Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać - Rek'Sai

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie powiedziałbym, że będzie to toplaner ale sądząc bo tej epickiej mobilności może to być jungler + Riot pewnie chciałby żeby więcej osób przekonało się do nowej jungli wydając przeznaczonego do niej championa. 
Champion zapowiada się kozacko, fajna mechanika, must have!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bardzo fajny ult, przynajmniej to mi się najbardziej spodobało, ciekawe ganki będzie można robić :P

Opublikowano

Trochę Skarner v2 z wyglądu. Ogólnie z wyglądu mi się nie podoba ale skille dość przyjemne.

Opublikowano

Insta buy ! Musze go mieć ! Ma bardzo fajną mechanike podobnie jak ahri skillowa postać. Przeczuwam nerfy ;-;

Opublikowano

Widzę, że ma furię coś jak Trynda ^^ Super sprawa bo będzie fajnie w jungli działał ze względu na łatwy clear i będzie mógł spokojnie blue oddawać np takiej Oriannie czy Ahri :]

Jeszcze trochę nie ogarniam po video jego skilli do końca ale zobaczymy jak wejdzie. Jego Q po części przypomniało mi Q Skarner (te takie "wirowanie wokół").

btw. Te jego ulti.. zrobiłem oczy wielkie w c**j.

Opublikowano

No nie wierzę w tego champa. Przecież jak już się jego ogarnie to weź mu ucieknij XDDDD  Ma nową, zajebistą mechanikę tuneli i szczerze po zapowiedzi nie wierzyłem, że takie coś zrobią a tu.. jeżeli on ma niewidzialność jak jest pod ziemią to będzie OP.

Oby mu nie dali "odgłosu" podczas przechodzenia pod ziemią tak jak to jest z ultem Siona.

Opublikowano

Hehe Skarner na sterydach :P

Ale ten ulcik już widzie bany na rankedach 

ps: wiadomo czy jest już na PBE ?

Opublikowano

I jednak miałem racje że będzie nowy champion z motywem pustynnym.

PS: Ostatnio nie kupowałem nowych champów bo lipą zalatywało ale tym razem będzie inaczej. :D

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Instaban przecież te ulti jest chore bardzo fajna postać chyba żadna mnie tak nie zadziwiła :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...