Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać - Rek'Sai

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już się k***a G00D nie wywyższaj bo te konto jeszcze stracisz za mega akcyjkę z ultem Xeratha. Wiele razy jak u kumpla siedziałem i grał soloq to trafiał na Twojego Xeratha. Reddit też pamięta. Więc prucie się do niższych dywizji kiedy samemu się wbiło na hackach challengera to hipokryzja.

zazdrościsz skilla, co? reddit sreddit riot to widziało już i co, nic

Co do CD ulta tej postaci to pewnie ulegnie zmianie, bo 3 minuty bez cdrów to zbyt długo. Raz jakaś akcja się nie uda albo coś i przeciwnicy mają free objectivy/smoki a teraz nacisk na smoki jest większy niż w s3/s4

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

report for take my rek'sai omg... :] 

jak działa to wykrywanie drgań ?

kiedy kaplista stanieje ?

28 czy 29 ?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

No nie wierzę w tego champa. Przecież jak już się jego ogarnie to weź mu ucieknij XDDDD  Ma nową, zajebistą mechanikę tuneli i szczerze po zapowiedzi nie wierzyłem, że takie coś zrobią a tu.. jeżeli on ma niewidzialność jak jest pod ziemią to będzie OP.

Oby mu nie dali "odgłosu" podczas przechodzenia pod ziemią tak jak to jest z ultem Siona.

O ile się nie myle to jest odgłos pisali chyba na forum.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Postać ciekawa aby go tylko nie zepsuli

A o co chodzi z tym xerathtem?

Chodzi o to, że ten typo wyżej co ma plakietkę "challenger" to właśnie typek co ciśnie na BoLu/L#. Ostatnio go nagrali jak widać perfidne skrypty (Xerath+Evade) i był na głównej stronie reddita. Widziało to dziesiątki tysięcy ludzi i nadal nie ma bana ;]

Opublikowano

yey, słabo mi się to widzi. pewnie dlatego, że nie przepadam za skarnerem, a on się z nim kojarzy. zobaczymy jak wyjdzie, oby była całkiem grywalna i przyjemna. :3 

Opublikowano

Przecież te tunele mogą być zbyt dobre xD W dobrych miejscach rozmieszczone i możesz się pożegnać ze złapaniem/ucieknięciem przed tym panem :D

nie panem a kobietą 

to postać żeńska :)

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Rek'Sai mimo iż kobieta, to będzie pierwszą postacią całkowicie cichociemną, bo prawdopodobnie nic mówić nie będzie, nawet przy wyborze postaci. :P

Opublikowano

yey, słabo mi się to widzi. pewnie dlatego, że nie przepadam za skarnerem, a on się z nim kojarzy. zobaczymy jak wyjdzie, oby była całkiem grywalna i przyjemna. :3 

Podobna do skarnera ? chyba tylko kolorami i lekko q. Jako, ze mainuje jungle, a postac do jungli dlugo nie wychodziła to instabuy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...