Ta cała JP Armia, przecież to dziecinne.

Co do balmory to nie ma tam aż tak dużo ludzi, ale serwer nawet okej.

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca, gdyż serwerze skończyły się już dawno dobre czasy. Teraz ilość graczy jest strasznie niska, a gospodarka jest strasznie zrypana, ceny są tak wysokie że ludzie nawet już shopów nie robią. 

xD 

Opublikowano

ceny tam są masakryczne już bardziej na twoim miejscu pomyślałbym o ravia s2 :) ja osobiscie gram na pl pewność że nie upadnie i gracze będą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...