Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis emulatorów ONLINE.

xGothic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ty widać, że tylko donosić potrafisz... I nie obraziłem cię nawet :) bo "spier" to jest 1/2 wyrazu, tak więc pozdro :)

EvolutionZ jest wyłaczone.

Tak ale działa bo są przerwy techniczne  

Po pierwsze naucz się czytać ... bo nie napisałeś''spier'' tylko pierdo i nie  do kończę  to już jest obraza ;)

To nie jest donoszenie bo bezczelnie nabijasz sobie posty przez double post 

i przestań  teraz zmieniać  temat bo temat tu jest o emulatorach bezczelnie nabijasz sobie posty...

Opublikowano

Może i są przerwy techniczne, ale narazie jest offline, więc autor jak to zobaczy to powinien to wziąć pod uwagę.
Tak mój błąd nie zauważyłem, ale tobie radzę też nauczyć się czytać, bo nie napisałem "pierdo" tylko "pier" - dalej nie dokończe bo to będzię już obraza ;)
Haha, serio myślisz, że robię to po to, by nabijać sobie posty? Żałosne jest to co piszesz... Mam nie powiem gdzie jakąś ilość postów która wyświetla mi się poniżej nicku ;)

Opublikowano

Może i są przerwy techniczne, ale narazie jest offline, więc autor jak to zobaczy to powinien to wziąć pod uwagę.

Tak mój błąd nie zauważyłem, ale tobie radzę też nauczyć się czytać, bo nie napisałem "pierdo" tylko "pier" - dalej nie dokończe bo to będzię już obraza ;)

Haha, serio myślisz, że robię to po to, by nabijać sobie posty? Żałosne jest to co piszesz... Mam nie powiem gdzie jakąś ilość postów która wyświetla mi się poniżej nicku ;)

Wystarczy przeczytać fb od nich ...  skończ już temat bo tylko cały czas offtopic 

a przez słowo Donosiciel ''Pier'' nie da się  nic innego  zrozumieć   możesz siebie możesz nazwać Pijawką II :) 

Opublikowano

Dobrze przeczytam FB...
Nie da się nic innego zrozumieć? Hmmm... widać masz sporą blokadę mózgową, skoro nie zrozumiałeś, że chciałem przez to powiedzieć "Pierniku" ;)

Opublikowano

Przestań sobie posty nabijać beznadziejnymi postami , autor nie chce wstawić to nie i popieram temat jest po to by pomóc znaleźć dobry emulator , a nie kilku dniowy co padnie za tydzień.

@down

Jego temat to on dodaje co chce i uznaje za słuszne nie widzę powodu dla twoich wypowiadań.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skąd wiesz, że padnie za tydzień? Nie wiesz no właśnie, a emulator działa jest ONLINE tak, więc idealnie przypasował by się do listy emulatorów online... Z resztą zobacz jaki jest tytuł tematu - SPIS EMULATORÓW ONLINE. Jest online, więc nie widzę problemu, by go dodać. No, ale okej jak autor chce mieć zapchaną listę niedziałającymi emulatorami to jego wola. Ja chciałem tylko doradzić...

Opublikowano

Skąd wiesz, że padnie za tydzień? Nie wiesz no właśnie, a emulator działa jest ONLINE tak, więc idealnie przypasował by się do listy emulatorów online... Z resztą zobacz jaki jest tytuł tematu - SPIS EMULATORÓW ONLINE. Jest online, więc nie widzę problemu, by go dodać. No, ale okej jak autor chce mieć zapchaną listę niedziałającymi emulatorami to jego wola. Ja chciałem tylko doradzić...

