Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▪ Xen-TS.pl ▪ [Darmowy|Bezpieczny|Publiczny] ▪

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Margines polskiej sceny teamspeaka. Nie trzeba wbijac na serwer... wystarczy zobaczyć posty. Dziecinada...

Margines? 120 osób inaczej twierdzi ...

Przecież już przerabialiśmy ten temat u mnie na serwerze nie pamiętasz jak podszedłeś do rozmowy jak typowy dzieciak rzucając we mnie błotem. Chciałem wyjaśnić sprawy związane ze spina aczkolwiek z Twojej strony były tylko słowa obelg i wyzwisk w moją stronę. Co do kolegi ЯоKат również przeprowadziłem rozmowę na poziomie, on podszedł do sprawy nie co bardziej karygodnie odgrażając się i podchodząc do życia realnego.

Dlatego też moja opinia na temat serwera jest negatywna, zasiada tam banda dzieciaków jeden lepszy od drugiego skoro nie potraficie zachować się w gościach to zapewne u siebie macie taki sam syf jaki reprezentujecie na innych serwerach.

Pozdrawiam. I oczywiście NIE POLECAM!

Nie interesują mnie problemy,które zrobilic Ci inni użytkownicy z ts3.

WItam. Nie polecam ze względu na bandę bachorów w składzie z ЯоKат

Pozdrawiam

Obelga ... sam mozess być bachorem.
Opublikowano

@@ Dziękuje za pozytywne i negatywna opinie.

☆☆ Wkrótce będzie event na start serwera metin2.. Zapraszam serdecznie,gdyż do wygrania będą sm!

Opublikowano

Margines? 120 osób inaczej twierdzi ...

Nie interesują mnie problemy,które zrobilic Ci inni użytkownicy z ts3.

Obelga ... sam mozess być bachorem.

Bachorem poważnie tak można nazwać Twoje podejście do innych osób. Bachory to masz w administracji każdy z Was przychodzi i próbuję zagrać cwaniaczka tekstami podaj adres podaj adres nic więcej nie potraficie powiedzieć. Chociaż jeden z Was ukończył gimnazjum ? Dajcie spokój z tymi komentarzami bo robi się to już na prawdę żałosne. Nadal nie polecam ze względu na głównego administratora zresztą każdy kto czyta temat od początku może zauważyć podejście i zachowanie założyciela tego serwera. Pozdrawiam .. 

Opublikowano

Bachorem poważnie tak można nazwać Twoje podejście do innych osób. Bachory to masz w administracji każdy z Was przychodzi i próbuję zagrać cwaniaczka tekstami podaj adres podaj adres nic więcej nie potraficie powiedzieć. Chociaż jeden z Was ukończył gimnazjum ? Dajcie spokój z tymi komentarzami bo robi się to już na prawdę żałosne. Nadal nie polecam ze względu na głównego administratora zresztą każdy kto czyta temat od początku może zauważyć podejście i zachowanie założyciela tego serwera. Pozdrawiam ..

Nie pamietam zebym prowadzil rozmowę z twoją osobą i nie masz prawa pisać,że jestem bachorem.Podejscie do ludzi mam w dwojaki sposob..Jezeli wbija mi Kowalski z io HonKongu i udaje Anonymous in HonKong to proszę Ciebie.

Jezeli masz cos to do mojej osoby proszę pisać ..

Opublikowano

Nie pamietam zebym prowadzil rozmowę z twoją osobą i nie masz prawa pisać,że jestem bachorem.Podejscie do ludzi mam w dwojaki sposob..Jezeli wbija mi Kowalski z io HonKongu i udaje Anonymous in HonKong to proszę Ciebie.

Jezeli masz cos to do mojej osoby proszę pisać ..

