Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy giftujecie komus po skonczonej grze

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko pomysł. Wątpie, że kiedyś z tego skorzystam, bo RP kupuje na styk. :P

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Opublikowano

@Up, 15 lvl do wbicia zeby wyslac, niektorzy pomysla ze sie oplaca, dla innych szkoda te kilkadziesiat gier na ten 15lvl,

A ogolnie to pomyslcie w taki sposob, masz jakies tam 500rp ktorego akurat nie potrzebujesz bo kupiles juz skiny ktore chciales i ci zostalo,

A akurat masz ktoras z kolei serie do diamentu ktorej nie mozesz wygrac, i trafiasz na kogos kto poprostu wygral Ci ta gre, carrujac i np milo sie zachowujac itp.

Wiec dlaczego masz mu nie kupic tego gifta? to w przeliczeniu okolo 12.5zł PSC, tak ze nie tak strasznie duzo ;)

typ mnie carry na 2 lvl i rito mówi wbij 15?
Opublikowano

Bidaką Cebulaką taka opcja się nie przyda, pozdro xD

Nie tylko Polakom ale nie sadze zeby nawet Francuzi podarowali mi jakąś skórkę na wescie za jakąś wycarryowna gre. Po prostu osoby pokroju isamu/zyniak dadza ci taki prezent bo nie maja co robic z hajsem

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Specjalista
Opublikowano

gdy ta osoba by mnie wycarowała + bym ją polubił, bo fajnie się z nim gada to tak czemu nie :p (wiem że zdań nie zaczyna się od małej i gdy, ale taki ze mnie wariacik)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...