CICHO

Emulator jest do dupy ;d

i na razie nie zasługuje na dodanie go do tej listy, bo nikt na nim nie gra i grac nie będzie :)

Jedyne emulatory które zastanowiłbym się i można byłoby dodać to byłoby Infestation Reborn Bo widzę że grają tam ludzie ale to się jeszcze zobaczy i postaram się dodam screeny z obecności osób na serwerach :)

i ogólnie zasadą powinno być dodanie screena z gry z menu wyboru serwera gdzie pokazuje ile osób gra  i powinien być zrobiony o 20:00 bo wtedy jest najwięcej ;)

i ogólnie zastanowiłbym sie czy nie wywalić kilka emulatorów z tej listy bo one już upadły prostu ...

Opublikowano

Hmmm... No ten emulator Infestation Reborn się dobrze przedstawia :D Tylko spójrzcie http://forum.ragezone.com/f794/infestation-reborn-anti-cheat-swimming-1042071/
Ja już pobieram i dam znać. Z tej listy to jestem za wyrzuceniem: ActivityZ, ForsakenZ, Decay MMO, PandemicZ, SkyZ, The Last Surviving Man. Na nich nikt nie gra praktycznie i większość jest słaba, bardzo słaba.

Przy włączaniu launchera Avast mi wykrył jakieś zagrożenie :(

Opublikowano

SkyZ, The Last Surviving Man oba emu nie działają , nie wiem jak reszta którą kolega wyżej opisał , nie sprawdzałem.

Opublikowano

Ogólnie dodałbym Tutaj DecayZ MMO

Ich FaceBook (https://www.facebook.com/pages/DecayZ-MMO/326154390867807?fref=nf)

Emulator jest nowy, jest postawiony na 100% pvp, nie ma glitchów, ani cheatów

średnio na każdej mapie jest po 10graczy (chyba że wbiją to po 25 na 1 mape)

mapki są pvp itp.

Niby fajnie się gra jak na nowy emulator :)

Opublikowano

Ogólnie dodałbym Tutaj DecayZ MMO

Ich FaceBook (https://www.facebook.com/pages/DecayZ-MMO/326154390867807?fref=nf)

Emulator jest nowy, jest postawiony na 100% pvp, nie ma glitchów, ani cheatów

średnio na każdej mapie jest po 10graczy (chyba że wbiją to po 25 na 1 mape)

mapki są pvp itp.

Niby fajnie się gra jak na nowy emulator :)

Gdy Pobrałem launcher z ich strony momentalnie wykryło mi Virusa nie polecam ...  ogółem emu wydaje się być spoko tylko ten virus ... 

Opublikowano

Gdy Pobrałem launcher z ich strony momentalnie wykryło mi Virusa nie polecam ...  ogółem emu wydaje się być spoko tylko ten virus ...

Przeskanuj jak to coś groźnego to słabo.

­

Opublikowano

Jeśli chodzi o wirusy to praktycznie na każdym emulatorze je masz. 

Co do zmian!

Aktualizacja#

Dodano:

- Download do DecayZ

- Infestation Reborn

Usunięto:

- ForsakenZ

- SkyZ

- PandemicZ

- DOOM MMO

- ActivityZ

- The last surviving man

Powód - zbyt mała ilość graczy lub serwer offline.

Pytania:

LastDayMMO  jest ONLINE?

Jaka jest ilość graczy na AlphaMMO?

Opublikowano

Jeśli chodzi o wirusy to praktycznie na każdym emulatorze je masz. 

Co do zmian!

Aktualizacja#

Dodano:

- Download do DecayZ

- Infestation Reborn

Usunięto:

- ForsakenZ

- SkyZ

- PandemicZ

- DOOM MMO

- ActivityZ

- The last surviving man

Powód - zbyt mała ilość graczy lub serwer offline.

Pytania:

LastDayMMO  jest ONLINE?

Jaka jest ilość graczy na AlphaMMO?

LastDay jeszcze jest offline o Alpha MMO Ci nie powiem, ale na razie zostaw. Ile w tym DecayMMO osób gra? Te Infestation Reborn pobierałem i mi wirusa wykrywało a potem miałem jakiś problem z HackShieldem i na razie odpuściłem.

@Rafinios123

Jakiego masz antywira?

Avast :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...