Nie pamiętasz jak ostatnimi czasy Hrasher zbanował wszystkich na Twoim tsie z domeną mojego serwera ? Gdzie pisaliśmy na gg i przyszedłeś do mnie na serwer zgrywać cwaniaka i straszyć że mnie dorwiesz w życiu realnym ? Nie pamiętasz , najlepsze jest to że Twoje przydupasy które masz w administracji na serwerze tak nam smarowali dupsko w temacie ,a teraz przychodzą i chcą od nas odkupić boty. Szkoda słów na Ciebie i tą Twoją dziecinadę w administracji. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie pamiętasz jak ostatnimi czasy Hrasher zbanował wszystkich na Twoim tsie z domeną mojego serwera ? Gdzie pisaliśmy na gg i przyszedłeś do mnie na serwer zgrywać cwaniaka i straszyć że mnie dorwiesz w życiu realnym ? Nie pamiętasz , najlepsze jest to że Twoje przydupasy które masz w administracji na serwerze tak nam smarowali dupsko w temacie ,a teraz przychodzą i chcą od nas odkupić boty. Szkoda słów na Ciebie i tą Twoją dziecinadę w administracji. Pozdrawiam

Hrasher? Klasskai sie przyznal...

A po 2 kiedy pisalismy ze sobą?

Jezeli chodzi Ci,że dostalem zapro na IM to bede

Opublikowano

Serwer w porządku, sama administracja odrazu leci na kanał defaultowy, żeby pomóc/nadać rangę.

Polecam, ze względu na wkład administracji.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie Polecam Janek

Rokat Jest nieudanym 17-latkiem Który chce każdemu wmówić ze jest inaczej. Zawraca tyłek każdą błahostką, a jeśli coś mu się nie podoba w zamian daje dosa :) uważajcie na jego maszynę 800 gb/s <lololololo>

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

@@ Jutro zostanie dodany skrypt automatycznych kanalów na naszym serwerze.

@@ Wkrótce :

---> XenBot

---> MusicBoty

---> Nowa maszyna!

---> Startujacy metin2 w styczniu!

Opublikowano

Dzieki dzieki^^

Miło bylo Tobie pomoc ze skryptamk...

@@ Ref

Przecież to widać ze każdy pozytywny komentarz jest wyproszony przez ,,Rokata,,. Ten cały Teamspeak to jest komedia wystarczy wejść i posłuchać Co główny administrator sobą prezentuje. Nie posiada komputera, wszystko robi z telefonu kupił sobie streserka za 5$ i wmawia ze atakuje po 800 GB !? Trzeba mieć nie równo pod sufitem żeby takie głupoty opowiadać. Podobno ostatnio wywalił Gameforge, a każdego priva ma na strzała. Czy ktoś taki może zarządzać serwerem? Na koniec pozdrawiam Rokat Ciebie i ten twój samochód za 500tys zł pewnie za rok jak skończysz 18 lat do niego wejdziesz :) 

Hahaha Przypomniało mi się jak zarabiasz ,, Jedziesz do Niemiec pukniesz Niemca i dogadasz się po pół z ubezpieczenia,, hahahahahahahaha

,,Spokojna twoja rozczochrana wszystko bedzie w porzadeczku,, - Rokat

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nie polecam nikomu tego serwera, administracja jak i sam właściciel reprezentuje swoją osobą naprawdę poziom dziecka, pewnego razu siedziałem na serwerze jakiegoś serwera minecrafta, po czym zostałem przeniesiony na kanał gdzie siedziały osoby "xMateo & Rokat" we własnej osobie, po czym panowie wyskoczyli do mnie z zapytaniem czy niechce dostać dos'a, już nie wspomnę o tym że obrażali moją skromną osobę jak i moją rodzinę, a powodu bana jakiego dostałem nawet nie wkleję ponieważ nie będę dobijał owego serwera. (Ps. Panowie tylko Hax1or'em potrafią straszyć i tym że znają Anona)

