Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warwick - niepokonany jungler

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o Warwicku w najnowszym patchu 4.20? Ma wygrane ponad 60% rankedów, co jest bardzo dużą ilością i oznacza, że coś jest nie tak z tym championem.

Na PBE nie widać jeszcze, żeby go ruszali. Jak myślicie, wezmą się za samego Warwicka czy za ten item do jungli, który świetnie współpracuje z jego ultem (ult + smite = 100% kill)?

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny jungler, który nie musi się cofać po zrobieniu buffów, więc łatwo może counter-junglować, a dzięki temu łatwo można wykluczyć przeciwnika z gry, dodatkowo wszystkie smoki ez pz solo. No i ten smite + ult, tak nawala ;____;

647041416238306889721.png

Opublikowano

Ktoś mi powie co to za połączenie ult+smite? Bo nie widze w tym nic op ale nie znam do końca tych nowych smite'ów + może zmienili coś w ulcie ww? 

Opublikowano

Chodzi o smite, który obecnie zadaje true dmg on-hit po zesmitowaniu wroga i obniża jego obrażenia przeciwko nam o 20%.
Poza tym, on nie jest jedynym junglerem, który moze zrobić oba buffy i gankować. To samo może Shaco, to samo może Fiddlesticks, to samo może Nunu a nawet Nocturne czy Trundle. A nawet Lee-Sin...

Po prostu nowe itemki i nowa jungla dobrze na niego podziałały - aż za dobrze. Zresztą, on zawsze był mocny...
ps. na PBE dostał BUFFA do długości trwania bonusu szybkości ataku (W).

wikmk9.jpg

Opublikowano

oglądałem stream i widziałem jak gościu grał ww w jungli. W pewnym momencie zestunował wszystkie potworki wokoło... To chyba przez te nowe smite'y. Da się tak zestunować championa czy tylko jungle?

Opublikowano

oglądałem stream i widziałem jak gościu grał ww w jungli. W pewnym momencie zestunował wszystkie potworki wokoło... To chyba przez te nowe smite'y. Da się tak zestunować championa czy tylko jungle?

Po smajcie na golemy masz buffa, dzięki któremu stunujesz potwory w jungli.

Opublikowano

Przecież udyr, fiddle, nunu, noc mają dobry ss czy spokojnie robią capmy, różnica polega na tym, że ww może robić wszystko solo, nie potrzebuje pomocy przy pierwszym buffie. Ww przez tyle lat był taki sam i teraz go będą zmieniać? Pewnie ułatwią jungle i znowu będą brandy ze smajtami

beka z bronzów

Opublikowano

Jedyny jungler, który nie musi się cofać po zrobieniu buffów, więc łatwo może counter-junglować, a dzięki temu łatwo można wykluczyć przeciwnika z gry, dodatkowo wszystkie smoki ez pz solo. No i ten smite + ult, tak nawala ;____;

Nie Jedyny. Jest jeszcze Xin Zhao :3

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Brawa dla Rito za buff Warwickowi W, jakby i bez tego miał za małą prędkość ataku podsumujmy.

Składasz mu item na jungle pod prędkość ataku, koniec rozumu, BOTRK to już konkretna prędkość ataku.

Opublikowano

Przecież udyr, fiddle, nunu, noc mają dobry ss czy spokojnie robią capmy, różnica polega na tym, że ww może robić wszystko solo, nie potrzebuje pomocy przy pierwszym buffie. Ww przez tyle lat był taki sam i teraz go będą zmieniać? Pewnie ułatwią jungle i znowu będą brandy ze smajtami

Nie chodzi o łatwą jungle WW, tylko o to, że z jego combo BOTRK + ult + smite = zabójstwo tanka (myślę, że ściągnąłby nawet takiego Mundo). 

Opublikowano

Nie chodzi o łatwą jungle WW, tylko o to, że z jego combo BOTRK + ult + smite = zabójstwo tanka (myślę, że ściągnąłby nawet takiego Mundo). 

Potwierdzam z przykrością to.

Teraz zacznie się miazga zwłaszcza na normalach, bo na normalach nie można banować to jak widzisz WW uciekasz albo wychodzisz z gry.

Specjalista
Opublikowano

Op gówno ale zanim Rito to naprawi minie, musi być ban jego win ratio wynosi 56% żadna postać nie miała takiego win ratio od dawna... Na rankedach albo ban albo gg wp, ult potrafi zjeść 3/4 hp adc...

Opublikowano

Op gówno ale zanim Rito to naprawi minie, musi być ban jego win ratio wynosi 56% żadna postać nie miała takiego win ratio od dawna... Na rankedach albo ban albo gg wp, ult potrafi zjeść 3/4 hp adc...

Jego win ratio wynosi 61% na dzień 26 listopada.

Przy okazji:

4096714171946061098085.png

Przed tym patchem zawsze gra WW mi nie wychodziła

Opublikowano

Godyr go zjada jak poro ciastka nawet jak ultnie to jak masz omen albo lodowe serce to i tak go sklepiesz na low hp chyba ze team dal mu 20/0 to raczej nie

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

up. Bo tak jest ? Możesz counter junglowac, ale i tak jak juz ma 20stacow+withs end albo botrk to zjada tego ejdikerry ? Już ma 70% na wina team fighta.. W każdej dywizji. Mam kumpli z platyny i diamonda i koleżankę z mastera. W każdej div rozpierdala :)

Opublikowano

Nie byc w tej dywizji i pisac ze w kazdej rozpierdala jest zalosne. Jak dobrze przycisniesz ww w early to nic nie bedzie robil w mid game ;c a moze i nawet wyjdzie z gry przez bol dupy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...