Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy giftujecie komus po skonczonej grze

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule tego tematu, czy giftujecie nieznajomej osobie skiny lub championa po skonczonej grze?!

Czekam na Wasze odpowiedzi!!

Opublikowano

Fajnie by było, że jak dasz komuś kilka razy gifta to sam będziesz mógł dostać gifta za darmo. Lepszy to niż dawanie wszystkiego za frajer ;p

Opublikowano

Raz wysłałem gifta, taric (różowy) wypadł :) Ale się ubawiłem, ale ogólnie to raz mi się zdarzyło, bo chłopak mnie wyccarował, a miałem serię. Obiecałem mu to w czasie gry :3, a akurat miałem trochę RP. To był chyba tylko jeden raz, gdy wysłałem gifta, bo nie ukrywam. Wolę sobię kupić, niż płacić za kogoś :).

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Również nie wysłałam i raczej nie wyślę, bo po co? Po to gra się rankedy, aby wygrać, logiczne. Tyle czasu było bez takich prezentów, więc cóż... Lepiej znajomemu wysłać, który podziękuję lub odwzajemni się :P A taki nieznajomy raczej nawet nie podziękuję, ale pewno ucieszyłby się, jak raczej każdy gracz, który dostanie za darmo skina.

Opublikowano

Jak mam ponad 24k rp z esli i tych pierdol + wszystkie skiny które chce to sobie wysyłam bo kto bogatemu zabroni. Cebula płacze ze bezsensu bo bida.

Opublikowano

Kilka razy w przeszłości pewnie bym z tego skorzystał, a ostatnio nie było okazji.

Opublikowano

bo biedny jestes dlatego, a nie że opcja bez sensu

siema miliarder, a mi coś giftniesz????///

@top

RP doładowuję tylko wtedy, gdy sam sobie chcę kupić jakiegoś skina czy coś, nawet gdybym chciał komuś giftnąć (w co wątpię) to bym nie miał za co :( Może by mi krul Xeratha doładował, kiedyś zapytam ;p

Opublikowano

W sumie nawet to fajne, wygrasz np przegraną gre BAKDOREM i 4 prezenty hehe :D

Takim?

meme_760px_10273.jpg

Co do pomysłu z giftami to dobry jest ale jak wiadomo Polacy zawsze sie czepiaja "po co to przeciez jestem biedakiem i nie będę wysyłał rp komuś :FFF"

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@Up, 15 lvl do wbicia zeby wyslac, niektorzy pomysla ze sie oplaca, dla innych szkoda te kilkadziesiat gier na ten 15lvl,

A ogolnie to pomyslcie w taki sposob, masz jakies tam 500rp ktorego akurat nie potrzebujesz bo kupiles juz skiny ktore chciales i ci zostalo,

A akurat masz ktoras z kolei serie do diamentu ktorej nie mozesz wygrac, i trafiasz na kogos kto poprostu wygral Ci ta gre, carrujac i np milo sie zachowujac itp.

Wiec dlaczego masz mu nie kupic tego gifta? to w przeliczeniu okolo 12.5zł PSC, tak ze nie tak strasznie duzo ;)

Opublikowano

Prawdę mówiąc to ja sam bym nie dawał giftów, oczywiście cebula, bo nie ma RP. Ogółem i tak mam wyrąbane na gry które ktoś wyccarował, lecę i gram następną/robię coś innego xD

xyz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...