Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis emulatorów ONLINE.

xGothic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MrwolfiMan Okej, to może jak będę otwierał lanchery każdego emulatora którego pobiorę to będę wyłączać na jakiś czas osłony Avasta? :D  Co do Infestation Reborn to co znaczy, że grają straszne boty, że co robią? xD

Opublikowano

@Rób tak tyle żebyś nie zapomniał go potem włączyć ;)

Ogólnie qck scope dostają czy coś to od haxów na czacie wyzywają.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja nie mam Avasta a i tak wykrywa :) sama przeglądarka Gogle Chrome blokuje pobranie tego emu inne są ok tylko ten jakiś dziwny ... 

Już lepiej poczekać na dobry Emu np DeadZ już za niedługo będzie można grać i będzie F2P

Opublikowano

Ja nie mam Avasta a i tak wykrywa :) sama przeglądarka Gogle Chrome blokuje pobranie tego emu inne są ok tylko ten jakiś dziwny ... 

Już lepiej poczekać na dobry Emu np DeadZ już za niedługo będzie można grać i będz

https://www.virustotal.com/pl/file/7fa2541df23ab3d03dd1597bf6a9399d08ecdde6aca6ec0038e02d46010de7ad/analysis/1420035143/

No i już wiesz dlaczego blokuje ci to.

­

Opublikowano

To szkoda, że takie nooby grają, bym ich spokojnie ścisnął xD

Jestem tak zielony, że nie wiem :)

Już lepiej poczekać na dobry Emu np DeadZ już za niedługo będzie można grać i będzie F2P

Też myślę. że warto poczekać tylko na dobry emulator, którym będzie DeadZ, a na razie ja zadowalam się InfectZ :) Pobieram teraz DecayMMO, a potem obczaję DevilZ i Infestation Reborn tylko kurde ciągle mi wirusy wykrywa...

Opublikowano

Gdy Pobrałem launcher z ich strony momentalnie wykryło mi Virusa nie polecam ...  ogółem emu wydaje się być spoko tylko ten virus ... 

Dlaczego skoro jest mowa o DecayZ MMO

to dlaczego z VirusTotal jest "DevilZMMORemake.exe_5.9.exe" HMmm ? ;d

https://www.virustotal.com/pl/file/18f577ebd6311340deb9a7bf1186db69e813bef0ba353e3405cf59ab03728620/analysis/

Skan który zrobiłem 34minuty temu także ten tego...

@down

Down

Słabe mapy bo jak się nie potrafi na mapach pvp grać to tak jest :v

pisałem że emulator dopiero wystartował...

i wszystko wdrażają pomału

a bugów to urwa nie wiem jakie znalazłeś ;v chyba na mózgu xD

błędów nie ma żadnych, ludzie są bo grałem(będzie ON emulator dam screen)

Barykady są bo po to się ich używa...

Ale zresztą za jakiś miesiąc jak dodadzą trochę tych Up'ek to zobaczymy jak będzie wyglądał i ile osób będzie grało :)

Opublikowano

Sciągnąłem DecayMMO i nie polecam! Pełno bugów, słabe mapy, barykadami całe mapy wypchane, błędy jakieś i mało osób gra :) Spoko jest to tylko, że jest dużo innych broni niż w ISS albo w innych emulatorach.

Opublikowano

Dlaczego skoro jest mowa o DecayZ MMO

to dlaczego z VirusTotal jest "DevilZMMORemake.exe_5.9.exe" HMmm ? ;d

https://www.virustotal.com/pl/file/18f577ebd6311340deb9a7bf1186db69e813bef0ba353e3405cf59ab03728620/analysis/

Skan który zrobiłem 34minuty temu także ten tego...

@down

Down

Słabe mapy bo jak się nie potrafi na mapach pvp grać to tak jest :v

pisałem że emulator dopiero wystartował...

i wszystko wdrażają pomału

a bugów to urwa nie wiem jakie znalazłeś ;v chyba na mózgu xD

błędów nie ma żadnych, ludzie są bo grałem(będzie ON emulator dam screen)

Barykady są bo po to się ich używa...

Ale zresztą za jakiś miesiąc jak dodadzą trochę tych Up'ek to zobaczymy jak będzie wyglądał i ile osób będzie grało :)

Mauurycy----@EnsonPL Jak pobierałem ten emulator co polecałeś DevilZ to też mi wykrywało wirusa, a sam emulator po SS wydawał się zaje..

Nie było mowy o innym emu

­

Opublikowano

@Mauurycy To widać, że nie grałeś w DecayMMO skoro nie zauważyłeś żadnych bugów... Potrafię grać na PVP, ale obiekty na mapie są słabo rozmieszczone, a ta mapa Minecraft to taka tandeta, że daj spokój :) Barykady są po to, żeby je używać to oczywiste, ale jak nie ma resetu serweru i cała mapa jest w barykadach to to za ciekawie nie wygląda. Możliwe, że poprawią dużo rzeczy, ale ja mówiłem o tym emulatorze na ten moment... Ludzi gra 15-20, ale wszyscy prawie na tym Minecraftcie dla dzieci, a nie na jakiejś w miarę normalnej mapie (Vodkaz mapa jest spoko jedynie, ale nikt tam nie gra).

Opublikowano

Racja nie grałem :c

nie zabiłem trochę typa itp...

No mapka Minecraft jest c*****a i wiem to...

a typki tam grają bo jest do dupy a grają brazole a gówno do gówna ciągnie :v

brakuje mapy pokroju Clear czy small takie tylko no ale zobaczymy za jakiś czas jak dużo zmienią ;)

Opublikowano

Mógłby ktoś podpowiedzieć który z tych emulatorów ma dobrą optymalizację?

Mój PC:

AMD FX-6100

8GB RAM

GeForce GT520

Wbiłem na DeadZ nie dawno i 20-25 FPS ze spadkami także mało grywalne, dodam że przed tym wielkim updatem w DeadZ miałem 35-50 FPS.

Z góry bardzo ale to bardzo dziękuję za pomoc ^^

Opublikowano

Mógłby ktoś podpowiedzieć który z tych emulatorów ma dobrą optymalizację?

Mój PC:

AMD FX-6100

8GB RAM

GeForce GT520

Wbiłem na DeadZ nie dawno i 20-25 FPS ze spadkami także mało grywalne, dodam że przed tym wielkim updatem w DeadZ miałem 35-50 FPS.

Z góry bardzo ale to bardzo dziękuję za pomoc ^^

Masz spadki fps bo ponieważ DeadZ nie jest skończone jest w fazie testowej a co do twojego pytania to InfectZ jest dobrz z optymalizowany ....

http://infectz.com/site/ 

Gra tam + 100 osób ....

Opublikowano

Dziękuję, sprawdzę ten emulator ;), tylko nie bardzo wiem jak konto utworzyć.

Gdy  odpalisz launcher będziesz  miał login/register wybierz register i wpisz co trzeba :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...