Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warwick - niepokonany jungler

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie byc w tej dywizji i pisac ze w kazdej rozpierdala jest zalosne. Jak dobrze przycisniesz ww w early to nic nie bedzie robil w mid game ;c a moze i nawet wyjdzie z gry przez bol dupy .

Oj będzie, wystarczą mu 3 itemy, a i tak cie zniszczy na ulta (testowane).

Zresztą statystyki mówią same za siebie, 60% to bardzo dużo (piszę to już chyba 3 raz).

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy mądry go zbanuje albo go picknie [first pick]. Na PBE podobno już ten czerwony item znerfili ale odrobinę bo i tak przy większej ilości stacków nie będzie to różnicy robiło.

Ogólnie niby QSS działa na Warwicka bo zejdzie z nas ale jest taki myk, że dmg i tak dostaniemy całkowity a to mało da skoro on zjada każdego xDDD.

A co do innych junglerów to banuje się też Pantheona bo to op gówno także. Solo smok na 2 lvlu pozdrawiam.

Opublikowano

Każdy mądry go zbanuje albo go picknie [first pick]. Na PBE podobno już ten czerwony item znerfili ale odrobinę bo i tak przy większej ilości stacków nie będzie to różnicy robiło.

Ogólnie niby QSS działa na Warwicka bo zejdzie z nas ale jest taki myk, że dmg i tak dostaniemy całkowity a to mało da skoro on zjada każdego xDDD.

A co do innych junglerów to banuje się też Pantheona bo to op gówno także. Solo smok na 2 lvlu pozdrawiam.

ten nerf nie dotyczy ww, zmniejszyli trwanie aktywa (z 6 na 3) i nie daje juz zmniejszonego dmg 

­

Opublikowano

WW teraz sieka z powodu tego czerwonego mieczyka, zapomniałem nazwy :D. Zbyt z*********e skaluje się z jego ultem, przez co nienafeedowany potrafi zjechać czasami na ult + q ze 100 do 0% hps'a, z resztą ogólnie nerfik jest niezbędny, ot. 59% win ratio z nikąd się nie bierze. Potwór trochę.

Opublikowano

Zresztą zapomniałem, że i tak w planach jest rework Warwicka więc póki co można się pobawić ale i tak się zmieni ale ciekawe czy mu ulta zostawią tak jak to w przypadku W Siona.

Ale i tak trochę poczekamy skoro teraz ma być Poppy a patch najbliższy, który jedynie wniesie jakieś drobne zmiany to na święta.

Opublikowano

Sorry, wolę posłuchać rad Master Tiera niż randomów z platyny

Dokładnie, po za tym moim zdaniem Nerva gra jak Challenger. Zresztą już kilka razy w nim był.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Wszyscy prosi ładują pierwsze Q, a większość drugie E. 

Osobiście wolę fioletowy itemek. 

A WW sam w sobie OP. Ban na każdym rankedzie.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Jak na razie to u mnie 10W i 1L. Dzisiaj z Silver II 22LP dobiłem się do promo, 3 gry Warwickiem (jedna wpadła Leoną niestety, ale i tak wygrana). W każdym meczu sieka. Pierwszy 13/2 i mało asyst, drugi 8/3 i też mało asyst, a trzeci 11/7 i 23 asysty (feedowałem teammatesów, bo mid trochę odpadał).

Generalnie gra się znakomicie, marki i quinty na AS, seale Armor i glyphy MRES, masteriesy 21/9 i jedziesz po zwycięstwo.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Aatrox też robi buffy z full hp :) ale championy sustain/aa only w tej jungli rip elise

Jakie rip elise? Przecież ona się leczy w c**j z tych pająków.. Spokojnie wyfarmi 4 lvl jeśli nie będzie gankowała.

Ona właśnie jest w czołówce.. nawet u mnie w niskim diamencie ją pickują jak zbanowany jest ww, udyr czy inny pantheon.

Opublikowano

Mówcie co chcecie,ale Evelynka w nowej jungli nie istnieje, potrzebuje buffa i to szybko, po zrobieniu żaby/golemów z dobrym pullem i pójściu na blue/reda zostaje nam 10-15% hp?

Warwick? Nie da się na to obecnie grać, ult+ smite + ew. aktyw z botrka i po człowieku ;p

Opublikowano

Sorry, wolę posłuchać rad Master Tiera niż randomów z platyny

Hahahah Nervarien z master tiera hahah xDDDDDDD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Od dłuższego czasu first pick na rankedach w dywizjach powyżej silvera to WW :D

Jungla tym champem była zawsze łatwa, a teraz jest normalna.

Jak ktoś i tak nie umie grać na jungli to sobie nie poradzi widziałem już takie sytuacje gdzie pickował WW a nie dawał rady zrobić drugiego buffa bo nie umie grać :D

Mam nadzieję że nie będą nerfić WW, a wezmą się za inne championy :D

Opublikowano

Kupcie qss boby...

No to pisałem, że można qss kupić ale co z tego skoro DMG i tak dostajesz całkowity :D Warwick pizgnie Ci za całe HP to i nawet heal Ci nie pomoze.

Opublikowano

Ten warwick mi sie wydaje ze jest taki sam jak ostatnio chyba ze zle itemki kupilem

Powie mi ktos jaki jest teraz najlepszy build na WW ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ten warwick mi sie wydaje ze jest taki sam jak ostatnio chyba ze zle itemki kupilem

Powie mi ktos jaki jest teraz najlepszy build na WW ?

Musisz kupić item z czerwonym tłem i fioletowym kryształkiem. Przed użyciem ulta użyj smite'a na przeciwniku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...