Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElectroTale

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nastaje nowy serwer ElectroTale! Nowa Era! Nowe Przeżycia! Nowe emocje! Serwer jest przyszłością obecnego globala. Elctro - Elektro Baśń. Tyle to ja narazie wiem. Niedawno zaczęli prace. Zapraszam do dyskusji

Opublikowano

To sory! Myślałem że po zaczęciu rozpoczęcia prac nowego serwera można już o nim dyskutować. Temat do zamknięcia stworze nowy gdy już będzie jakieś info.

Opublikowano

Tyle informacji co zero, ale już można wnioskować, że paru osobą się nudzi i server padnie zanim nawet beta będzie.

Tak ja, wróżbita Cargo, widzę to.

giphy.gif

Opublikowano

Znalazłem fanpage strony electro:

wystarczy zaogować się na fejsa i w szukajce wpisać ElectroTale jest to pierwsze. Sory ale jestem na telu więc nie moge skopiować linku.

Opublikowano

Cześć. Nastaje nowy serwer ElectroTale! Nowa Era! Nowe Przeżycia! Nowe emocje! Serwer jest przyszłością obecnego globala. Elctro - Elektro Baśń. Tyle to ja narazie wiem. Niedawno zaczęli prace. Zapraszam do dyskusji

Serwer jest przyszłością obecnego globala na kolejnym waacie by Tjes2!

Poza tym skąd wiesz, że ten serwer będzie przyszłością skoro dopiero rozpoczeli pracę? To jest dowód na to, że prawdopodobnie ten serwer tworzysz ty.

(Tjes2 to jest multikonto myworlda)

Nikogo nie hejtuje jak by co.

Opublikowano

Tak ja to myworld ale to nie znaczy że ja tworze serwer. To mój kolega nie ja .

Jeżeli twój kolega tworzy serwer to nie ma on wielkiej przyszłości (może coś zrobi jeżeli zna się dobrze na programowaniu)

Opublikowano

Taaaak. Paru osobom się nudzi, nie mają co robić, więc wezmą pliki od Elektrochemie.
Później będzie beta, rejestracje, rozgłos.
Ludzie zaczną grać, zaczną się obietnice.
.
.
.

Serwer padnie.

Już to chyba przerabialiśmy, nie?

sr94sh6m4f4h.jpg

,,When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground."

Opublikowano

Tak powstaje na Waat. Chcemy się popisać :D . Co z tego że WaaT chociaż że coś a nie nic. Xeno czekamy na twoją projekcję ;) . Temat do zamknięcia bo się robi kupa szlamu no dobra żadnej kupy niema ale temat do zamknięcia. :D

Opublikowano

Tak powstaje na Waat. Chcemy się popisać :D . Co z tego że WaaT chociaż że coś a nie nic. Xeno czekamy na twoją projekcję ;) . Temat do zamknięcia bo się robi kupa szlamu no dobra żadnej kupy niema ale temat do zamknięcia. :D

Wiesz ile pliki WAAT ma bugów? Woooo to powodzenia! 4-5 miesięcy roboty z twoja nauką. ;)

Opublikowano

@MarekPL1 ale ty wiesz że napisałem że chce ten serwer do popisu czytaj ze zrozumieniem.

Hahahahha! Śmieszny jesteś, do popisu to se możesz kupić PS3, ale serwer NosTale to proszę abyś wyszedł z tego działu bo wszyscy będą hejcić twój temat a zarazem serwer.

Opublikowano

Dlatego proszę o zamknięcie Tematu :) . Nikogo nie będe zmuszał na granie. Równie dobrze moge sobie sam pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...