Opublikowano

Nie polecam nikomu tego serwera, administracja jak i sam właściciel reprezentuje swoją osobą naprawdę poziom dziecka, pewnego razu siedziałem na serwerze jakiegoś serwera minecrafta, po czym zostałem przeniesiony na kanał gdzie siedziały osoby "xMateo & Rokat" we własnej osobie, po czym panowie wyskoczyli do mnie z zapytaniem czy niechce dostać dos'a, już nie wspomnę o tym że obrażali moją skromną osobę jak i moją rodzinę, a powodu bana jakiego dostałem nawet nie wkleję ponieważ nie będę dobijał owego serwera. (Ps. Panowie tylko Hax1or'em potrafią straszyć i tym że znają Anona)

Reed ty już tutaj tak nie kłam na temat xMateo oraz Rokata bo twój ts na którym masz Querego jest nie lepszy ddosują bez powodu a mówisz że Rokat i xMateo ci grożą pierw zobacz se na swojego ts'a kolego.

Opublikowano

Pierw kolego proszę abyś się nauczył odróżniać atak typu Dos od DDos, mój serwer nie ddosuje, nie bawimy się w to pozdrawiam.

Ps. ten temat służy do wyrażania opinii na temat serwera, a nie do mówienia że ktoś jest "taki i taki, a ty jesteś taki" :)

Opublikowano

Pierw kolego proszę abyś się nauczył odróżniać atak typu Dos od DDos, mój serwer nie ddosuje, nie bawimy się w to pozdrawiam.

Ps. ten temat służy do wyrażania opinii na temat serwera, a nie do mówienia że ktoś jest "taki i taki, a ty jesteś taki" :)

Reed ty już tutaj tak nie kłam na temat xMateo oraz Rokata bo twój ts na którym masz Querego jest nie lepszy ddosują bez powodu a mówisz że Rokat i xMateo ci grożą pierw zobacz se na swojego ts'a kolego.

@1361622928-U485574.pngHoolsing™

@milower

Temat jest do oceniania serwera, administracji nie do ''rozmów'' na temat rzekomych ataków...

Jest to moje pierwsze i ostatnie pouczenie, pozdrawiam!

Opublikowano

Przecież to widać ze każdy pozytywny komentarz jest wyproszony przez ,,Rokata,,. Ten cały Teamspeak to jest komedia wystarczy wejść i posłuchać Co główny administrator sobą prezentuje. Nie posiada komputera, wszystko robi z telefonu kupił sobie streserka za 5$ i wmawia ze atakuje po 800 GB !? Trzeba mieć nie równo pod sufitem żeby takie głupoty opowiadać. Podobno ostatnio wywalił Gameforge, a każdego priva ma na strzała. Czy ktoś taki może zarządzać serwerem? Na koniec pozdrawiam Rokat Ciebie i ten twój samochód za 500tys zł pewnie za rok jak skończysz 18 lat do niego wejdziesz

:)

Hahaha Przypomniało mi się jak zarabiasz ,, Jedziesz do Niemiec pukniesz Niemca i dogadasz się po pół z ubezpieczenia,, hahahahahahahaha

,,Spokojna twoja rozczochrana wszystko bedzie w porzadeczku,, - Rokat

Strata rangi HSA = bajki

Masz bana za reklame ts-shitMy nikim nie straszymy!Powod bana jest dobrany specjalnie dla takich Debili,którzy przyjdą z innego serwera się reklamowac...

Pierw kolego proszę abyś się nauczył odróżniać atak typu Dos od DDos, mój serwer nie ddosuje, nie bawimy się w to pozdrawiam.Ps. ten temat służy do wyrażania opinii na temat serwera, a nie do mówienia że ktoś jest "taki i taki, a ty jesteś taki" :)
Nawet vpn nie mogliście mi wywalić atakmi 500-800 mbps wiec,przepraszam ale jezeli masz bana za reklame ts3.. To jakim cudem jestes i sie bawisz?---- @ Ref Poszukujemu do Administracji!@EditMozecie nam rypac po opini,gdyż Polak woli niszczyć niż pomagać.Nie interesuje nas opinia,która niczym "miotoł nim jak szatam" jest narysowana przez kredki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...