Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Patch co sądzicie?

3skille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Co sądzicie swoim zdaniem o tym nowym patchu, wyszedł grze na dobrze czy raczej nie ?? Jakie sa wasze zdania ..

Moim zdaniem patch wyszedł dobrze na grze, ponieważ już wiele osób miało max lv i w pewnym sensie się nudziło ^^ . Tylko Ardir, wojny, zamki i w sobotę dodatkowo ogród :) .

Teraz to przynajmniej mamy do wbicia 140 lv i nowe mapki :) .

Wszedł on w środę chyba :) .

Co o nim sądzicie ? :))

Opublikowano

Patch jak patch, dupy nie urywa. Kazdy teraz expi zeby dalej siedziec i nabijac PO, tylko bizu tez porobic i bony lepsze. Potem bedzie to samo, wojny i nic wiecej.

Opublikowano

Przepraszam za moje pytanie ale mam mile wspomnienia z tą grą i chce się dowiedzieć czy gra tutaj jeszcze coś ludzi, bo jeżeli 2-4 gildie walcza miedzy sobą to mnie nie bawi, ale jednak jeżeli ludzi troszke jest to może wrócę do gry [ odszedłem bo w pewnym momencie zrobiło się strasznie mało ludzi ] 

Oczywiście nie interesuje mnie fakt że ten patch przyniesie ludzi tylko czy przed patchem dało się normalnie grać i spotkać przynajmniej raz na jakiś czas jakiegoś czlowieczka ? 

76561198013232167.png

Opublikowano

Teraz bynajmniej mozna cos robic ( expic, bizu robic nowe ). Niektorzy sporo zarobia jak zrobia bardzo dobry np kolczyk. Co do spraw wojennych to musisz sam zobaczyc, jednemu sie podoba. Drugiemu nie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy patch nawet ok z mapkami, e itd lecz rozmieszczenie all po monitorze w grze jest lipne. Stary wygląd był ok.

Tam każdy ma inny gust, twórcy chcą to zrobic jak najlepiej. Jednym podoba sie nowy styl jednym stary. Ja już powoli zapominam jak wyglądał stary styl ;c

Opublikowano

Patch ujdzie.
I tak najbardziej chyba zauważalny jest spadek ludzi, bo jest ogromny.
Jeżeli ktoś grał od samego początku to widzi wielką różnicę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Patch ujdzie.

I tak najbardziej chyba zauważalny jest spadek ludzi, bo jest ogromny.

Jeżeli ktoś grał od samego początku to widzi wielką różnicę. 

Bo coraz bardziej jest pod haj$ to ludzie odchodzą na prywatny serwery lub odchodzą z gry.

Teraz, aby coś osiągnąć trzeba mieć gruby portfel na globalu.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Patch rozwalił grę ;/

97 za mało? 140 exp przyjacielu!

Masz kuszę +28 pvp 40 Coyotku? Dodajmy kuszę pvp 44!

Ogólnie 4/10 patch ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...